Ako zvládať prácu a časté lekárske návštevy?
Nie je ešte ani pol rok a ja už ani hodiny na lekara nemám, mam chodiť na rehabilitácie ale kedy keď je to v pracovnom čase?
Riešim viac zdravotných problémov naraz a každý týždeň mam lekára. Snažím sa ich dávať tak aby som nevynechala prácu ale nie vždy to ide.
Poraďte ako to riešiť? Tento rok sa mi zdravotne nedarí.
Ja to iste, 2 operacie za pol roka, coskoro ma caka tretia, po kazdej rehabilitacie niekolko tyzdnov. Nastastie, moj sef je velmi ustretovy. Pcka si vobec oficialne nemusim brat - staci mu ukazat papier (na vyplatnej paske mi este oficialne ostava 6 dni). Faktom ale je, ze zameskane musim dorobit doma a po druhej operacii som mala par dni dovolenku a potom robila z domu (inak by som bola PN 3 tyzdne). Sice menej - privrel oci - ale daco som musela idrobit. Koncom mojej PN aj on skoncil necakane v nemocnici (priame ohrozenie zivota) a bol potom par tyzdnov PN, tak je este ustretovejsi - ale ustretovy bol aj pred tym, len aj to ma svoje hranice.
mam skrateny uvazok 3 dni robim 2 dni beham po dr ☹
Ja na lekárov dovolenku beriem,tiež sa mi toho nakopilo.
u nas to presne odcitavaju na minutu, ked mi dosli paragrafy, brali mi z dovolenky, ked som mala rehabilitacie isla som na tyzden PN a druhy latala platala, mala som aj tak take bolesti pri sedeni, ze som bola rada, ze som ostala doma, tazko ked ma clovek nieco chronicke

Zobrať volno keď potrebuješ a ostatne dni ťahať “nadčasy” aby si to vykryla
Ale na to potrebuješ ústretového zamestnávateľa