Ako zvládnuť časté močenie pri zvýšenom príjme tekutín?
Ahojte, mám problém s pitným režimom. Za deň vypijem možno 2 malé poháre vody/čaju a to je celé. Teraz sa snažím piť čistú vodu, včera sa mi podarilo okolo 1 litra, čo je na moje pomery dobré. Ale problém je v tom že teraz stále chodím na WC. Každých možno 10-15 minút som na WC. Nie je moje telo zvyknuté na prísun tekutín preto nevie udržať toľko vody a potrebujem ist na wc? Zvykne si? Ci? Je to otravne, hlavne ked potrebujem ist niekde tak nemôžem každú chvíľu behať cikať 😃
Telo si zvykne, odporúčam piť často po malých množstvách - nebudeš chodiť tak často na WC
Napusti si vodu do 0,5 l fľaše, maj ju stále pri sebe a odpi z nej vždy keď si spomenieš alebo ju uvidíš.
1 l na deň najmä v tomto teple je pre dospelého človeka strašne málo
Telo si zvykne, odporúčam piť často po malých množstvách - nebudeš chodiť tak často na WC
Napusti si vodu do 0,5 l fľaše, maj ju stále pri sebe a odpi z nej vždy keď si spomenieš alebo ju uvidíš.
1 l na deň najmä v tomto teple je pre dospelého človeka strašne málo
@patka06 ďakujem. Ano viem ze 1l je málo ale nechcem hneď začať s 2,5 to by som už celý deň strávila na wc 😃
Liter vypijem do cca 13.a nechodím tak často, možno cca raz za 2 hodiny. Ešte nie je ani 16.hodin a už mám skoro 2 litre, chce to len vydrzat. Ja si napustim vodu do dzbanu alebo fľašky a snažím sa ho vypiť do 13.
Mne vyhovuje piť priebežne po troske, telo vodu využije. Ak vypijem 2 dcl naraz, tak do 20 minút už bežím na wc.

Telo si zvykne. Každý môže mat vlastný systém. Ja som si vytvorila taký, že vzdy, keď si na ti spomeniem, vypijem naraz 0,4l pohár vody. A to 5 x denne, vzdy ráno doma, v práci 3x doobeda, na obed, poobede a opäť večer doma.Piť po malých duskoch počas celého dňa mi nefunguje, tak by som možno dala za cely deň 1-2 poháre . Na wc chodím úplne normálne ako predtým, asi raz za 1-2hodiny.