Ako zvládnuť nadmerné potenie zo Sertralinu?
Potíte sa moc z tohto ad?
@lucia851 no nejak si teraz zagresívnela 🙈
@stellarstar Ukázala svoju pravú tvár. Už nie je zrazu chorá chuderka.
@stellarstar keď ma tu ide niekto ohovárať
@lucia851 možno majú pravdu a neohováraju 🤷♀️
@stellarstar v čom majú pravdu?
@lucia851 Ale viem, veď za tie roky si tu už napísala o sebe úplne všetko. Na test nemáš peniaze,ale na cigarety áno,aj keď máš len poloinvalidnu. Na tých neurologických vyšetreniach, čo si mala absolvovať už pred 3 rokmi, si vôbec bola? Čo ukázali?
V tej psychiatrickej liečebni aspoň na 3 mesiace,aby ti tam nastavili adekvátnu liečbu,si bola?
U gynekológa na tom hormonálnom profile si bola?
Lebo darmo si dáš predpísať antiku, keď nemáš menzes.
@lucia851 abs sa so sebou nezaoberáš a nenecháš si poradiť a ideš si svoje. Liečiš sa 11 r? A si furt doma alebo chodíš do práce? Môj muž má tiež depresie, úzkostne stavy, panicke ataky a má aj chochp a chodí do práce. Niekedy mu to padne ťažko ale vieš čo? Zobral to do rúk a začal bojovať, začal niečo proti tomu robiť a nenechal sa odradiť. Ty za tie roky si si niečo dala? Lieky nevyliečia a nespoliehalaby som sa na to, s tým treba aj bojovať, niečo proti podniknúť
@stellarstar ja nevladzem chodiť do práce
@lucia851 koľko máš rokov? Dosť smutné. Ani môj nevládal ale dal to
@stellarstar budem mať 39
@lucia851 Ja sa pýtam na ten hormonálny profil,či si si ho dala u gynekologa urobiť už pred tými 2 rokmi,čo sa tu sťažuješ,že máš návaly a nechodí ti menzes.
Sleduješ úzkostlivo svoj zdravotný stav ,ale že si ničíš zdravie fajčením,to je podľa teba v poriadku? Prečo neriešiš aj to,že si otravuješ telo? A o finančnej stránke ani nehovorím...
Tooolko rokov liečby bez výsledku znamená jedine, že tu depresiu chces.Ak by ťa nezivil muž pracujúci v zahraničí a nemáš čo so synom jesť aj by si do práce išla a našla snahu Raz máš menopauzu potom máš menzes.Uz tvoj muž by sa mal liečiť, že to všetko zvláda zamysli sa nad sebou
@eliska13 jemine ona ma syna? 🙈
@lucia851 keby si bola mladšia ako tak ok, ale budeš mat 40 smutné
@stellarstar áno mám 14 ročného a čo je na Tom?
@stellarstar ja za to nemôžem že som chorá
@lucia851 ani môj muž za to nemôže ( príčinu vieme ) a nenechá sa chorobou stlačiť dole a to je od teba o vyše 10 r starší
@stellarstar nevieš aké mám ťažkosti tak nesud ja som chcela spáchať niekoľko krát aj samovraždu takže asi tak
@lucia851 a co beries? Zofolt? Beries okrem toho este nieco ine?
@lucia851 ale robil v zahraničí.A na čo ti je profil zistíš, že si v perimenopauze a čo sa zmení?to je každá žena v tvojom veku.A neklam samu seba pri žiadnych liekoch nevydržis beries lieky na neuroaticku bolest chrbtice ako tisíce ľudí v tejto krajine.A depresiu máš z toho, že sa ľutujes a nechceš pohnúť vpred.Ale, keď ti to vyhovuje nie je o com
Tak choď na liečenie, elektrosoky a hlavne niečo zmeň.Ty sa musíš zmenit žiadny liek ti nepomôže, keď nechceš a cely deň sa pozorujes
@kittykat22 neberiem zoloft beriem dvoje ad ,tri druhy liekov na uzkost a lieky na spanie
@lucia851 Zase sa len vyhováraš,ako vždy. Koľko doktorov si už za tých 11 rokov vystriedala? Keby to s tebou bolo také vážne,ako tu stále vypisuješ,už dávno by ťa boli poslali na všetky možné vyšetrenia,ale už ťa určite tiež prekukli.
Tiež si myslím,že ti toto povaľovanie doma vyhovuje.
A chrbtica ťa z čoho bolí? Kde si predtým pracovala,ak vôbec?
@lucia851 áno aj môj to mal v plane tak viem aké je to

@sisa_s 🤣🤣👍
Ale chvála bohu tam nie som moderátor 🤣🙈