icon

Ako zvládnuť nadmerné potenie zo Sertralinu?

lucia851
23. jún 2024

Potíte sa moc z tohto ad?

kittykat22
23. jún 2024

@lucia851 a co presne beries? Ak chces napis mi IP

kittykat22
23. jún 2024

Baby a vam pride normalne ju zhadzovat? Pise ze berie AD a ze jej dlhodobo nie je dobre. Asi jej vnimanie sveta nie je uplne standardne a ma s tym problemy. Nie kazdy je programovany aby riesil problemy a dokazal sa preniest cez urcite veci. Ponizovat ju pride hranicne nevhodne. Mali by ste sa nad sebou zamysliet. Pisete, ze keby pracovala a nemala na chleba tak by jej nic nebolo. Dufam, ze si nemyslite, ze tie zeny ktore pracuju a nemaju na chleba su vsetky vysmiate a nic ich netrapi.

lucia851
autor
23. jún 2024

@eliska13 nerobil nikdy v zahraničí už 28 rokov robí tu na sk v jednej firme a hovorím ty vie hovno o mojom zdravotnom stave

stellarstar
23. jún 2024

V tomto stave posielajú u nás v at už do vieš kam je na čase aby si sa ah ty dala už konečne do rúk expertov a pohla vpred. 11 r je smutné byt furt na tom istom mieste

lucia851
autor
23. jún 2024

@stellarstar teraz nemám samovražedné sklony tak nemusím nikde berie tvoj manžel 6 druhov liekov na psychiku?

stellarstar
23. jún 2024

@lucia851 chvála bohu jemu 6 liekov nepredpísali. Jemu na začiatku dali 3 a on sám začal proti tomu bojovať ja som mu tiež pomáhala a podporovala. Potom rokmi prešiel už len na 1 ad a teraz pred pár mesiacmi mu menili ad.
On neleží doma a neľutuje sa ale bojuje

lucia851
autor
23. jún 2024

@stellarstar nech bojuje ja nezvládam pracovať ja som robila opatrovateľku a skoro som skolabovala z panickeho ataku

stellarstar
23. jún 2024

A neverím ze užívaš 6 liekov na Depp, mame klientov s Depp a vôbec nemajú predpísané 6 druhov. Max 2

lucia851
autor
23. jún 2024

@stellarstar áno beriem lebo ja nemám len depresie ja mám aj úzkosti a Panické ataky

stellarstar
23. jún 2024

@lucia851 ja pracujem tiež ako OP, chrbtica už v keli, oboje bedrové kĺby v keli, bolesti všade ostošesť. Dám si tbl a idem. V posteli ležať a sa ľutovať mi čo prinesie? Nič.

stellarstar
23. jún 2024

@lucia851 zrazu panicke ataky doteraz si mala len Depp a úzkostne teraz ako som spomenula ze môj ma Depp, uzkostne a ataky tak aj ty. Aj tak. Neľutuj sa, vstaň a začni bojovať

jaja20
23. jún 2024

@kittykat22 Kto sa jej vysmieva? Veď my jej tu už 5 rokov radíme všetko možné,ale ona si stále nájde niečo nové. Ona sa v tom fakt vyžíva. Keby na tom bola tak zle a pokúšala sa spáchať niekoľkokrát samovraždu,už dávno by ju zakaždým boli hospitalizovali na psychiatrii a za 11 rokov by jej bola niektorá ( medikamentozna alebo šoková ) liečba pomohla.

lucia851
autor
23. jún 2024

@stellarstar bohužiaľ mne tabletky od bolesti nepomáhajú ja musím brať špeciálne lieky od neurologa

stellarstar
23. jún 2024

@lucia851 aké sú tie špeciálne? Som zvedavá ako sa volajú. Fentanyl?

lucia851
autor
23. jún 2024

@jaja20 ja som bola viackrát už v nemocnici a aj šoky som brala

lucia851
autor
23. jún 2024

@stellarstar dulsevia a pregabalin

sisa_s
23. jún 2024

Podla mna proste tym, ze nepracujes a sedis doma, mas kopec casu a vsetko moc analyzujes, zakladas rovnake temy dookola a nedas si povedat...chodis von, mas zaluby, nejake aktivity so synom?

stellarstar
23. jún 2024

@lucia851 dulsevia nie je na bolesť ale je to duloxetin čiže ad môj užíva tiež podobné

jaja20
23. jún 2024

@lucia851 Opakujem - ak by to bolo s tebou také zlé,už by si dávno bola aj na plnom invalidnom.

lucia851
autor
23. jún 2024

@stellarstar mne ju dali v nemocnici aj na depresie ale aj na chronicku bolest

lucia851
autor
23. jún 2024

@jaja20 nechcú mi dať

stellarstar
23. jún 2024

@lucia851 na chronickú bolest máš ten pregabalin a na Depp mas tu dulseviu. Mala by si vstať a začať sa o seba starať. Máš syna pár rokov a bude mať frajerku, snúbenicu, svadbu, deti... ako to chceš všetko prežívať? Zavretá s jaj a joj?

lucia851
autor
23. jún 2024

@stellarstar vieš čo staraj sa o seba

jaja20
23. jún 2024

@lucia851 Samozrejme, že nechcú, keďže to s tebou vôbec nie je také zlé,ako si namýšľaš.

lucia851
autor
23. jún 2024

@jaja20 ja si nič nenamyslam viem ako mi býva zle

stellarstar
23. jún 2024

@lucia851 vidíš? A zase si len drzá. Pekne ti napíšem a ty takto? Mala by si začať na sebe popracovať žena lebo to co som napísala je pravda a ja viem pravda bolí

stellarstar
23. jún 2024

@lucia851 keď ti je az tak zle aj robíš niečo proti tomu? Ako vidím nie ty sa spoliehas na tbl alebo jaj ved nech ťa všetci lutuju? 🙈

jaja20
23. jún 2024

@lucia851 Ale na posúdenie zdravotného stavu sú tu lekári, ktorí to roky študovali. Ty len zneužívaš systém a ešte si aj naštvaná, keď ti niekto napíše pravdu, že si proste učebnicový príklad hypochondrie.

lucia851
autor
23. jún 2024

@stellarstar ja ti píšem že nevieš nič o mne tak si neutieraj hubu o mňa

lucia851
autor
23. jún 2024

@stellarstar na to tabletky sú aby mi pomohli