icon

Ako zvládnuť očkovanie proti hepatitíde u dospelých?

23. sep 2025

Zdravim, ako ste zvladali ockovanie proti hepatitide u dospelych? Podla coho ste sa rozhodli ci A alebo AB vakcinacia?

anonym_923fed
23. sep 2025

Konzultovala som s lekárom, odporučil mi A+B keďže som cestovala mimo EÚ a spomenul príhodu kolegu z dovolenky v Egypte kde mali nehodu/krv.
Zvládanie normálne, možno trochu pobolievala ruka už si nepamätám, nevyskytlo sa nič mimoriadne.

maris5
23. sep 2025

Dala som si minuly tyzden AB, ziadna reakcia. 3 davky.

anonym_301481
23. sep 2025

Ja mam 1x A (povinne kvôli kontaktu s nakazeným..,nariadila hygiena) a 1x B (kvoli tomu ze som chcela študovať na zdravotnej škole),.. Vedľajších účinkov celá kopa. Keby som nemusela nedala by som si, nad ďalšou dávkou ani z jednej už neuvažujem

natalka13
23. sep 2025

normalne AB 3davky podla rozvrhu. co na tom chces zvladat?
paci sa mi ta panika odrazu ked tece do topanok kazdy sa zobudi ze ockovat a rychlo.

autor
23. sep 2025
@anonym_301481

Ja mam 1x A (povinne kvôli kontaktu s nakazeným..,nariadila hygiena) a 1x B (kvoli tomu ze som chcela študovať na zdravotnej škole),.. Vedľajších účinkov celá kopa. Keby som nemusela nedala by som si, nad ďalšou dávkou ani z jednej už neuvažujem

@anonym_301481 Ake vedlajsie ucinky?

martinmmartin
23. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor u mna ziadne 3x AB

sszuzu8
23. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor migrény slabosti celkové hlavne ku večeru, keď je chladnejšie počasie cítim bolesti kĺbov na rukách 😒 cítim sa ako dôchodkyňa. Toto som nikdy predtým nemala a zrazu po vakcíne sa neviem k sebe dostať.

anonym_65d23d
23. sep 2025

Ja by som sa nedala zaočkovať proti hepatitíde ale verím, že ten kto sa dal tak nemusí mať z toho vedľajšie účinky.

ninazemna
23. sep 2025
@sszuzu8

@anonym_autor migrény slabosti celkové hlavne ku večeru, keď je chladnejšie počasie cítim bolesti kĺbov na rukách 😒 cítim sa ako dôchodkyňa. Toto som nikdy predtým nemala a zrazu po vakcíne sa neviem k sebe dostať.

@sszuzu8 U psychiatra si bola?