Ako zvládnuť očkovanie proti hepatitíde u dospelých?
Zdravim, ako ste zvladali ockovanie proti hepatitide u dospelych? Podla coho ste sa rozhodli ci A alebo AB vakcinacia?
Dala som si minuly tyzden AB, ziadna reakcia. 3 davky.
Ja mam 1x A (povinne kvôli kontaktu s nakazeným..,nariadila hygiena) a 1x B (kvoli tomu ze som chcela študovať na zdravotnej škole),.. Vedľajších účinkov celá kopa. Keby som nemusela nedala by som si, nad ďalšou dávkou ani z jednej už neuvažujem
normalne AB 3davky podla rozvrhu. co na tom chces zvladat?
paci sa mi ta panika odrazu ked tece do topanok kazdy sa zobudi ze ockovat a rychlo.
Ja mam 1x A (povinne kvôli kontaktu s nakazeným..,nariadila hygiena) a 1x B (kvoli tomu ze som chcela študovať na zdravotnej škole),.. Vedľajších účinkov celá kopa. Keby som nemusela nedala by som si, nad ďalšou dávkou ani z jednej už neuvažujem
@anonym_301481 Ake vedlajsie ucinky?
@anonym_autor u mna ziadne 3x AB
@anonym_autor migrény slabosti celkové hlavne ku večeru, keď je chladnejšie počasie cítim bolesti kĺbov na rukách 😒 cítim sa ako dôchodkyňa. Toto som nikdy predtým nemala a zrazu po vakcíne sa neviem k sebe dostať.
Ja by som sa nedala zaočkovať proti hepatitíde ale verím, že ten kto sa dal tak nemusí mať z toho vedľajšie účinky.

Konzultovala som s lekárom, odporučil mi A+B keďže som cestovala mimo EÚ a spomenul príhodu kolegu z dovolenky v Egypte kde mali nehodu/krv.
Zvládanie normálne, možno trochu pobolievala ruka už si nepamätám, nevyskytlo sa nič mimoriadne.