Ako zvládnuť zápal priedušiek a sťažené dýchanie?
Čaute, už tretí deň mam ťažké dýchanie veľmi suchý kašeľ ale aj hlieny, ale to dýchanie mi ide na nervy už aj sa bojím... Bola som včera u lekára, dal mi antibiotika aj sirup trifed aj pamycon do nosa, ale povedala by som ze dnes je to ešte horšie ako včera hlavne to dýchanie ale boli ma aj veľmi chrbtica... Jasne beriem ant len od vcera večer sú 12hod ale to dýchanie celý deň
@julianula Nič neprejde za chvíľu. Antibiotiká musia zabrať. Ja stym trápim od začiatku septembra a dusivý ,dráždivý kašeľ mám dodnes aj sťažené dýchanie hlavne v noci.
@anonym_c30b60 ja mam to dýchanie celý deň, kašeľ mi ešte tak nevadi ale to dýchanie a pískanie ako dýcham
@anonym_c30b60 ja mam to dýchanie celý deň, kašeľ mi ešte tak nevadi ale to dýchanie a pískanie ako dýcham
@julianula Mesiac som to mala a zmiernilo sa po druhých antibiotikách.
@julianula asi by som išla na urgent do nemocnice, to sťažené dýchanie nie je sranda
Ak sa ti tazko dycha a piskas, treba ist na pohotovost!
Zajtra zbehni k dr., ak mas stazene dychanie, skor pomoze prednison a ventolin ako antibiotika. Otvori ti priedusky.

@julianula Nič neprejde za chvíľu. Antibiotiká musia zabrať. Ja stym trápim od začiatku septembra a dusivý ,dráždivý kašeľ mám dodnes aj sťažené dýchanie hlavne v noci.