icon

Ako zvládnuť zápal priedušiek a sťažené dýchanie?

julianula
16. okt 2025

Čaute, už tretí deň mam ťažké dýchanie veľmi suchý kašeľ ale aj hlieny, ale to dýchanie mi ide na nervy už aj sa bojím... Bola som včera u lekára, dal mi antibiotika aj sirup trifed aj pamycon do nosa, ale povedala by som ze dnes je to ešte horšie ako včera hlavne to dýchanie ale boli ma aj veľmi chrbtica... Jasne beriem ant len od vcera večer sú 12hod ale to dýchanie celý deň

anonym_c30b60
16. okt 2025

@julianula Nič neprejde za chvíľu. Antibiotiká musia zabrať. Ja stym trápim od začiatku septembra a dusivý ,dráždivý kašeľ mám dodnes aj sťažené dýchanie hlavne v noci.

julianula
autor
16. okt 2025
@anonym_c30b60

@julianula Nič neprejde za chvíľu. Antibiotiká musia zabrať. Ja stym trápim od začiatku septembra a dusivý ,dráždivý kašeľ mám dodnes aj sťažené dýchanie hlavne v noci.

@anonym_c30b60 ja mam to dýchanie celý deň, kašeľ mi ešte tak nevadi ale to dýchanie a pískanie ako dýcham

anonym_c30b60
16. okt 2025
@julianula

@anonym_c30b60 ja mam to dýchanie celý deň, kašeľ mi ešte tak nevadi ale to dýchanie a pískanie ako dýcham

@julianula Mesiac som to mala a zmiernilo sa po druhých antibiotikách.

anonym_093f67
16. okt 2025
@julianula

@julianula asi by som išla na urgent do nemocnice, to sťažené dýchanie nie je sranda

euka210
16. okt 2025

@julianula detom davala detska sprej Ventolin...dospelym ho nedavaju?

janickadr
16. okt 2025
@julianula

@julianula Potrebujes aj Ventolin a mozno aj kratkodobo kortikoidy, ked piskas... Zavolaj dr., ze piskas, nech to ho napose. Potom budes aj kaslat menej...

zenazaba
16. okt 2025

Ak sa ti tazko dycha a piskas, treba ist na pohotovost!

amelie2017
16. okt 2025

Zajtra zbehni k dr., ak mas stazene dychanie, skor pomoze prednison a ventolin ako antibiotika. Otvori ti priedusky.