Ako zvládnuť záťažové situácie a depresiu?
Prosím pomôžte mi. Od pondelka 22.12. som ja aj deti chorá. Máme chrípku typu A. Preležali sme 6 dní v horúckach. 23.12. som volala sanitku. Starší syn vracal a tiekla mu krv z nosa. Svokra išla za ním na pohotovosť. Keď sa vrátil z pohotovosti, ja som spala, mala som 39,2°C. Chcela som sa vypotiť. Svokra mi začala hovoriť o sprave z pohotovosti. Nedokázala som ju vnímať. Mala som strašnú zimnicu, nedokázala som sa udržať na nohách a tak som jej povedala, že nedokážem stáť, že si musím ísť ľahnúť. Začala po mne zjapať ako pavian! Hučala po mne 10 minut, skriekala ako zmyslov zbavená že okamžite na nohy!!!! Aj tvoja mama bola až fialová a starala sa o vás!!!! Zbytočne jej teraz nosíš vence na hrob! Ja mám schizofréniu a toto jej vyčínanie na mne zanechalo doživotné následky. Mama mi zomrela pred 3 rokmi na rakovinu. Od kedy po mne svokra bliakala ako pavián mi je psychicky veľmi, veľmi zle. Nevládzem nič robiť, celý deň až do večera plačem. Nechcem už žiť!
Nič ma tu nedrží, nevládzem už nič riešiť. Celých 8 dní sme skoro nič ani ja, ani deti nezjedli. Nevládzem a ani nechcem už žiť! Na čo je mi takýto život, keď sa len trápim. Možno má už mama volá k sebe. V živote nikdy po mne nikto nebliakal, keď som bola v horúčkach. A ešte čo si to dovoľuje o mojej mame hovoriť. Chcem už zomrieť. Nevládzem tu už byť. Neviete, čo je dobré na depresiu? Mám ísť do nemocnice? Aj tak tam zo mňa urobia iba pokusnéhonkrálika zas a nijak mi nepomôžu.

@anonym_autor ja už chcem zomrieť a ist za mamou. Pomoc.
@anonym_autor nemas kovid? ten zhorsuje depresie. deti ta potrebuju , ty sa nikam neponahlaj. si chora, vtedy clovek ozaj nie je ani psychicky fit. nebud so svokrou, snas sa rychlo vyliecit a potom smer psycholog. svokru posli do prdele.