icon

Aktuálna téma koronavírus.

evaeva123
12. mar 2020

Neviem a akej vekovej skupine ste ženy ktoré tú píšu.Ja už nemám miminká,ale ako reagujete na tú situáciu s koronavirusom.?Podľa môjho názoru je to veľa o psychyke,už nás asi politici úplne blbnú.Možno sa mýlim,ale keď povedia,že ruky treba umývať 20 sekúnd minimálme,tak nech mi povie mama,ktorá má 2 deti a množstvo problémov,MÁ ČAS SLEDOVAŤ 20 sekund umývanie rúk.?Potom sa ani nestíha venovať ďetom,rodine,mužovi a hlavne sebe,lebo je úplne zblbnutá.

Strana
z12
kbeata
4. apr 2020

@simca06022011 este k tym zvieratam,...ak by ich zjedli surove,tak tam je velka pravdepodobnost nakazy
myslim ze tie zvierata sa jedia uvarene,upecene,zbavene bakterii/virusov/,plesni,mikrobov a ineho ziveho organizmu

kbeata
4. apr 2020

@simca06022011 Taliansko ma na 100 obyvatelov o takmer polovicu menej lozka ako Slovensko

simca06022011
5. apr 2020

@kbeata k pôvodu sa nebudem vyjadrovať, nik to nevie a špekulácie sú kadejaké. Je tu a hotovo. Ako sa sa.sprava vírus viem.
k zvieratám... Jedia sa varené pečene ale manipuluje sa s nimi surovimi, na trhoch sú surové ... Plus nie je ani rarita jest v Číne surové, dokonca živé! Vraj... Pri varení ťažko zistíš ci to bolo pripravene správne...
K lozkam v tal.. Ano teraz to vieme aj my... Ale ked pozrieme správy (pravdupovediac už som ich takmer týždeň nevidela, nemám na to nervy), úmrtnosť je tam.podla mňa vysoká kvôli tomu, že to zasiahlo tvrdo starých ľudí, ved keď sa zavlecie takýto vírus do domova dôchodcov, tak to nemoze mat iné ako katastrofálne následky. A co ešte ostatni ľudia... V spanielsku s nemocnicami to nie je lepšie., tiež.

Strana
z12