icon

Aktuálna téma koronavírus.

evaeva123
12. mar 2020

Neviem a akej vekovej skupine ste ženy ktoré tú píšu.Ja už nemám miminká,ale ako reagujete na tú situáciu s koronavirusom.?Podľa môjho názoru je to veľa o psychyke,už nás asi politici úplne blbnú.Možno sa mýlim,ale keď povedia,že ruky treba umývať 20 sekúnd minimálme,tak nech mi povie mama,ktorá má 2 deti a množstvo problémov,MÁ ČAS SLEDOVAŤ 20 sekund umývanie rúk.?Potom sa ani nestíha venovať ďetom,rodine,mužovi a hlavne sebe,lebo je úplne zblbnutá.

ghostsgirl
12. mar 2020

Môže byť v tejto situacii pre jednu matku taky problém, že kvôli tomu založila diskusiu umývať ruky 20 sekúnd? Niečo s týmto svetom fakt nie je v poriadku ...

fokuska
12. mar 2020

@carimari Toto je uz co za argument? S tebou sa naozaj neda viest normalna debata.

Este povedz ze veris v chemtrails, octujes, zem je plocha, vsetko riadi soros alebo nejake ine elity...

carimari
Odpoveď bola odstránená
fokuska
12. mar 2020

@carimari Ze co mi povedia? Ze virus sposobi chorobu alebo skomplikuje uz existujucu chorobu?
Alebo co konkretne?

Ako vies odkial ja cerpam informacie?

carimari
Odpoveď bola odstránená
evaeva123
autor
13. mar 2020

@jana_eyre_2 Konečne normálna odpoveď,veď ženy ja som sa pýtala len na názor,a nie aby sme sa tu osočovali.Len mi je smiešne/Umývať ruky aspoň 20 sekúd z jednej a 20 sekúud z druhej strany😂

fokuska
13. mar 2020

@evaeva123 A bezne si umyvas ruky ako dlho? Ved ak si mas umyt naozaj cele ruky, dlan, chrbat ruky, medzi prstami, tak to predsa nieco trva.
Robim to tak stale a nestopujem presne 20 sekund, mozno je to 15, mozno 25... proste umyvam poriadne.

evaeva123
autor
13. mar 2020

@luccija Vôbec si ma nepochopila,takže to nechaj tak

evaeva123
autor
13. mar 2020

@fokuska Však o to ide

luccija
13. mar 2020

@evaeva123 asi si to ty nepochopila.Ty píšeš o 40 sekundach😂mne je zle, keď vidím koľko majú ženy prstenov, náramkov, bavlnenych...

fokuska
13. mar 2020

@evaeva123 Vsak o co ide? Ze bezne si neumyvas poriadne ruky, takze nemas ani teraz minutu casu aby si si ich umyla tak ako treba? A tiez si to nikdy poriadne nenaucila deti, cize teraz musis nad nimi stat aby si ich umyli poriadne?

evaeva123
autor
13. mar 2020

Preboha ženy veď tu vôbec nejde len o umývanie rúk,to bol len príklad,pýtala som sa na všeobecný názor a všetko čo s tým súvis´í,takže o čom stále točíte😝

ketrin
Autor odpoveď zmazal
23121974
13. mar 2020

@evaeva123 Fakt "veľmi smiešne" umývať si ruky poriadne 🙈 🙈

darapo
13. mar 2020

Alergologicka

simca06022011
13. mar 2020

@carimari nikdy som nevidela umrtny list kde je napísany vírus. Lebo ti ľudia neumru "na vírus".... Tak už netaraj.

saskia77
13. mar 2020

Rozmyslam nad tym, ze dame si ruska, rukavice..., ale co urobite, ked donesiete domov nakup, obaly, krabicky z obchodu atd., ochytane, okychane atd., nikdy neviete.... co robite s tym ? Vybalit z povodnych obalov ? Alebo ako to riesite ?

fokuska
13. mar 2020

@saskia77 Nijak. To by si musela nielen dezinfikovat kazdu polozku z nakupu ale hned vyvarit vsetko oblecenie a cela sa vydezinfikovat v sprche.
Inak to mozes mat aj na vlasoch, na obleceni, na kabelke, telefone...

simca06022011
13. mar 2020

Ja som dnes prišla z mesta ( beh firma, banka, obchod... Hodina) a celá som sa pri dverách vyzliekla, suchla všetko do práčky, seba dO sprchy, mobil utrela😂 prišla som si ako v nejakom scifi filme 🤦‍♀️ tiež ma napadlo ci aj nákup mam vylozit, či nie... 🤦‍♀️ Nech už je koniec... Aj keď to iba zacalo...

evaeva123
autor
13. mar 2020

Ja som začala tuto diskusuiu,chcela som len vedieť ako to vplýva na vašu psychiku,keď máme 2 3 deti a k tomu staručkého rodiča.Vôbec ma nenapadlo umývanie rúk,ako ma tu osočujú,veď umývanie je v dnešnej spoločnosti logická vec.Veď hygiena bola vždy,a je dôležitá.Len si stále mýslím,že je to nápor na psychyku ĺudí,pretože od toho sa im odvíjajú aj financie,splácanie úverov.atď.A nie som si istá ,či to nie je zámerné,aby sa preriedilo ludstvo.
Dúdam,že ma preto nezatvoria do väznice,za širenie mojich pocitov.Ale baby vy ste ź toho uro😲bili ritual umývania rúk.Ak ste tak pochopili,sorii,nerozumeli sme si,ale neurážajme sa

carimari
Odpoveď bola odstránená
evaeva123
autor
13. mar 2020

@ghostsgirl Prečítaj si koniec mijej diskisie čo som chcela tým povedať a možno pochopíš,Veď´tu si máme pomáhať a nie sa urážať a osočovať😍

fokuska
13. mar 2020

@carimari Vsetci co zomreli boli seniori z LDCH?

simca06022011
13. mar 2020

@carimari ak ktokoľvek sa nakazí čímkoľvek nezomrie na " vírus", zomrie na "zlihanie niečoho" a bodka. A to aj bude v tých umrtnych listoch...

eliska13
13. mar 2020

@evaeva123 ekonomika padne v celej Európe.Do práce sa chodiť bude, ženy dostanú OCR isté, že niektorí prídu o prácu časom.Kamaratka má dopravnú firmu a je to veľmi zle.Cestovky pôjdu dole...veľa kozmeticiek , maserov všetko pôjde do útlmu.Ludia by mali mať našetrené na núdzu.

carimari
Odpoveď bola odstránená
carimari
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
13. mar 2020

@carimari daj sa liečiť 🤦‍♀️ tak keď nejaký vírus spôsobí napr. Zlyhanie pľúc, obliciek atď, tak to fakt je nič a popl adna správa, hráme sa so slovickami. A inak chori ľudia, pnky atď spôsobujú najvyššie ekonomické škody... Horsie ako nejaká karanténa.

fokuska
13. mar 2020

@carimari Tebe asi sibe...

ghostsgirl
13. mar 2020

@evaeva123 tak prepáč, ale asi stále nechápem čo si chcela tým povedať... Že umývanie rúk je nápor na tvoju psychiku? Treba si uvedomiť, že preventívne opatrenia je treba dodržiavať aj za cenu mierneho obmedzenia sa a nie sa ľutovať a vyplávať, že ťa osocuju a urážajú... Každý prícetný človek toto chápe ...