icon

Akútna zimnica a bolesť chrbtice

22. dec 2022

Ahojte, už neviem čo 🙈 pred týždňom choroba, dnes z minuty na minutu prišla na mňa taká triaška bolesť krčnej chrbtice a teplota🙈😞nikde som ani nebola len vianočne upratovanie dnes,, tak opäť v posteli nemáte skúsenosť alebo niečo podobné ,, menštruácia mi mešká (test negativ) mohlo by to byť pms?

tristanka
22. dec 2022

ja som mala tieto príznaky pri covide...

ingrid16
22. dec 2022

Corona

mogaa
22. dec 2022

ako píšu baby, testuj sa...ak máš nízku nálož, tak ti ani neukáže pozitivitu....v každom prípade ide o vírus.....

mariamisko
22. dec 2022

Ja uz od doboty cela rodina s tym bojujeme

zuzpar
22. dec 2022

Otestuj sa, to je dobry napad, ale tak teraz je toho vela, aj chripka, vela ludi chorych takze nejako by som z toho vedu nerobila. Ked sa necitis dobre, tak si daj Cetalgen, ten je dobry aj od horucky aj od bolesti, tak to by ti ulavilo a setri sa, vela ovocia, zeleniny a vylizes sa z toho.

mamamasama
22. dec 2022

No dufam, ze baby nemaju pravdu,lebo ja dnes od rana uplne rovnake priznaky 😭

zuzpar
22. dec 2022

@mamamasama Treba si zachovat pozitivne myslenie, lebo ozaj teraz je aj chripky vela, budem drzat palce aby to rychlo preslo 🙂

lindusss2016
22. dec 2022

A ja pri chripke typu A, proste to bude nejaky virus

zuzpar
22. dec 2022

@lindusss2016 Hlavne si myslim, ze zaklad je nerobit paniku, ved stale jestvuju aj virusy, chripka a nielen covid.

lindusss2016
22. dec 2022

@zuzpar samozrejme, tomu sa zial nevyhneme. Nas teraz ta chripka potrapila brutalne, dva tyzdne sme boli mimo provoz, vsetko zle, horucky, bolesti, slabost, traviace problemy, dychacie problemy. Oproti tomu covid minuly mesiac som mala dva dni horucku a dovi dopo, treri den som sa zobudila ako rybicka...