icon

Akútne zlyhanie pečene

nikolla19986
23. apr 2023

Ahojte akútne zlihanie pečene je to posledné štádium? Co to znamená a co je horšie cirhoza alebo zlihanie? brat ma len 20 rokou a ma to z alkoholu je žltý ale bolesti žiadne nemá stretol sa s tím niekto

Strana
z3
emily1
1. feb 2025

@floki1994 môžem sa opýtať keď jej začali odchádzať orgány koľko ešte žila?mam to iste s mäkkou že už jej odchádzajú orgány všetko ju svrbí ma cyrhozi pečene.dokonca varyxy na žalúdku čiže už jej aj krvácali čierna stolica. Lekári vraveli že jej dávajú max mesiac života . Do nemocnice šla po svojich a po 2 týždňoch z nemocnice na vozíku . Čo ju nechali len ležať a dávali plienky . Strašný pohľad ako vyzerala v nemocnici . Už ju mám doma len potrebuje nonstop starostlivosť strašne nervózna agresívna vkuse sa škriabe . tak ma zaujíma či máji lekári pravdu že ostáva max mesiac alebo sa mýlia. Dúfam že sa mýlia. Ako to bolo uvas?

bielasovicka
2. feb 2025

Nie je pravda ze z pečene neozltne. Moja teta umrela na zlyhanie pečene , celá bola zlta 😔
Jaj, a v zivote nepila. Mala 55r.

floki1994
3. feb 2025

@emily1 trvalo to cca 6 tyzdnov...posledny tyzden bol hrozny to uz odisla aj hlava...nepricetny pohlad, blabotanie...vela sil prajem

emily1
3. feb 2025

@floki1994 och tá už teraz máme niekedy také stavy že si rozpráva svoje alebo nechuti jej jesť všetko vraj bez chuti a nervózna agresívna kričí všetko jej vadí .niekedy tak slabá že len prevracia očami a len spí.

emily1
3. feb 2025

@floki1994 nás upozornila lekárka že to budeme mať ťažké a že jej dávajú max mesiac že môže spadnúť do bezvedomia a koniec ale zatiaľ si to nepriznávame aj keď vieme že raz to príde

floki1994
4. feb 2025

@emily1 no ono to pride...treba sa na to pripravit...agresivna atd je preto ze pecen nefunguje a telo zaplavuju toxiny a nicia vsetko co sa da...je to tazke aale naj je to uz mat za sebou lebo toto je trapenie pre obe strany

bubka1995
5. apr 2025

@emily1 Dobrý deň môžem sa spýtať? Ako je na tom vaša mamička ja zazivam niečo podobné tiež mi už moc hlava nemysli mam posledne štádium cirhozy :(

lusssii
15. apr 2025

@emily1 ahoj tiež prežívam to iste. Nedokážem sa na nič sústrediť. Maminu som zobrala k nam bojím sa noci. Ma strašne krce v nohách.

wladusa
5. máj 2025
@lusssii

@emily1 ahoj tiež prežívam to iste. Nedokážem sa na nič sústrediť. Maminu som zobrala k nam bojím sa noci. Ma strašne krce v nohách.

@lusssii ako ste dopadli s maminou?

lenusa2809
10. máj 2025
@emily1

@floki1994 môžem sa opýtať keď jej začali odchádzať orgány koľko ešte žila?mam to iste s mäkkou že už jej odchádzajú orgány všetko ju svrbí ma cyrhozi pečene.dokonca varyxy na žalúdku čiže už jej aj krvácali čierna stolica. Lekári vraveli že jej dávajú max mesiac života . Do nemocnice šla po svojich a po 2 týždňoch z nemocnice na vozíku . Čo ju nechali len ležať a dávali plienky . Strašný pohľad ako vyzerala v nemocnici . Už ju mám doma len potrebuje nonstop starostlivosť strašne nervózna agresívna vkuse sa škriabe . tak ma zaujíma či máji lekári pravdu že ostáva max mesiac alebo sa mýlia. Dúfam že sa mýlia. Ako to bolo uvas?

@emily1 dobrý večer, môžem sa opýtať, prečo mamku z nemocnice pustili domov? V Bystrici mi leží ujo, cirhoza. Lekári vraveli, že 10% mu dávajú, že do leta dožije. Príznaky ako vaša mamka. Dnes ho dokonca priviazali, strašný pohľad, no nevieme prečo. Ďakujem a prajem veľa síl

lusssii
11. máj 2025
@lenusa2809

@emily1 dobrý večer, môžem sa opýtať, prečo mamku z nemocnice pustili domov? V Bystrici mi leží ujo, cirhoza. Lekári vraveli, že 10% mu dávajú, že do leta dožije. Príznaky ako vaša mamka. Dnes ho dokonca priviazali, strašný pohľad, no nevieme prečo. Ďakujem a prajem veľa síl

@lenusa2809 ahoj podľa mna ho priviazali lebo ma absťák, vtedy trepú , vytrhavaju si kanylu a atď. Dajú majú infúzie doplnia mu minerály a podla nna po týždni ho pošlú domov.

lenusa2809
11. máj 2025
@lusssii

@lenusa2809 ahoj podľa mna ho priviazali lebo ma absťák, vtedy trepú , vytrhavaju si kanylu a atď. Dajú majú infúzie doplnia mu minerály a podla nna po týždni ho pošlú domov.

@lusssii on bol 10 dni na internom u nás v meste, a teraz 6ty deň v BB, najprv na 9 poschodí a od piatka na JIS , silno vám držím palce.

Strana
z3