icon

Aký hmyz robí takéto štípance?

erika1991
18. aug 2018

Prosim vas poradte mi. Co to moze byt za hmyz.. v noci oboch chlapcov mi daco postipe. Najcastejsie ich to stipe na tychto miestach. Dakujem za odpovede.

Aký hmyz robí takéto štípance?Aký hmyz robí takéto štípance?Aký hmyz robí takéto štípance?
Strana
z2
katrin21
26. aug 2018

@erika1991 a uz vam to prestalo?

erika1991
autor
26. aug 2018

@katrin21 ano. Zatial nemame stipance. Den potom.ako som tu pisala sli sme aj na pohotovost. Tam nam povedali ze to mohol byt aj virus.

katrin21
26. aug 2018

@erika1991 virus urcite nie.

erika1991
autor
26. aug 2018

@katrin21 no ved ja som to hned vylucila. To nam tam povedali.. neviem ako nato prisli 😁

kratulka
26. aug 2018

Ja som tak bola raz ..jedna blcha sa k nám zatulala

kratulka
26. aug 2018

Chytila som ju..v noci som držala stráž..z ničoho nič zapáliť velke svetlo a pozerať dibre...veľmi dobre je mala a skáče a poriadne rozdrvit asi nac5x som večer zapalovala a pri posteli pozeram zmolka z ponožky ale ta zmolka poskocila.. superman sa moze hanbit akou rýchlosťou spm plesla papucou sle to ju len ochromilo...tak lyzicu kovovu a vreckovku a rozmliazdila som..muž neveril že doma davo tske mozeme mat. Ta dom mu nechala na okaziu...a od vtedy pokoj..šťastie že len mna stipala deti nie a ze prvý večer co kamoska mi poradila ako na to dom chytila ju ...ona tak raz mal a A trvalo 4 dní kym sa jej podarilo chytiť..
A šťastie ze jedna bola len...

haanovajana
26. aug 2018

Nechapem tomu.

Strana
z2