Aký kolagén pijete?
Ahojte 😊 pije tu niekto kolagén? Ak áno tak aký 😊
ja beriem CoLLALLOC , objednávam z GRizzly ako všetky vitaminy čo beriem aj ostatné potraviny
-https://www.prezdravie.sk/zdravie/collalloc-col...
@deniskaapetko9 to ti chuti? Ja som si to kupila a skoro som sa dovracala. Extremne presladene. Cela pixla sla do kosa. Ako nekritizujem,kazdy mame ine chute,len som prekvapena,ze niekto take sladke znesie. Ja som mala tusim jahoda?
@viera27 jahodové je strašné sladké toto mango nie
L
Plánujem objednať už iba toto mango z jahodové ho som sa vyhadzala
Riedim si ho vo väčšom množstve vody
@viera27 inak si to chválim vlasy mi rastu extrémne rýchlo nechty tiež pleť super
Ja som snim spokojná veľa kamosiek si ho tiež objednalo že.je supet
@deniskaapetko9 tak asi to jahodove bolo taky hnus. Ja mam s tymto problem pri kolagenoch,ze su priserne chutovo. Jedine co mi chuti je bohuzial plackovej. Neznasam ju,ale nahradu som este nenasla.
Mne skor zalezi na zlozeni ako na chuti. Zriedim si to vacsom mnozstvom vody, pripadne dochutim citronom napriklad. No ja celkovo nie som prieberciva...
@minesasubu aj prosím vás vidíte zmenu,hlavne ma zaujíma pleť.. či je viac hydratovaná, vrásky miernejšie?Po akom čase pitia je vidno výsledok? Ďakujem.
@atika11 ja mám dost suchú pleť vidno zlepšenie ale ja robím popritom aj iné procedúry nechcem sa spoliehať len na kolagén kedže je odporúčané ho brať 3 mesiace a ptm 2 mesiace pauza a zase znovu 3 mesiace tak to robím už asi rok a pol a ja osobne si myslím že mi pomáha
@viera27 napodobne, zatial znesiem len jej kolagen, bohuzial :D
Ja pijem www.kolmanbrothers.sk multikolagen.
A aj vidite vysledky? Rozdiely?
@acrobaleno neviem ci sa pýtate mna, ja konkrétne zo užívam na kĺby (jedno koleno po operácii) konečne ma v nom neoicha... Pleť mam lepšiu ziarivejsiu.. Teraz ho beriem v tehu.. Tak uvidíme 😊... Skúsenosti známych... Baba s akne krajšia pleť co si pochvaľuje aj jej partner 😁... Ďalší bolesť chrbta... Po mesiaci užívania zlepšenie.. 😊 Maju kopec štúdií.. Treba si prečítať na ich stránke 😊
@miruska2241 tak bolo to všeobecne, ale ďakujem za odpoveď. Ja si len neviem vybrať z toľkého množstva, čo je na trhu. Nechcem veľmi tie, čo propagujú influenceri na insta. Niečo fakt prírodné a kvalitné a radšej si priplatiť.
@acrobaleno no tento fakt úprimne odporúčam 😊😉

@dani138 ja pouzivam od Biomedica, Marine