Aký máte názor tí, ktorí ste už zaočkovaní AstrouZenecou?
Čaute aký máte názor tí čo ste zaočkovaní na astru zenecu ? Ja som taký bojko, bala som sa o mamku aby nedostala covid...(lieči sa na tlak cez 10r). Robí v školstve v jedalni a idú uz aj oni sa očkovať teraz cez víkend s astru... Ze všetky kolegyne idú, ze sa neboja... Ze lepšie niečo ako nič... Ale ja sa bojím ešte viac, ze jej niečo bude po tom očkovaní ako keby covid mala dostať... Viem, že sú aj také prípady, že po očkovaní dostali covid tak ci tak... A až taky silný, že ležia v nemocnci... No môj strach o ňu je veľký...
Dievčence, tiež som striehla celý deň miesto pre maminu, v BA 0 bodov, hneď ma to vyhodilo, tak sa budem trepať do RK, tam ma to zobralo, mamina je 70+, na šľak trafenie; ale čo by človek neurobil pre rodičov😉
@astika treba brať čo je, ja som tiež bola ochotná ísť 100km, našťastie potom sa objavil termín a dalo sa zmeniť. Aspoň s urobíte výlet. 🙂 Dnes som počula v správach,že aj iní pracujúci, nie vdôchod.veku, sa chcú dostať do kritickej infraštruktúry,si chcú vybaviť, skoršie vakcíny, tak potom by už načisto neboli termíny,resp. by sa to všetko posunulo.
No mamka bola dnes na obed, ze v pohode... Len ruka ju kus bolela ale prilozila mrazená kurča 🤣🤣🤣 prestala ju bolieť a teraz večer ju kus hlava hlava bolí, tak vzala paralen... A ide spať... Jej kolegyne co boli včera, tak teplota do 38 a teraz už lepšie sa majú, zajtra idú do práce... Takže mamka moja tiež nie je dajaký čítač googlovy... Len z rozprávania, ale tak sa rozhodli, že v robote už majú všetky po 50 tke, tehotné uz byť nemôžu aj keby chceli... Lebo počuli o také, že problém s otehotnenim... Potom, že možno rakovinu môžu mať, tak sa smiali, ze uz roky nato majú, tak môžu, že i tak každý dôchodca chodí na onkológiu tak ci tak... Tak, že my mladí sa máme chrániť a jim co už sú starší... Lepšie očkovanie ako mať teraz tu silnú koronu, ktorá teraz fičí na svk... Lebo v decembri tak ludia neumierali, verte mi... Robila som na covid oddleni do decembra a mala som pocit, že som na normálnom oddelení len v skafandre sme mali na sebe... Proste sem-tam niekto odišiel na druhý svet, a mal vážne iné choroby... A teraz, hrozne niečo... Mladí ľudia ležia na prístrojoch od 35r do 60r... A vážne každý 3 skoro umrie 😪😪😪 nedá sa porovnať terat a december... Je to smutné...
Prisla Vam niekomj sms s terminom aj s oneskorenim?
Skôr ako sa dá človek zaočkovať, by si mal zistiť o tom očkovaní viac. Mnoho lekárov a zdravotnikov ho odmieta. Vedia prečo. Stačí trošku premýšľať, počúvať odborníkov a ich argumenty proti. Ale to človek musí vypnúť mainstreamove médiá, kde donekonečna ospevujú zatiaľ nepreskúmanú vakcínu a hľadať, overovať, preverovať, zisťovať.
https://dennikn.sk/2324820/penzista-z-kosic-dos...
len teda na margo toho, ze som v davnejsich prispevkoch citala, ze po ockovani by uz clovek nemal ochoriet tak, ze skonci v nemocnici
pri objednávaní na očkovanie v marci tiež chodili potvrdzujúce maily s PIN kodmi? Alebo odkedy tie PIN kody boli pridelované?
@0silvia0 mojej kolegyne manzel takto volal a pol dna cakal na spojenie... cely cas mu hrala taka ta otravna hudba. Ale potom po 5 hodinach ho prepojili 🤦♀️
@0silvia0 este tento postup je možný:
Pribúda ľudí, ktorí nedostali po desiatich týždňoch SMS s termínom na očkovanie druhou dávkou. Szalay priblížil, že títo ľudia sa majú prihlásiť cez formulár na stránke BSK k preočkovaniu. „Je dosť ťažké manažovať ďalších ľudí, ktorí sem prídu bez pozvánky," podotkol lekár.
Po vyplnení formulára si to očkovacie centrum preverí a pošle SMS s termínom. „Takýmto spôsobom sme minulý týždeň zaočkovali asi 300 ľudí, ktorým neprišla SMS," povedal Szalay.
@hettinka
@simsalabim
Ďakujem, už poriešila. Síce sa nedovolala do nczi, ale volala vúc (my sme Trnava) a tam ju nejaká ochotná pracovníčka zaradila do nedeľného termínu očkovania.

@fkata a ako oblbli? :O