Aký oregánový olej užívate?
Ahojte.uziva tu niekto oreganovy olej?aku znacku a ako dlho sa tento olej moze pouzivat?dakujem za kazdu odpoved.
@miriamamama super..dakujem za toto zdielanie 👍 tabletky budu asi lepsie lebo tento olej ked vypijem ma zacne v ustach stipat a aj na hrudi.dnes ma dokonca naplo 😏 . odporúčaju mi to skrz imunity a aj na travenie,creva.ale toto si nabuduce objednam 🙂 a tie male pauzy?to mas kolko dni, mesiacov?
najlepsie je nakvapkat si oreganovy olej do ineho oleja na lyzicke, napr. olivoveho alebo makoveho, zapit vodou, vtedy nestipe vobec
@daevina dakujem..ano viem,ze do oleja..ale toto by som uz duplom nedala 🙈 nemam rada taketo oleje..ale dakujem za zdielanie
@daevina nie kazdy zvladne na zaludok uzit olej v oleji kapsule su jednoduhsie na uzivanie a navyse aj praktickejsie. neviem si predstavit vlacit do prace olej a flasku oreganoveho kedze to uzivam po hlavnom jedle cize po obede
Zo zaciatku som si davala kazde 3 mesiace pauzu 2 tyzdne teraz kedze to uzivam 3 roky denne tak uzivam 3 tyzdne a tyzden pauza
@miriamamama samozrejme, ze kapsule su praktickejsie, ja som len pisala dalsiu moznost ako sa to uziva, aby nestipal....ak uz ma kupenu flasku s kvapkatkom
@miriamamama dakujem 🙂
Prosim vas, mozu tieto kapsule aj dojciace zeny? Mam dvojmesacne babo, dakujem vopred za odpoved
@malicka1986 ahoj neuzivala som zatiaľ, takže ti neviem poradiť, môžu ho vlastne dojčiace ženy?

skusila som mnohe. pouzivam vylucne vo forme kapsul. ma obrovske mnozstvo ucinkov, uzivam treti rok denne s malymi pauzami. takmer nebyvam chora, a zbavil ma mykozy. https://www.biovitalife.sk/gelove-kapsule-ratio... uziva sa 1 denne. cize si v nedelu dam 7 ks do davkovaca a hotovo uzivam po obede teda po vacsom jedle