Alergia a suché oči
Ahojte, uz zopar dni mam s tymto problem.. nikdy som podobny problem nemal no posledne dni ma režu oči a hlavne ked som vonku a nafuka mi do nich vietor tak je v nich take neprijwmne skrabanie/rezanie.. nikdy som takyro problem nemal tak sa chcem spytat ci to niekto nema teraz kvoli alergiam alebo co vam pomaha a co si kupit ma taketo suche oči.. 🙂
Evotears očné kvapky su za mna super. Lacnejsie od znacky HYLO, ale mne nepomahali. Tie evo su take mastnejsie, lepsie sa drzia na oku. Mozes skusit aj Masticky na noc do oka. Neviem či to u nás je ale napr Vit-A-Vision očná mast s vitamínom A. Aj značka HYLO ma masticku, ale tu ešte nemám vyskusanu.
Masticky nemusíš pravidelne, ale je super si ich dat presne v take dni, ak už je to neznesiteľné, po tom vetre napr, lebo ak sú oci suché, v spánku sa ešte viac podráždia. Ráno, ak bola cez noc mast,nemusíš hneď kvapka. Kvapky počas dňa podla potreby. Neodporúčam veľmi často,neplatí čím častejšie tým lepšie.
Ešte dodám, ze ja nemám alergiu, len suché oci, celoročné. Ale je to presne ten pocit co opisujes a mne toto pomáha.
@roxana61 dakujem vam velmi pekne … je to dost neprijemne a obtazuje ma to aj pri praci a tak no… tak skusim tie umele slzy a uviidime co dalej
@usla35 no ja som bol na alergologii asi pred 2 rokmi a tam zistili na nejake stromy ale uz si ani nepamatam ake a neviem najst papier cize realne neviem ci je to alergia alebo nie, no kedze to prislo takto nahle az teraz tak to pripisujem tomu

Pytajte si umele slzy v lekarni 🙂 Moze to byt kvoli alergii a pokial nemate lieky na alergiu tak v lekarni by vam tusim mali v pohode vydat tyzdnove balenie napr.Claritine.