Algifen Neo

sofinka1301
7. jan 2023

Ahojte vsetci,
Prosim vas nestretli ste sa s takym niecim.
Prvy krat som si myslela ze to neni sposobene liekom ale pri druhom použití sa to zopakovalo a preto si myslim ze to u mna bude ako vedlajsi ucinok aj ked to v letaku neni uvedene... Dala som si kvapky kedze zlcnik ma rozbolel a toto mi bolo doporucene.. No dva krat po sebe sa zopakovalo to ze mi sice pomohli kvapky ale v noci som sa zobudila na strasne vyschnute hrdlo, nemala som vobec sliny(ako po dobrej opici ked su suchoty) vypila som za noc vela vody. Bolo mi na vracanie,rozbolelo ma brucho. Od 1hodiny rana do cca 4:30 som nespala co mi nebolo dobre. 😑Viac kvapky nebudem brat no zaujima ma ci niekto mal podobnu reakciua ci to moze byt od Algifenu.. Dakujem

suzitok
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sofinka1301
autor
7. jan 2023

@suzitok ahojky, dakujem za odpoved. Mala som iba toto doma tak som musela 😁a tym ze ma to postavilo na nohy aj v nemocnici ked som skoncila s mladsou (pri noroviruse) tak som ho uzila no teraz dva krat skor nieco uskodilo

eliska105
7. jan 2023

Mne tiež nezabera na bolest, ale som z neho nenormalne utlmená ale za to omnoho slabšia a minule som mala pocit ze mi este zhoršil bolest...

kendy76
15. jan 2024

Mne zaberá na žalúdok, žlčník, aj na migrénu. Dávam 40 kvapiek ked mám bolesti alebo ťažobu a uvolní. A áno, ak dám večer tak driemem.