Alobal skonzumovaný pred magnetickou rezonanciou
Čaute, mam tu nejakeho lekara - zdravotnika 🙈 mam ist buduci tyzden na magneticku malej panvy, no v pondelok som mala pizzu a ako bola položena na alobale tak som kusok asi 1-2cm zjedla omylom, teraz mam z toho paniku, či to nejako nie je v kontraindikacii s tou magnegickou? Prosim vas važne, dajte mi nazor odborny niekto 🙈🙈🙈 ďakujem
Do budúceho týždňa to vykakáš,neboj.😉
No je tam riziko ak to nevyde dovtedy. MR na alobal vplyv mat nebude ziaden ale na obrazku sa okolo toho alobalu urobi neviditelna cierna diera takze ak tam bude zrovna nejaky problem tak ho neuvidia.
Upokoj sa, na budúci týždeň bude alobal už dávno vonku druhou stranou
@patka06 ďakujem za upokojenie, akoze nemam ziadny traviaci problem nic, na wc chodim pravidelne tak snad to tak bude naozaj
No je tam riziko ak to nevyde dovtedy. MR na alobal vplyv mat nebude ziaden ale na obrazku sa okolo toho alobalu urobi neviditelna cierna diera takze ak tam bude zrovna nejaky problem tak ho neuvidia.
@martinmmartin no bude to vlastne na 9.den od zjedenia to mri
A ak by to nevyslo? Moze to sposobit nejaky problem?
@refly nemagneticky kov (a hocijaky) sposobi vypadok obrazu, keby ta trieska bola magnetickatak mu viecko vytrhne von
@refly nemagneticky kov (a hocijaky) sposobi vypadok obrazu, keby ta trieska bola magnetickatak mu viecko vytrhne von
@martinmmartin Podľa obrázku to aj vyzerá,ze mu vytrhla pol tváre 😱
@teki1 nie , je to len vypadok obrazu. Nic sa fyzicky nedialo , nikto netusil ze tam nieco ja , az ked sa zacal tvorit obraz tak to prerusili a poslali ho na ct
@teki1 tu je obrazok z ct potom
Ahaaaa cize zdravotne to nemoze sposobit nic, vypadok obrazu ked tak?
Tutok mal borec nepriznanu 3,5mm kovovu triesku vo viecku o ktorej nevedel lebo ho netrapila. MR je potom okolo toho slepe a nic nevidi
@martinmmartin no ja neviem...manzelov kolega siel na Mri a ako zacali robit, tak aj prestali, lebo v oku mal kovovu pilinu alebo co...su zvaraci...neurobili mu Mri, lebo by mu to mohlo poskodit oko.
@martinmmartin no ja neviem...manzelov kolega siel na Mri a ako zacali robit, tak aj prestali, lebo v oku mal kovovu pilinu alebo co...su zvaraci...neurobili mu Mri, lebo by mu to mohlo poskodit oko.
@euka210 ano , ked o tom vedia a zacne nieco citit tak to treba hned zrusit lebo magneticky kov ti poskodi vsetko lebo sa chce dostat blizsie k mr magnetu
Nemagnetickz kov nic nespravi az na vypad obrazu , ani nevies
tak
ten alobal je už dávno spláchnutý
Za 9 dní ti to kyselina v žalúdku 9x rozložila a 9x si vykakala

Upokoj sa, na budúci týždeň bude alobal už dávno vonku druhou stranou