icon

Alopécia - hair mesh integration system

1. apr 2023

Ahojte

Netusim ci mi tu niekto pomoze s tymto ale skusim

Som jedna zo zien ktore trpia alopeciou.. mam neskutocne riedke vlasy, plesinu na temene a mam len 29 rokov.. snazim sa to maskovat ako to len ide ale uz ani to nevyzera dobre.. moje sebavedomie je kvoli tomu uplne v p*deli (prepacte za slovnik)

zijem v zahranici a tu je to uplne bezne ze zeny pouzivaju tuto metodu ktora sa vola hair mesh integration system .. pozrite si fotku ktoru som pridala + kliknite na link a uvidite video ako sa to robi

https://www.facebook.com/IconicFckinHair/videos...

nasadzuje sa tam vlastne parochna / pricesky ale takym sposobom ze to drzi na hlave akokeby ste mali svoje vlasy

to co ma zaujima je ci neviete o niekom kto to robi aj na Slovensku. Je to pre mna dolezite vediet nakolko sa asi jedneho dna vratim sem a a treba s tym kazde 3 mesiace chodit ku kadernicke aby to upravila.. uz velmi dlho som nieco take hladala na internete ale nic som nenasla aby to niekto robil na Slovensku... popripade mozno nejaka ina alebo podobna metoda

dakujem vopred za vase rady a odpovede

Alopécia - hair mesh integration system
luccija
1. apr 2023

Radšej by som si kúpila peknu parochňu

audiova
3. apr 2023

ja mám tiež alopeciu univerzálnu.a tiež som išla do parochne.nikto by nepovedal že to nie sú moje vlasy

autor
3. apr 2023

@audiova môžem vám napísať správu?

audiova
3. apr 2023

môžte

michaela1234567
25. apr 2023

Myslím, že v Košiciach niečo podobné robia. Salón hair galery.