Alventa - pozitívne skúsenosti
Ahojte, včera mi doktorka miesto seraxatu/ nezaberal dobre/ zmenila na alventu. čítam samé negatívne recenzie, má niekto pozitívnu skúsenosť?
ďakujem
@simonkaskopova zaberu Ti,ja by som nenavysovala davku,75 mg je super davka obvykle na uzkost,ja som teraz opatovne zacala uzivat a az po 2 tyzdnoch zacali zaberat,vydrz Simonka este mesiac
@donuliena beriem ich do kopy druhy mesiac asi je to 6 az 7 týždňov 5 týždňov bolo super prišla úľava bez úzkosti šiesty a siedmi týždeň strašná úzkosť mala som aj pred kramami az dnes som to konečne dostala dva týždne boli hrozne 😭 čo vam poviem uvidím po sviatkoch ako aj tak budem musieť zájsť k lekárke pre lieky tak jej to poviem uvidím možné je potrebujem zvýšiť aspoň o tých 37.5 nechápem prečo mám stále úzkost a nervozitu v tele keď mi lieky sadli hneď po troch týždňoch mi bolo lepšie.. 😁 Ja už sama neviem ďakujem dievčatá za odpovede
@derdia ahojky ako pomohla vam ta alventa?
@simonkaskopova no snad hej, stale je to lepsie a lepsie....klop,klop🙏
@derdia ako dlho ju berieš a akú dávku ja mam pocit že sa mi vracajú úzkosti a nervozita mam 75mg
@simonkaskopova
@derdia 2 az 3 mesiace kym uplne zaberie alventa
@simonkaskopova cakat este podla mna,brat k tomu Frontin 0,25 mg ,samotna alventa vyvolava trosku napatie a nervozitu,preto sa k tomu dobre hodi alprazolam 😉
@donuliena beriem raz denne 0.25 mam ešte počkám a po sviatkoch padam k lekárke čo zvládam tak zvládam ale čo je veľa je veľa.. Je to hnusny pocit ničí mi to život 😪
Ahojte baby,dr.mi predpisala Alventu,mam taku intimnu otazku-ovplyvnili tieto AD vas milostny zivot,resp.schopnost dosiahnut orgazmus?
@bella1988 ahojky brala som 8 mesiacov escitalopram tam som sex ani nemala lebo som nemala ani chuť a orgazmus prema bol nedosiahnutelny zmenila mi dr na alventu a je to uz ok takže podľa mna bi ti nemal robiť v tom problem ako dlho berieš alventu a ako dlho
@simonkaskopova este len zacnem,len som citala pribalovy letak...teraz mi ich len dr.predpisala,mala som 3 tyzdne Magrilan a ten mi nesadol...takze s Alventou fungujes po intimnej stranke v pohode?
@bella1988 ano v úplnej pohode
Baby ja som mala pri tej alvente priiiisernu zapchu mesiac...
Pri svoch tbl rano a vecer 75 mg.
Dva dni beriem len jednu a uz zapchu nemam🤦♀️
Asi som mala vysoku davku..
@derdia brali ste alventu na noc? To ste sa aj vyspali lebo alventa nabudzuje adrenalin v tele aku davku mate do kopy môže byť že nežiaduce účinky su zápcha.. Pomáha vam ja mam iba 75mg ale nic moc na úzkosť slabé
@simonkaskopova ja som brala rano aj vecer. Ale davala som si ju vecer o 17tej,max 18tej.
Ale ta zapcha bola z toho, plus anorgamia, a taky tras chvenie v tele.
Teraz to az tak extremne nepocitujem.
Na mna toho bolo asi vela...zatial tri dni. Tak uvidime, ci to nebude mat nejaky negativny vplyv, ze som znizila davku.
@simonkaskopova mne prave kvoli tomuto zmenil alventu na dulseviu, alventa chvilu zaberala, potom minimalne tyzden pred menzesom uzkosti a nebolo to teda uplne dobre…zacalo sa to predlzovat a mala som uzkosti aj dva tyzdne z mesiaca, teraz mam dulseviu dva mesiace a uzkosti nemam, zatial som spokojnejsia ako s alventou…ale beriem este l-tryptofan ako doplnok a vitex jahnaci prave na pms…a co sa tyka navysovania alventy tak mne to zo 75 na 150 neurobilo nejaku extra zmenu, akurat co som bola este nepokojnejsia
@adkakov dobre vedieť pred mz je to fakt hrozne z mesiaca fungujem max 2-3, týždne potom to je boj úzkosť sa vracia práve pred mz no co už uvidíme 😁
@maria4895 fakt ti to pomohlo?
@erikakissova101 aká dávka vám zabrala na úzkosti
@simonkaskopova ahoj no momentalne sa zmenili podmienky aj doma aj v praci, tak mi zatial staci ta 75...ale asi casom budem mavyspvat. Alebo menit. Ja totiz spim na gerpdorme. A to by sa nemalo. Ale moj psychiater je s tym ok.
@johoda ahojky vám aká dávka zabrala nemali ste nežiaduce pri navyseny ja mam alventu 112.5 ráno a Dr mi chce navýšiť na 150 kvôli úzkosti boli ma strašne telo ako keby som mala svalovku a cítim sa viac unavená hlavne ráno do obedu.. Neviem ci to ma súvis stým ze som navýšila na tu 112.5 co beriem 3 mesiace..
@simonkaskopova ahojky mojka nemohla som nájsť tuto diskusiu pomerne lepšie zo 75 som išla na 112.5 úzkosti stále len slabšie ale po navýšení sa cítim viac unavená a boli ma cele telo ako keby som mala svalovku neviem ci je to stým súvis.. Dr mi chcela dnes opäť navýšiť na 150 no ja sa jej bojím 😰 nechcem navysšovat lebo priberám na váhe co si nemôžem dovoliť..
Ahojte.Chcem sa spýtat,aké príznaky ste mali po prvom užití Alventy 37,5...mne bolo po nej príšerne aj včera aj dnes

@simonkaskopova ja beriem asi 20 den, a tiez mam pocit uzkosti. Ale nie take ako pred tym... Take jemne chvenie citim... A som napatejsia, ako pri elicey.
Podla mna navysit po dohovore s lekarom. Lebo asi je to malo.