icon

Alventa - pozitívne skúsenosti

janka2112
12. mar 2019

Ahojte, včera mi doktorka miesto seraxatu/ nezaberal dobre/ zmenila na alventu. čítam samé negatívne recenzie, má niekto pozitívnu skúsenosť?
ďakujem

derdia
5. apr 2023

@simonkaskopova ja beriem asi 20 den, a tiez mam pocit uzkosti. Ale nie take ako pred tym... Take jemne chvenie citim... A som napatejsia, ako pri elicey.
Podla mna navysit po dohovore s lekarom. Lebo asi je to malo.

donuliena
6. apr 2023

@simonkaskopova zaberu Ti,ja by som nenavysovala davku,75 mg je super davka obvykle na uzkost,ja som teraz opatovne zacala uzivat a az po 2 tyzdnoch zacali zaberat,vydrz Simonka este mesiac

simonkaskopova
6. apr 2023

@donuliena beriem ich do kopy druhy mesiac asi je to 6 az 7 týždňov 5 týždňov bolo super prišla úľava bez úzkosti šiesty a siedmi týždeň strašná úzkosť mala som aj pred kramami az dnes som to konečne dostala dva týždne boli hrozne 😭 čo vam poviem uvidím po sviatkoch ako aj tak budem musieť zájsť k lekárke pre lieky tak jej to poviem uvidím možné je potrebujem zvýšiť aspoň o tých 37.5 nechápem prečo mám stále úzkost a nervozitu v tele keď mi lieky sadli hneď po troch týždňoch mi bolo lepšie.. 😁 Ja už sama neviem ďakujem dievčatá za odpovede

simonkaskopova
6. apr 2023

@derdia ahojky ako pomohla vam ta alventa?

derdia
6. apr 2023

@simonkaskopova no snad hej, stale je to lepsie a lepsie....klop,klop🙏

simonkaskopova
7. apr 2023

@derdia ako dlho ju berieš a akú dávku ja mam pocit že sa mi vracajú úzkosti a nervozita mam 75mg

donuliena
7. apr 2023

@simonkaskopova
@derdia 2 az 3 mesiace kym uplne zaberie alventa

donuliena
7. apr 2023

@simonkaskopova cakat este podla mna,brat k tomu Frontin 0,25 mg ,samotna alventa vyvolava trosku napatie a nervozitu,preto sa k tomu dobre hodi alprazolam 😉

simonkaskopova
7. apr 2023

@donuliena beriem raz denne 0.25 mam ešte počkám a po sviatkoch padam k lekárke čo zvládam tak zvládam ale čo je veľa je veľa.. Je to hnusny pocit ničí mi to život 😪

ivka185
7. apr 2023

@donuliena ja som brala tiez 75 mg dlhe roky ake asi tak 5 rokov dozadu tiez som mala pocit ze mi je horsie tak akoby slabo ucinkovala,tak mi navysil lekar na 150 mg.A zatial v pohode. Ja berem alventu od zaciatku. Nic ine som nemala.

donuliena
8. apr 2023

@ivka185 asi aj ja potrebujem zvysit davku ako Ti bolo na zaciatku ked si presla na 150 mg alventy?ake vedlajsie ucinky si mala?rozmyslam zvysit o 37,5 mg ale sa bojim

bella1988
17. apr 2023

Ahojte baby,dr.mi predpisala Alventu,mam taku intimnu otazku-ovplyvnili tieto AD vas milostny zivot,resp.schopnost dosiahnut orgazmus?

simonkaskopova
17. apr 2023

@bella1988 ahojky brala som 8 mesiacov escitalopram tam som sex ani nemala lebo som nemala ani chuť a orgazmus prema bol nedosiahnutelny zmenila mi dr na alventu a je to uz ok takže podľa mna bi ti nemal robiť v tom problem ako dlho berieš alventu a ako dlho

bella1988
17. apr 2023

@simonkaskopova este len zacnem,len som citala pribalovy letak...teraz mi ich len dr.predpisala,mala som 3 tyzdne Magrilan a ten mi nesadol...takze s Alventou fungujes po intimnej stranke v pohode?

simonkaskopova
18. apr 2023

@bella1988 ano v úplnej pohode

donuliena
19. apr 2023

@bella1988 ano absolutne ziadny zaujem o sex ale mne to je jedno 🤣

derdia
19. apr 2023

Baby ja som mala pri tej alvente priiiisernu zapchu mesiac...
Pri svoch tbl rano a vecer 75 mg.
Dva dni beriem len jednu a uz zapchu nemam🤦‍♀️
Asi som mala vysoku davku..

simonkaskopova
19. apr 2023

@derdia brali ste alventu na noc? To ste sa aj vyspali lebo alventa nabudzuje adrenalin v tele aku davku mate do kopy môže byť že nežiaduce účinky su zápcha.. Pomáha vam ja mam iba 75mg ale nic moc na úzkosť slabé

derdia
20. apr 2023

@simonkaskopova ja som brala rano aj vecer. Ale davala som si ju vecer o 17tej,max 18tej.
Ale ta zapcha bola z toho, plus anorgamia, a taky tras chvenie v tele.
Teraz to az tak extremne nepocitujem.
Na mna toho bolo asi vela...zatial tri dni. Tak uvidime, ci to nebude mat nejaky negativny vplyv, ze som znizila davku.

adkakov
21. apr 2023

@simonkaskopova mne prave kvoli tomuto zmenil alventu na dulseviu, alventa chvilu zaberala, potom minimalne tyzden pred menzesom uzkosti a nebolo to teda uplne dobre…zacalo sa to predlzovat a mala som uzkosti aj dva tyzdne z mesiaca, teraz mam dulseviu dva mesiace a uzkosti nemam, zatial som spokojnejsia ako s alventou…ale beriem este l-tryptofan ako doplnok a vitex jahnaci prave na pms…a co sa tyka navysovania alventy tak mne to zo 75 na 150 neurobilo nejaku extra zmenu, akurat co som bola este nepokojnejsia

simonkaskopova
21. apr 2023

@adkakov dobre vedieť pred mz je to fakt hrozne z mesiaca fungujem max 2-3, týždne potom to je boj úzkosť sa vracia práve pred mz no co už uvidíme 😁

erikakissova101
6. máj 2023

@maria4895 fakt ti to pomohlo?

simonkaskopova
9. máj 2023

@erikakissova101 aká dávka vám zabrala na úzkosti

derdia
9. máj 2023

@simonkaskopova ahoj no momentalne sa zmenili podmienky aj doma aj v praci, tak mi zatial staci ta 75...ale asi casom budem mavyspvat. Alebo menit. Ja totiz spim na gerpdorme. A to by sa nemalo. Ale moj psychiater je s tym ok.

simonkaskopova
25. máj 2023

@johoda ahojky vám aká dávka zabrala nemali ste nežiaduce pri navyseny ja mam alventu 112.5 ráno a Dr mi chce navýšiť na 150 kvôli úzkosti boli ma strašne telo ako keby som mala svalovku a cítim sa viac unavená hlavne ráno do obedu.. Neviem ci to ma súvis stým ze som navýšila na tu 112.5 co beriem 3 mesiace..

simonkaskopova
25. máj 2023

@simonkaskopova ahojky mojka nemohla som nájsť tuto diskusiu pomerne lepšie zo 75 som išla na 112.5 úzkosti stále len slabšie ale po navýšení sa cítim viac unavená a boli ma cele telo ako keby som mala svalovku neviem ci je to stým súvis.. Dr mi chcela dnes opäť navýšiť na 150 no ja sa jej bojím 😰 nechcem navysšovat lebo priberám na váhe co si nemôžem dovoliť..

wikki123
27. máj 2023

Ahojte.Chcem sa spýtat,aké príznaky ste mali po prvom užití Alventy 37,5...mne bolo po nej príšerne aj včera aj dnes

derdia
27. máj 2023

@wikki123 neboj postupne to bude lepsie...
Mozog si zvyka.ja som po prvej tabletke elicey, vobec nevedela rozpravat. Alventa ok.

wikki123
27. máj 2023

@derdia včera som musela navštívit pohotovost aj dnes a kázali mi ju vysadit,mám ju užívat nadalej?Lebo mne dali aj frontin 0,25mg...tak či to mám užívat aj to

derdia
27. máj 2023

@wikki123 to ja neviem odpovedat na tvpju otazku
Ale asi by som skor vysadila
Aby ti neublizila
A poradila sa potom s lekarom. Radsej to teda neber. Tu alventu