AMH 3,7 vo veku 26 rokov
Je hodnota 3,7 AMH v 26tich rokoch v poriadku?
@ajka251 áno? Gynekologička na moju otázku, či je to v poriadku reagovala asi takým spôsobom, že : no mohlo by to byť aj vyššie 🤷♀️
Tak to ma prekvapilo 🙄 ..co poznam baby tak maju omnoho nizke amh..aj ja..ja mam len 0,11 ale som omnoho starsia ako ty...mala si sa opytat na hodnoty a kolko je najviac...
Vek AMH (μg/l)
20-29r. 1,18-9,49
30-34r. 0,67-7,55
35-39r. 0,77-5,24
40-50r. 0,11-2,06
@nika82 ďakujem, tieto tabuľkové hodnoty si viem nájsť, skôr ma zaujímali reálne skúsenosti žien 🙂
Vysoké amh tiež nie je výhra, často býva pri pco, kedy je problém s otehotnenia tiež.
A chcela by si babatko?ak ano.bolo by dobre sa snazit 🙂 ..pretoze kazdym rokom to moze byt menej...
@ajka251 áno, práve preto to riešim, keďže sa snažíme už vyše dvoch rokov 😢
Nemáš pco? Podľa sona by to mala Dr vidieť. Priechodnosť vajcovodov ti už robili?
Kedze sa tak dlho snazite..asi bude niekde problem..je dobre si porobit vysetrenia.priechodnost vajecnikov a u partnera spermiogram.ak bude problem tam...treba spravit plno vysetreni....ako hormonalny profil, stitna zlaza,hematologia,genetika...alebo treba zajst do nejakeho centra a tam urcite zistia pricinu.
Dievcata ďakujem za odporúčania ale už mám za sebou naozaj všetky vyšetrenia 🙂 mňa zaujimalo len to AMH
A mavas vlastne ovulaciu?ci si merias bazalnu teplotu...pretoze u mna bol toto problem..
Ako 25 ročná som mala okolo 0,8 sa mi vidí
@ajka251 áno meriam aj BT. Mám ju posunutú na cca 22DC pričom mám lutealnu fázu vždy 10 dní.
@misik14 fuuu a podarilo sa otehotnieť ?
Ano 🙂 do 28rokov 2x 🙂 ale museli sme to stihnúť čím skôr, lebo je teda predpoklad že o pár rokov nebudem môcť vôbec skrz to amh
Hm.a neskusali ste nejake centrum?mozno tam by vam pomohli...pretoze niekde musi byt problem...velmi ti drzim palce
Nie je nutná laparoskopia..
ak mas krátku LF, neskúsali ti po ovulacii nasadit progesteron?
@e1i skúšali, žiaľ žiaden účinok, respktive neúspešne

Podla mna mas velmi dobru hodnotu 🙂