Môžu lieky na anémiu zhoršiť menštruáciu?
Ahojte.Prosím vás keď beriete lieky na chudokrvnosť nemávate vtedy silnejšiu ms?Ja beriem teraz Globifer a keď užívam aj počas ms sa mi zdá,že viac krvácam.Raz som skúsila vynechať počas ms a vtedy to bolo miernejšie.
Mam anemiu, beriem zelezo ale nema to vplyv na moju menstruaciu
Ja som tiež anemická beriem tiež Globifer ale železo je nutne uživať s lipozomálnym Céčkom(pre lepšiu vstrebatelnosť....Lipozomálne Céčko tekuté dostať v DMku..stoji 14,95€
Dávaj si počas menzesu ascorutin
Aky mate hemoglobin ? Lebo ja mam 86. A teda som uplne vyflusnuta,nic nevladzem, nic sa mi nechce
@misenka3 Ja mám momentálne 100 a tiež som unavená spím kade chodím čo u mňa nebýva zvykom.
@misenka3 ja mam po minulotyždňovej preventivke 70... žalostne málo...ale s tým mam roky problém
@janulka1985 aj ste absolvovali vystrenia,ci poznate pricinu preco to tak mate? Ja predpokladam u seba silnu menstruaciu. Kolonoskopiu som mala 3 roky dozadu robene a ok. Minuly týždeň som mala gastroskopiu,aj to bolo ok. Gynekologicke preventivky,kazdy rok ,to si davam zalezat. A hemoglobin klesa a klesa,ale neberiem zelezo,no musim začať
@misenka3 mne uz davnejšie povedala gynekologička žr vela hemoglobinu pri menštruacii stratim... ostatne vysledky mam v poriadku..ešte preventivku u gynekologa musim isť asi po 5 či 6 rokoch...ale ja si myslim že uz pomaly začinaju perimenopauzalne symptomy...
Nemas nizky hemoglobin preto, lebo beries zelezo v tabletkach, ale beries zelezo v tabletkach preto, ze mas nizky hemoglobin. Ja takto fungujem posledne roky a tuzobne cakam, kedy uz konecne budem v prechode. Zatial nic....

Užívam Tardyferon fol na predpis a menštruáciu mám rovnakú ako vždy