icon

Antibiotiká na helikobaktera

7. apr 2025

Ahojte ráno som si dala antibiotiká Klerimed 500 a Ospamox 1000 mám ale bolesti v žalúdku a na pravo ako je pankreas a aj na ľavo ako je pečeň žlčník.bolesti sú znesitelne .Mám prestať užívať ATB? Alebo pokračovať? Upraví sa to? Terás si idem dať probiotiká.antibiotika nie sú nevyhnutné mám ich na helikobaktera.Dakujem za rady

nerfka
2. máj 2025

Mňa tiež popichava na pravej strane ako je pečeň a žlčník ale dúfam že je to len z ATB..užívam ich piaty deň...pomohla vám liečba? Môžem vedieť na základe akých príznakov ste prisli na helikobaktera?

autor
2. máj 2025
@nerfka

Mňa tiež popichava na pravej strane ako je pečeň a žlčník ale dúfam že je to len z ATB..užívam ich piaty deň...pomohla vám liečba? Môžem vedieť na základe akých príznakov ste prisli na helikobaktera?

autor
2. máj 2025
@nerfka

@nerfka dala som si 2 tabletky a dosť nedouzivala som ich.prve ATB mi nepomohli .grgam bolesť v epigastriu a dosť som schudla mám aj svrbenie tela.vy máte aké príznaky?

nerfka
2. máj 2025

Ja som mala mesiac pred tým zistením vkuse horkú chuť v ústach,ale že celodenné, potom sa mi pridala aj taká kyslá, neviem či to šlo zo záhy lebo nikdy predtým má nepalila , a nič žiadne bolesti brucha ani zaludka. Teraz má popichava v pravom boku ale dúfam že to je len vedľajšiu účinok ATB keďže tie lieky si dosť ťažké na pečeň

evinku
2. máj 2025

Treba užívať probiotika vždy spolu s antibiotikami, presne preto, aby ten žalúdok nebol tak zaťažený...

nerfka
2. máj 2025
@evinku

Treba užívať probiotika vždy spolu s antibiotikami, presne preto, aby ten žalúdok nebol tak zaťažený...

@evinku užívam od začiatku samozrejme

nerfka
19. máj 2025

Ako sa cítite dnes? Zmenilo sa niečo? Lebo mne je aj po dobrati ATB tak isto

autor
19. máj 2025
@nerfka

Ako sa cítite dnes? Zmenilo sa niečo? Lebo mne je aj po dobrati ATB tak isto

@nerfka ja užívam terás ATB a grgat som začala ešte viac telo svrbí stále ako predtým.Doktorka vravela že keď nezaberú predpíše ďalšie.Neviem či to má zmysel užívať ďalšie