Antibiotiká Penlac
Môže ma z týchto antibiotik bolieť brucho a hlava a byť mi nevoľno?
@lucia851 ahoj, prosim ta ako dlho ta bolela hlava a bolo ti nevolno? Uzivam ich 4.den a uz 2.den ma vkuse boli hlava a je mi na zvracanie.
@molkapolka Ja ich uzivam dnes treti den a od vcera mi je tiez spatne a pobolieva hlava, mam zavraty a huci mi v uchu
@chacooza ja ich uzivam 3.den a neskutocne sa mi mota hlava a je mi zle. Prestalo vam to hned po ukonceni liecby?
@veronka036 mne trhali osmičku mám ich už 5. deň ale je mi z nich na vracanie, nechutí mi jesť, nútim sa a tiež sa mi motá hlava...a to som si včera už nasadila radšej aj probiotiká, prešlo ti to?
@lenocka137 Ani po dobrati antibiotik mi to nepreslo, potom mi moj lekar predpisal este 2 krabicky 3dnovych antibiotik a az potom to preslo. Ale ja som uz mala zvysene aj crp v krvi, tak preto mi dal dalsie antibiotika, fujtajbl. Vam by to snad malo prejst po ukonceni liecby. Ale este sa mi nestalo, aby mi lekar predpisal antibiotika na vytrhnuty zub. Mali ste ho zapaleny?
@veronka036 to bola chirurgická extrakcia ležatej osmičky a opuchla som, mala som zvýšenú teplotu, zub som mala už pokazený tak preto...
@veronka036 a teda takto zle z antibiotík ale cez deň ani tak nie ale ja ich užívam aj v noci a to som si aj v noci dala k nim chlebík aspoň a ráno zase zle...potom som sa najedla a ako tak doobeda to prešlo...naobed už som sa schuti najedla...

@lucia851 ano moze byt