icon

Antidepresíva vraj škodia a môžu aj zhoršiť stav

18. jún 2022

Dobry den,chcela by som ist si dat nejake predpisat,respektive mi ich pani psychiatricka predpise sama.No ked citam po internete,ako je to chyba uzivat,ak nemas uplne taky stav,ze lezis a nic,tak som z toho zmatena.Chcem si pomoct,potrebujem fungovat,no nie si uskodit...

Strana
z2
dagmarovita
20. jún 2022

@mimka1402 to ano suhlasim ale aj lekari su hocijaky, uz vela ludi zazilo zlych lekarov, psychickych chorob, postupne sa o tom zacina rozpravat ale malo a este to bude trvat, to su stratené roky zivota, alebo aj cele zivoty, zbytocne trapenie..tak isto som rada, ze sa zacina rozpravat ako aj psychoterapeuti a psychologovia ublizuju klientom a to je hrozne, keby také chyby robili chirurgovia, zubari, internisti atd tak to by ludia umierali vo velkom počte..

mimka1402
20. jún 2022

@dagmarovita Tak kedysi liečili všetko benzakmi a utlmovakmi ktoré boli silno navykove, dnes sa na to viac dbá aby všetko bolo ok. Ale samozrejme, treba každý problém riešiť s lekárom a pripadne ho aj zmeniť, ak človeku to nepomáha. No je veľa ťažkých diagnóz, ktoré sa nedajú len tak vyriešiť a tam naozaj dlho sa hľadajú spôsoby ako na liečbu.

erikakissova101
10. sep 2023

@rebekamarcusko ahoj. Prepáč môžem sa ta opýtať aké AD si uzivala ? Ďakujem za tvoju odpoveď

Strana
z2