icon

Antigénový test a certifikát

naja85
10. mar 2021

Ahojte,
prvykrat pojdem na testovanie na Slovensku, lebo potrebujem odist kvoli praci do Rakuska. Davaju po antigenovom teste aj certifikat(pripadne na vyziadanie) ci len sms a do emailu? A co je v tom emaily je to ako elektronicky certifikat, ze je tam aj v anglictine? Mozno pre niekoho hlupe otazky, ale tak necham sa tu prvykrat sparat v nose a nemam sa koho opytat🙆‍♀️. Dakujem.

petamich
10. mar 2021

@naja85 v tom emailovom certifikate velmi vela informacii nie je a je v slovencine, na poziadanie by mali vystavit aj papierovy (ludia tam na neho cakali) a ten je myslim bud dvoj-jazycny alebo v AJ

naja85
autor
10. mar 2021

@petamich dakuj, pojdem sa este pee istptu opytat, lebo som ru z toho jelen🙈

janulicka24
10. mar 2021

Ak si vypytas papier tak ti ho v pohode vydaju. Ja si tiez po kazdom testovani pockam na vysledok ale aj papier. Sms mi bohuzial nestaci

simca06022011
10. mar 2021

@naja85 kuk sem:
https://www.health.gov.sk/?ag-mom
vytlacit a zobrat zo sebou, nechat si potvrdit ;)

naja85
autor
10. mar 2021

Uz som sa bola opytat na jednom mieste, takze mi daju aj certifikat aj jeden papier mi vyplnia v pohode, ta mozem cestovat😄. Tolko papierov a stresu pre jednu cestu🙈, dufam, ze to rypanie v nose prezijem, v Rakusku mi brali vyter zatial len z hrdla a raz som kloktala...

chrobacik41
10. mar 2021

@naja85 ahoj, u nás dávajú 2 certifikáty, jeden je na bielom papieri co platí na Slovensku a druhy dávajú modrý ten je keď ideš do zahraničia,