Antikoncepcia KarHleight - užívanie
Dobrý deň neviem či je tu niekto podobný ako ja a vedel by mi poradiť už rok aj 4 mesiace užívam antikoncepciu Karhleight počas bielych tabletiek dostanem menzes ktorý trvá minimálne 5 dní teraz som mala 3 dní už užívam 3 tabletku nového blistra a spinim trochu krvácam potom 2 dní nič a znovu tak neviem či je to tabletkami či ich mám zmeniť za každú radu ďakujem
ahojte, mam na predaj antikoncepciu karhleight 2 blistre. Zvysilo sa mi lebo som presla na inu.
@sweet20 dobrý deň aká je prosím vás cena?
@zabiatko1607 17€
@zabiatko1607 podla toho kolko vam treba
@sweet20 ďakujem ale to sa mi neoplatí
@zabiatko1607 tak ja som dala za 3 blistre .. cize trojmesacnik 32 eur a z jedneho blistra su pouzite asi 3 tabletky
@zabiatko1607 ale kedze sa chcem toho zbavit tak mi napiste za aku cenu by ste odkupili
Prosim vas nahodou na predaj niekto ?
@ivanka1997 ahoj, ja mam necele 3 blistre
Máte prosím ešte niekto na predaj? Ďakujem
Ahojte ma niekto na predaj na jeden mesiac Karhleight ? dakujem
Prosím vas idem užívať antiku karhleight prvy krat. Mam zacat prvy den menzesu zltou alebo bielou tabletkou? Ďakujem.
Ahojte, mam na predaj 1 mesiac KarlHleight 🙂
Dobrý deň môžem sa spýtať na niekto ešte na predaj? Ďakujem
@leahadn dobrý deň.. mám záujem 😊
Dobrý deň, chcem sa spýtať či má niekto skúsenosti s oddialenim menštruácie pri užívaní antikoncepcie karhleight. Myslím tým že po užití 21 aktívnych tabletiek začnem brať nové balenie bez užívania 7 placebo tabletiek.
V príbalovom letáku sa píše že sa to neodporúča, ale chcem vedieť prečo?
V minulosti som užívala inú značku antikoncepcie a tam s tým nebol problém.
Prípadne ak potrebujem aby mi menštruácia (kôli 4-dňovej dovolenke pri mori) skončila o 2dni skôr, je možné zobrať o 2 aktívne tabletky menej a začať s placebo tabletkami? Dostanem teda menštruáciu o tie 2 dni skôr a skončí o 2 dni skôr?
Chcem len vedieť či má niekto s tým skúsenosti.
Ďakujem
Dobrý deň, mam na predaj 2 blistre, cenu navrhnite
@ninkoni dobrý deň, akú cenu si predstavujete?
@zabiatko1607 15€? Myslím, ze cca 35 som zaplatila za 3 mes balenie
@zabiatko1607 dobrý deň, aká cena by bola zaujímavá pre vas? Exp. je 05/26, mne to len nesadlo
Dobrý večer. Mám jeden taky problém a chcem sa opýtať niečo, ohľadom antikoncepcie KarHleight.
Začala som ju užívať v deň menzesu a to 16.8. a až do dnes mi ten menzes ešte trvá (špiním) mávam aj kŕče. Preto sa chcem opýtať niekoho, kto stým ma skúsenosť, či mal niekto podobny problém, podotýkam prešlo 12 dní od kedy som dostala krámy a ešte stále špiním, to je už strašné...
Ďakujem za všetky rady.
@kataleja111 dobrý deň. Ja som to prestala užívať presne z tohto dôvodu, ze som krvacala mesiac vkuse. Volala som aj svojej doktorke, ze to tak niektoré ženy majú. Bud vyčkajte 3 mesiace, ci si telo zvykne, alebo požiadajte Vášho gynekológa o iný preparát.
@ninkoni kedy si prestala potom špinit ?
@kataleja111 až keď som to vysadila :D

@lenci1 ahoj ja vezmem.