icon

Antikoncepčná náplasť - skúsenosti

jessi03
10. apr 2018

Ahojte mate niektora snou slusenosti?

zuzanka.zuzu
10. apr 2018

ja mám. čo potrebuješ vedieť?

ivkapal
11. apr 2018

Používala som evru, niekoľko rokov. Pre mňa topka, zo všetkých tabletiek som zvracala, inú možnosť som nemala, nakoľko som hormonálnu potrebovala zo zdravotných dôvodov. Pekne držala, neodlepovala sa. Akurát sa kolo hran robili taký trošku tmavý lem, keď sa na to nalepili take minivlakna z trička a podobne (mala som lepenú na chrbte). V pohode drží, aj keď sa kúpeš/pláveš, teda aspoň mne držala v pohode 🙂

jessi03
autor
11. apr 2018

@ivkapal no super a myslis si ze bude v hodna aj pri trombofilii lepsia nez tabletka?dostala solm lieky proti vzniku zrazenin no rozmyslam nad naplastami ako nad tabletkami...

jessi03
autor
11. apr 2018

@zuzanka.zuzu ahoj ci jelepsia volba antikoncepcna naplasr v mojom pripade pri trombofilii...obsahuje mensie mnozstvo hormonov?

wiwi28
11. apr 2018

A nepremýšľali ste nad vaginálnym krúžkom? Ja som cca.5-6 rokov mala Nuvaring (teraz som prvý mesiac bez). Len sa zavedie a 21 dní ho máte vo vnútri (ak by vadil partnerovi tak je možné ho na 3hodiny vybrať). Je to vlastne taká lokálna antikoncepcia. Nič nejde cez žalúdok ani do pečene. Mne to veľmi vyhovovali.

jessi03
autor
11. apr 2018

@wiwi28 ja mam problem z cystami koli tomu mi bola odporucena antika

michaella94
11. apr 2018

a ake je vyjadrenie lekara?? lebo aj antikoncepcia moze sposobovat trombofiliu...ja som pouzivala evru lebo vraj ma mensi obsah hormonov ale aj tak sa mi v celom tele narobili cysty....mozno skus pouvazovat o inej ochrane aby sa ti zdravotny stav nezhorsil....som zdravotnik a viem co to trombofilia je... samozrejme vsetko myslim v dobrom neer to ako ze do teba sprtam...sama mam s antikoncepciou skusenosti 🙂

renatka100
11. apr 2018

@jessi03 urcite by som si ju nedavala, cysty je mozne riesit aj prirodne a nie dalsimi chemikaliami😨 zdrave stravovanie, ziadne infekcie a zdravy zivotny styl bez liekov

iveta57
Autor odpoveď zmazal
kika1605
3. máj 2018

Nemate niekto na predaj antikoncepčne naplaste?

iveta57
3. máj 2018

@kika1605 mozem ponuknut naplaste Lisvy..nepouzite..balenie obsahuje 9 naplasti

iveta57
9. máj 2018

Ak má niekto záujem mozem ponuknut naplaste Lisvy..nepouzite..balenie obsahuje 9 naplasti.

jessi03
autor
10. máj 2018

Dakujem za rady.Vyskusala som od znacky serafin caj Anticandid a tinkturu z bylin Zensky.A pomohlo😊po cca piti tyzdna mozem len odporucit aj chut je prijemna😊

nikadomi2
11. máj 2018

Iveta57... V lekárni mi povedali, že sa už nevyrábajú. Vy ste ich zohnali?

jessi03
autor
11. máj 2018

@nikadomi2 v lekarni ich nemaju.Ale v ezoterickom obchode.

iveta57
12. máj 2018

@nikadomi2 ja ich este mam z lekarni