Antikoncepčná náplasť - skúsenosti
Ahojte mate niektora snou slusenosti?
Používala som evru, niekoľko rokov. Pre mňa topka, zo všetkých tabletiek som zvracala, inú možnosť som nemala, nakoľko som hormonálnu potrebovala zo zdravotných dôvodov. Pekne držala, neodlepovala sa. Akurát sa kolo hran robili taký trošku tmavý lem, keď sa na to nalepili take minivlakna z trička a podobne (mala som lepenú na chrbte). V pohode drží, aj keď sa kúpeš/pláveš, teda aspoň mne držala v pohode 🙂
@zuzanka.zuzu ahoj ci jelepsia volba antikoncepcna naplasr v mojom pripade pri trombofilii...obsahuje mensie mnozstvo hormonov?
A nepremýšľali ste nad vaginálnym krúžkom? Ja som cca.5-6 rokov mala Nuvaring (teraz som prvý mesiac bez). Len sa zavedie a 21 dní ho máte vo vnútri (ak by vadil partnerovi tak je možné ho na 3hodiny vybrať). Je to vlastne taká lokálna antikoncepcia. Nič nejde cez žalúdok ani do pečene. Mne to veľmi vyhovovali.
a ake je vyjadrenie lekara?? lebo aj antikoncepcia moze sposobovat trombofiliu...ja som pouzivala evru lebo vraj ma mensi obsah hormonov ale aj tak sa mi v celom tele narobili cysty....mozno skus pouvazovat o inej ochrane aby sa ti zdravotny stav nezhorsil....som zdravotnik a viem co to trombofilia je... samozrejme vsetko myslim v dobrom neer to ako ze do teba sprtam...sama mam s antikoncepciou skusenosti 🙂
@jessi03 urcite by som si ju nedavala, cysty je mozne riesit aj prirodne a nie dalsimi chemikaliami😨 zdrave stravovanie, ziadne infekcie a zdravy zivotny styl bez liekov
Nemate niekto na predaj antikoncepčne naplaste?
Ak má niekto záujem mozem ponuknut naplaste Lisvy..nepouzite..balenie obsahuje 9 naplasti.
Dakujem za rady.Vyskusala som od znacky serafin caj Anticandid a tinkturu z bylin Zensky.A pomohlo😊po cca piti tyzdna mozem len odporucit aj chut je prijemna😊
Iveta57... V lekárni mi povedali, že sa už nevyrábajú. Vy ste ich zohnali?

ja mám. čo potrebuješ vedieť?