Antiparazitárna kúra
Dobrý deň chcem sa opýtať na očistu organizmu. Kto má skúsenosti s paracleansom. Treba zmeniť aj stravu?
ten paracleans som mala, vybrala celu kuru podla navodu. nedialo sa vobec nic, vlastne hej, na zaciatku som mala jemne krce, inak nic, ja som to chcela skusit, nemala som na to ziaden specialny dovod, nemala som problemy, ktore som nou chcela riesit.
@trissa1994
@trissa1994 ziadne parazity s najvacspu pravdepodobnostou nemas. Su to hluposti
@zuzka10175 ako a cim sa cisti, mozete napisat viac?
@dadis má pravdu. Keby si mala parazity, určite by si o Tom vedela (hnačka, teplota atď).
Majú zmysel detoxy organizmu, ako to hlásia nielen rôzne pofidérne, ale neraz aj seriózne stránky?
Detox dokáže vyčistiť jedinú vec – peňaženku. Napíšte to tam veľkými písmenami, lebo toľko nezmyslov, čo sa píše o detoxe, je na neuverenie. Žiadny detox, nebodaj s dlhodobým efektom, neexistuje.
Nezmyslom je aj propagovanie črevných spŕch, ktoré si ľudia kupujú na základe reklamy. Ak sa raz niekto stravuje, do jeho tráviaceho traktu sa tak či tak dostanú veci, ktoré tam nepatria a ktoré sa normálne vyriešia vylučovaním. Klystír má jednorazový zmysel pri dlhodobej zápche, aj vtedy však treba navštíviť lekára a začať jesť viac vlákniny.
Oveľa lepším riešením ako detox je stravovať sa tak, že jeden deň v týždni si dáte pôst a konzumujete len čistú vodu, prípadne ovocné a zeleninové šťavy. Pre organizmus tým urobíte viac ako všetky detoxy na svete. Zvyšok času treba jesť pestrú a vyváženú stravu, hýbať sa a na nezmysly typu detox zabudnúť.
Čo hovoríte na hlasy, že mnohé choroby prináša prekyslenie organizmu?
Úplný nezmysel. Tam ani nie je čo vysvetľovať, lebo žiadne prekyslenie organizmu neexistuje. Tvrdia to len podvodníci a šarlatáni typu bádateľ, ktorí chcú zarobiť na tom, že si kúpite ich nezmyselné produkty.
Normálny človek predsa nebude piť priemyselné bielidlá a sódu bikarbónu. Problém je, že tieto firmy majú taký „premakaný“ marketing, že neraz presvedčia aj príčetných ľudí. Tí nájdu bludy na internete a rovno si to objednajú.
Nedá sa to ani len zakázať, lebo ako zabezpečíte, že ktosi si tie somariny neobjedná z Ameriky? Najviac ma štve, že podobné stránky doslova zneužívajú zúfalých onkologických pacientov, ktorí sa chytajú každej slamky.
ja si myslim ze parazity mame uplne vsetci a je to normalna sucast zivota, netreba sa ich vobec zbavovat pokial niesu premnozene nesposobuju ziadne problemy, netreba na to proste mysliet a hotovo, vsetky tieto antiparazitarne kury su jeden velky oblb 😃
@trissa1994 No ja chodím dermatoveneorologičke,ktorá mi to odporučila, nakoľko, som mala odberu krvy a zistilo sa ,že určite parazity v mojom tele spôsobili zápal určitých orgánov.
@trissa1994 Ma totiž kožné problémy, ktoré vraj dosť súvisia zo zápalmi, ktoré mám.
@trissa1994 myslíš, že vitiligo spôsobujú parazity?
@cubo2 myslím,že áno. Všetko čo sa deje v našom tele, a je zlé, sa prejaví na pokožke. Či už, ekzém, psoriáza,alebo vitiligo.
@trissa1994 vitiligo je chýbajúci pigment. Zhodou okolností ho nám ja na nohách, pod kolenami od detstva. Mám ho dodnes, ale pomaly sa vytráca aj sám, nerozširuje sa. Ťažko pochybujem, že to spôsobujú parazity.
@cubo2 Chodím k doktorke ktorá vyštudovala v Rusku . Venuje sa alternatívnej liečbe. Má skúsenosti s vitiligom a rôznymi koženými ochoreniami. Tá strata pigmentu niečo spôsobuje. Dala som si spraviť odbery z kvapky krvy,kde mi bol preskumany každý jeden orgán. Keď som dostala výsledky mala som dosť... každý jeden orgán napadnutý parazitmi,ktoré mi spôsobili veľké zápaly a škody.
@trissa1994 akurát som na začiatku kúry. Keď budem po,rada sa stebou podelím o výsledok. Keď budeš mať nejaké otázky, nájdeš ma na WhatsApp na tel.č. 0948759186
@trissa1994 "Dala som si spraviť odbery z kvapky krvy,kde mi bol preskumany každý jeden orgán." - ako chces skumat organ z kvapky krvi? davaj si pozor (hlavne na peniaze), mne to strasne smrdi sarlatanstvom..
@trissa1994 vitiliga sa nezbavis a prides o stovky eur.
@cubo2 okay to je tvoj názor
každý má právo na svoj názor @cubo aj na výsmech @taskataska ale tí, ktorí sa dostali z "nevyliečiteľných a autoimúnnych" ochorení vedia, či sa oplatilo do toho ísť a či sa toho zbavili... ja som zdravá a to je pre mňa najdôležitejšie...
@zuzka10175 ahoj presne to potrebujem mozes mi dat info prosim ta?
@jozo336 jasne. Napíš mi IP

Nemám skúsenosti s paracleansom, ale mám skúsenosti so systémovou očistou, kde sa čistí telo nielen od parazitov, ale aj od toxických látok, plesní, vírusov, baktérií a ťažkých kovov. Takto som si vyriešila zníženú funkciu štitnej žľazy, alergiu, kamarátky sa dostali z reumatiodnej artritídy, ekzému, celiakie a lymskej boreliozy...