icon

Arogantné správanie zdravotníkov

3. aug 2021

Bolo to zlé ale teraz to je este horsie a horsie .Clovek ,ktory ma za sebou tazku operaciu a ide si pochodit kazdy mesiac maraton kontrol od nemocnic cez ambulancie atd ...s vysledkom ze vsade kde pride zacina to tym ked otvori pani tetusa asi zdrav.sestra dvere a zacne na vas vrieskat , a tam sa to len začína ,nasleduju dalsi a dalsi zdravotnici....boze kde sa tento svet podeje
.Zdravotnikom by do povolania mali robit povinne pravidelne psychotesty. Pracuju aj s ludskou dusou nielen telom.

Strana
z3
luxinka777
3. aug 2021

Rozumiem, ale casto je to aj tym ze jeden robi robotu za troch.

viestta
Odpoveď bola odstránená
viktorka48
Odpoveď bola odstránená
antoniatonka
3. aug 2021

@viktorka48 nerozumiem prečo by sestrička otvárala dvere a kričala..
snáď preto že ju niekto ruši??
"Tetuša" asi zdravotná sestra.. keď je v ambulancii tak sestrou bude, by mala povinné kričať na každého arogantného pacienta, ktorý nevie vydržať v poradí

autor
3. aug 2021

@antoniatonka neviem kto nevie vydrzat v poradi taketo som este nezazila, a neviem kde sestra neotvara dvere kedze chodi pre karticky 🤦🏻‍♀️ tetusa je preto lebo vsetky sestricky sa robia za primarky asi preto 🤦🏻‍♀️

autor
3. aug 2021

@viktorka48 stretla som sa za posledne obdobie snad so vsetkymi druhmi zdravotnikov ktory sa chovaju k pacientovi ako k handre

autor
3. aug 2021

@luxinka777 tomu tiez chapem,rozumiem ze covid ze prepracovanu ze vsetko mozne,ja robim tiez praci s ludmi kde je to masaker aj kde si vypocujem kadeco ale aby ma kazdych dverach drbali za veci ktore ja neovplyvnujem je chore , ale nebudem tu rozpisovat presne vsetko co som za posledne obdobie mesiacov zazila

beronsche
3. aug 2021

ak budeme taketo spravanie spolocensky tolerovat a este ho obhajovat, nikdy sa to nezmeni..
a tu neostoji ani argument, ze robia za troch, ani argument, ze sa stretavaju s arogantnymi ludmi, ktori ich vyrusuju(!) .. ak sa niekto sprava ako hulvat a chyba mu pri kontakte s ludmi aspon elementarna slusnost, tak tam nema co robit..
ci by to bolo v poriadku aj ak by vrieskali po ludoch vsetci, ktori sa s ludmi v ramci roznych zamestnani stretavaju?

autorka - posmesne oslovenie "tetusa" tiez velmi nekoresponduje so slusnostou..

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
viktorka48
Odpoveď bola odstránená
autor
3. aug 2021

@beronsche samozrejme trosku som si rypla tym oslovenim ,ale v dnesnej dobe ja neviem proste otvori vam dvere hocikto v bielom dajme tomu a vy neviete kto to je lebo mam pocit ze uz aj menovky neexistuju ,najskor zacne vam tam cistit zaludok vy ani neviete kto to je kedze sa tam samozrejme vsade zdrav.striedaju ale ved potom sa dovtipite ked pyta karticky.

autor
3. aug 2021

@viktorka48 vyzera to tak , lebo presne to su rekacie ked stupite niekomu na otlak

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
autor
3. aug 2021

A najlepsia hlaska( bolo ich mnoho) co som teda dnes zazila od doktora! ,, Ze co som si to nevygooglila .,, ..Tak ja neviem ale ja chodim doktorovi na kontrolu, ošetrenie a poučenie co dalej a nie aby som si googlila niekde nepravdive informacie na internete 🤦🏻‍♀️

beronsche
3. aug 2021

ved ja rozumiem, ze sa citis bezmocne a nahnevane, ved kto by sa necitil, ale tu to mi to oznacenie nejako nesedelo do kontextu.. 😉
nuz neostava ti nic ine ako asertivita a obrnit sa trpezlivostou ...
@viktorka48 presne... a vyjadrenia ako to od @antoniatonka ma doslova sokuju.. To akoze vazne moze niekto taketo primitivne spravanie schvalovat?

autor
3. aug 2021

@viktorka48 o minutach to by bolo este pohode 😁 dnes cakanie len na Kontrolu od rana do 15 , prichod domov o 17 taky celodenny vyletik 😁 a to sme v okrese

autor
3. aug 2021

@beronsche 👍 presne ,co nam ostava ,sklopit hlavu a hotovo

miskamicha
3. aug 2021

Som lekar ale takto sa spravat by som nedokazala a takisto by som to neakceptovala od zdravotnej sestry. Ale je pravda, ze velakrat sa musim drzat a velmi silno aby som niekomu nieco skarede nepovedala, niektori ludia su fakt zli. Staci ze vybehnem obcas z ambulancie a to su na mna pohlady akoby som si isla pospat / idem iba na WC/. Ale mrzi ma ze ste natrafili prave na takyto zdravotnicky personal.

autor
3. aug 2021

@miskamicha tak urcite verim ze niekde na tomto kusku zeme zvanej Slovensko existujú aj svetle vynimky 🙂 ved štatistika musi byt naplnena 🙂
Nehadzem vsetkych do jedneho vreca ale poslednu dobu je toho uz veľa.

No mala som pocit dnes ze mozno aj tie štichy som si mala sama uz davno vybrat ,asi aj to som si mala vygooglit a spravit sama.

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
miskamicha
3. aug 2021

@viestta to pochopi len ten kto si to zazil na vlastnej kozi 🙂 pritom si ludia myslia ze lekari neviem kolko zarabaju. Ked som pred par rokmi nastupila do nemocnice - 3 roky dozadu mala som plat cca 830€.

beronsche
3. aug 2021

@miskamicha ano, to financne podhodnotenie zdravotnikov je hrozne..

miskamicha
3. aug 2021

@viktorka48 mali by byt rovnocenni... ja sa nikdy nepozeram na pacietna tymto sposobom. Kazdy ma svoju profesiu, ktora je dolezita svojim sposobom. Tak ako iby clovek potrebuje nieco odo mna tak isto aj ja potrebujem sluzby od inych.

miskamicha
3. aug 2021

🤣🤣🤣 mozno mal lekar blby den ale nemal by si to zliznut pacient.

sono2
3. aug 2021

@viestta Prosím ťa.
Ja som v zahraničí, a jedine, čo som zažila arogantnú dr v nemocnici bola slovenská doktorka., mužovi na pohotovosti slovenska sestra povedala, že či nemohol prísť neskôr že si šla robiť kávu.
Mne po operácii dr povedala, na to, že tu ma na dotyk boli, že si to nemám chytať. Takže skôr to bude o tom že by zarábali aj niekde zarábajú a správajú sa otrasne.
Veď komu sa nepáči, nech nerobí dané povolanie.

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
antoniatonka
Autor odpoveď zmazal
viktorka48
Odpoveď bola odstránená
viktorka48
Odpoveď bola odstránená
antoniatonka
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3