icon

Artromed Martin - artroskopia kolena

mattuliatko30
12. jún 2022

Ahojte mate niekto skúsenosti s touto klinikou?,ohladne artroskopie kolena? Ako to tam funguje a ako ste boli spokojni? Ďakujem

Strana
z2
ronduska
22. nov 2024

@kocka23 dakujem krasns za info.. Mna to čaká za 10dni a veruze sa bojím 😄 mozem sa spyat na cenu zákroku?
Skore uzdravenie ;)

kocka23
Autor odpoveď zmazal
kocka23
26. nov 2024

@makeka operoval ma MUDr.Martin Chmurny, klobúk dole, strašne milý doktor aj odborník odporúčam

kocka23
Autor odpoveď zmazal
ronduska
29. nov 2024

@kocka23 dakujem za odpoved 🙂 mne idu vnut.meniskus a.mam 2pliky ktore mi drazdia chrupavku.. Tak verim ze aj ja budem mat taky priebeh 🙂 a este sa chcem spytat tu drenaz ti nedavali? Vacsinou to davaju a pacienti 1d ostavaju v nemocnici 😁 aby sa koleno vycistilo..
Tesim sa ze sa to hoji 🙂 ja idem v utorok ,potom napisem 🙈

kocka23
30. nov 2024

@ronduska baba vedľa mňa mala drenaž, ale pred odchodom domov jej ju vybral,neviem od čoho to závisí ja som nemala

ronduska
8. dec 2024

@kocka23 Ahoj no aj ja som uz po...no 5den som a bolesti riadne, opuch ,ani chodit iba na liekoch som... :(

kocka23
9. dec 2024

@ronduska moja zlatá to mi je ľúto, ja už chodím do práce .ja teraz čítam ty di bola v Artromed? Lebo ja Artropro

mima1975
14. dec 2024

@makeka ahoj, bola si už na trh operácii?

makeka
15. dec 2024

@mima1975 ahoj, manžel bol on potreboval operáciu.Operovali ho 22.augusta.

kocka23
Autor odpoveď zmazal
dominikakoll
29. dec 2024

Ahojte, pridám sa sem. Našla som túto kliniku. Mám artrozu kolena, 3 stupeň. Tu v Ba či Pezinku mi s tým odmietajú niečo robiť. Ponuka je len kolagénové injekcie. Tak hádam tu by vedeli pomôcť. Baby, koľko a záväzky výkon ste platili? Cenník žiaľ nikde nemajú. V Pezinku mi navrhli liečbu za 850€, takže cena ak by pomohlo nehrá až takú rolu. Ďakujem

makeka
29. dec 2024

@dominikakoll ahoj, manžel mal tiež artrózu dávali mu do kolena inplantát,operovaný tento rok v auguste,platil 1500 eur.Arthromed Martin.

dominikakoll
29. dec 2024

@makeka ďakujem. Aj som rátala cca s takou sumou. Ako prosím ťa prebiehala operácia a rekonvalescencie? Môžeš aj do správy.

vaneskkaaaaaa
13. apr 2025

Pridám sa, aktuálne som po operácii chrupavky- konkrétne plastika chrupavky: deficit 2,5x3 cm Hylofastom + dotrhany meniskus. Operoval ma pán dr. Feranc a úplná spokojnosť, bolesť len po zobudeni z anestezy a už som štvrtý deň doma o barlách , prikladám len ľad koli opuchu , lieky od bolesti neberiem žiadne , veľká spokojnosť zatiaľ už som len zvedavá ako sa to zhoji, 6T nešlapať na nohu a za operáciu som platila 1500-,

3medulienka9
23. máj 2025
@vaneskkaaaaaa

Pridám sa, aktuálne som po operácii chrupavky- konkrétne plastika chrupavky: deficit 2,5x3 cm Hylofastom + dotrhany meniskus. Operoval ma pán dr. Feranc a úplná spokojnosť, bolesť len po zobudeni z anestezy a už som štvrtý deň doma o barlách , prikladám len ľad koli opuchu , lieky od bolesti neberiem žiadne , veľká spokojnosť zatiaľ už som len zvedavá ako sa to zhoji, 6T nešlapať na nohu a za operáciu som platila 1500-,

@kocka23
@vaneskkaaaaaa Dobrý deň. Chcela by som popísať ohľadom kolena.Môzem?

vaneskkaaaaaa
23. máj 2025
@3medulienka9

@kocka23

kocka23
23. máj 2025
@3medulienka9

@kocka23

@3medulienka9 jasné

kocka23
23. máj 2025
@dominikakoll

Ahojte, pridám sa sem. Našla som túto kliniku. Mám artrozu kolena, 3 stupeň. Tu v Ba či Pezinku mi s tým odmietajú niečo robiť. Ponuka je len kolagénové injekcie. Tak hádam tu by vedeli pomôcť. Baby, koľko a záväzky výkon ste platili? Cenník žiaľ nikde nemajú. V Pezinku mi navrhli liečbu za 850€, takže cena ak by pomohlo nehrá až takú rolu. Ďakujem

@dominikakoll ja som bola v Artropro v Martine skús sa objednať

kocka23
23. máj 2025
@3medulienka9

@kocka23

3medulienka9
16. jún 2025
@kocka23

@kocka23 Dobrý deň. Boli ste v Artropro na meniskus?Ako Vám to robili? V lokálke? Chcela by som popísať ako to prebiehalo a kto Vám to robil?Vďaka

3medulienka9
16. jún 2025
@vaneskkaaaaaa

@vaneskkaaaaaa Boli ste v Artromede na meniskus v lokálke? Mam obavu ako to znesiem.

kocka23
16. jún 2025
@3medulienka9

@kocka23 Dobrý deň. Boli ste v Artropro na meniskus?Ako Vám to robili? V lokálke? Chcela by som popísať ako to prebiehalo a kto Vám to robil?Vďaka

@3medulienka9 Dobrý deň, bola som v ARTROPRO operoval ma Mudr. Chmúrny a v celkovej anestéze , žiadna bolesť po operácii , iba tak jemne, ani barle som nepotrebovala, dnes chodím ako srnka 🙂

vaneskkaaaaaa
17. jún 2025
@3medulienka9

@vaneskkaaaaaa Boli ste v Artromede na meniskus v lokálke? Mam obavu ako to znesiem.

@3medulienka9 nie Ja som bola v celkovej na plastike chrupavky

3medulienka9
19. jún 2025
@kocka23

@3medulienka9 Dobrý deň, bola som v ARTROPRO operoval ma Mudr. Chmúrny a v celkovej anestéze , žiadna bolesť po operácii , iba tak jemne, ani barle som nepotrebovala, dnes chodím ako srnka 🙂

@kocka23 Dobrý deň. Ďakujem za odpoveď. Tiež riešim Artropro. Ako ste sa dostali k p. Mudr. Chmurnemu, že Vás operoval? Vybrali ste si ho? Kedy ma služby v Artropro? Mne bolo povedané,že ku ktorému lekarovi pacient príde prv ten Váš bude robiť. Nemám skúsenosti.Vďaka..môžete mi poslať aj súkromný mail. na 3medulienka9@gmail.com

Strana
z2