Potrebujem po artroskopii nohu bandážovať?
Zdravím, som 12 dní po operacii menisku. Po 7 dňoch mi lekár vybral stehy a predpísal ďalšie bal. FRAXIPARINE 0.6. Ordinuje 1 deň v týzdni kde som bola naposledy na kontrole. Iný kontakt nemá. Zabudla som sa opýtať, či si musím sťahovať nohu obväzom po celý čas kým si pichám Fraxi. Máte niekto radu? Vopred ďakujem.
@eminaaaa Neda sa to umrtviť nejakym lidokaínom ? Ranu mam zahojenú..tam problém nebol..len ten opuch nad kolenom trva dlho..koleno ohnem do praveho uhla ale citim tam tlak..inak to neboli..asi zapal nemam..tú punkciu robi tak ze zavedie ihlu medzi klby v kolene a tlaci ked taha vodu..vytiahol 40 ml..zatlacil mi na miesto kde šil meniskus..az som skrikla od bolesti...Mam pocit ze to nie su lekári ale mäsiari...🤦♀️
@rinnela Kupila som si sťahovacie pančuchy namiesto obväzov kvóli Fraxi..tam mi pani poradila nech si dávam na obe nohy..no neviem..Lekár čo ma operoval na súkr.klinike, ordinuje len vo štvrtok a nedá sa mu dovolať iné dni. Keby niečo mám ísť na urgent. Tam nevkročím..lekári 30 roční a bez praxe...zlá skúsenosť.

@rinnela tiež som po OP kolena mne doktor kázal si dávať obväz na noc dole aby svaly neochabli. Tiež som si pichala Fraxiparine 0.4 ml.