Artroskopia bedrového kĺbu - skúsenosti
Ahojte, máte prosím niektorá skúsenosti s ASK bedrového kĺbu? Čaká ma to o mesiac a rada by som vedela, čo ma približne po tom čaká....budem vďačná,ak sa mi niekto ozve...
@badox aha ďakujem..este by na zaujmalo,kolko si bola PN? Mna si dnes predvolala posudkova a pritom este ani 3 mesiace to nie su..stale mam bolesti a dokonca zapalovu tekutinu v tej nohe 🤦♀️
@cukrik93 bola som 2 mesiace. Ale ja som nemala ziadne vyrazne problemy potom uz a pracu mam sedavu, takze nebol problem.
@badox mne praveze robi problem aj ked dlho sedim ked sa mam potom postavit,ale mozno mi to ide aj od chrbtice..uvidim teraz mi je par dni lepsie tak snad ten zapal mizne
@cukrik93 Tento problém mám aj ja, že do toho zásahuje aj zlý stav chrbtice. Ak ti to stav umožňuje, treba na tú chrbticu pravidelne cvičiť, či tam bolesti cítiš alebo nie (myslím v kľude, nie pri cvičení), a to isté aj na tú zoperovanú nohu, respektívne na obe. Ja som zase dlho zaťažovala tú nezoperovanú a teraz s ňou mám problém. Čiže odporučam podľa stavu cvičiť, cvičiť, ale spolahlivo s asistenciou fyzio, aby si si cvičením na nejakú časť tela neublížila zase inde. Držím palce, nech ťa to dlho netrápi.
@cukrik93 Tento problém mám aj ja, že do toho zásahuje aj zlý stav chrbtice. Ak ti to stav umožňuje, treba na tú chrbticu pravidelne cvičiť, či tam bolesti cítiš alebo nie (myslím v kľude, nie pri cvičení), a to isté aj na tú zoperovanú nohu, respektívne na obe. Ja som zase dlho zaťažovala tú nezoperovanú a teraz s ňou mám problém. Čiže odporučam podľa stavu cvičiť, cvičiť, ale spolahlivo s asistenciou fyzio, aby si si cvičením na nejakú časť tela neublížila zase inde. Držím palce, nech ťa to dlho netrápi.
@badox fyzio si vsimla ze mi lava strana SI uteka,ze mam tu krizovu oblast na prd..cvicim kvazi uz tri mesiace kazdy den ale nezlepsuje sa to..skor mam pocit ze to je horsie..
@badox a dakujem ❤️ podobne

@cukrik93 ahoj, ano, Varga vystavil nejaky poukaz, slo to elektronicky do poistovne, ta vystavila potvrdenie na zaklade ktoreho si vyberies uz konkretne kupele. Tie musis myslim absolvovat do roka od operacie.
@badox aha ďakujem..este by na zaujmalo,kolko si bola PN? Mna si dnes predvolala posudkova a pritom este ani 3 mesiace to nie su..stale mam bolesti a dokonca zapalovu tekutinu v tej nohe 🤦♀️