icon

Artroskopia - zotavovanie

15. júl 2023

Ahojte, ako dlho ste sa zotavovali?

stellarstar
15. júl 2023

Čoho? Ja som mala ASK bedr kĺbu a bola som 3 m PN

autor
15. júl 2023

@stellarstar ramena..och

stellarstar
15. júl 2023

Otcovi OP rameno ale jemu to trvalo tiež tak nejak 2 až 3 m pokiaľ sa dal dokopy

autor
15. júl 2023

@stellarstar pre pána..A ako dlho ste prosím čakali na operáciu?

stellarstar
15. júl 2023

On dosť rýchlo dostal termín už si to nepamätám keďže je to aj 10 r dozadu ale viac nez mesiac nie

denden77
15. júl 2023

ja som mala rameno.. 5 tyzdnov orteza a potom rehabilitacie 😊

autor
15. júl 2023

@denden77 a dobre sa zhojilo? Celkom mám strach a v práci si nemôžem dovoliť byť dlho PN

denden77
15. júl 2023

ja som to mala v takom zlom stave (dlhodobo zanedbane), ze mi povedali, ze vysledok nezarucuju.. co sa PN tyka, Dr. povedal, ze mozem ist do roboty aj hned, ak tam tu ruku nepotrebujem 😁

stellarstar
15. júl 2023

Práca sem práca tam, zdravie je prvoradé a to si len tak nekúpiš. Daj sa po OP normálne dokopy a nie ze dopadneš jak môj otec kt si myslel ze uz je ok išiel rotovať s traktorom a jemu sa to tak zapalilo a hnisalo vo vnútri ze po tých 3 m ho museli ešte raz OP keďže sa mu slachy strhli takže tak

autor
15. júl 2023

@denden77 jaaj no ide o to že idem do inej práce ale nemám ešte podpísanú zmluvu a neviem ako to v týchto prípadoch funguje..a to ako dlho ste mali?

autor
15. júl 2023

@stellarstar och to ma mrzí..nevedela som že to môže až tak ďaleko zájsť

stellarstar
15. júl 2023

No keď nedáš pozor alebo keď máš takú prácu kde treba dvíhať

denden77
15. júl 2023

ja som mala uraz este niekedy na strednej skole.. vyklbenie, napravila som sama, chvilu bol klud ale casom zacalo vyskakovat.. najprv 1-2x do roka, potom uz aj ked som si po leziacky kychla, ci zle otocila ruku.. sla som na magneticku a odtial hned papier na operaciu.. pestovala som si ten stav mozno aj 15 rokov 🙊🙈🙉😁

autor
15. júl 2023

@denden77 nuz mne po cvičení spuchol trapez..už to trvá 3 mesiace ale nieje to nejaká extrémna bolesť len občas keď celý deň dviham ťažké a mierna bolesť v okolí lopatky a ramena..pri MRku som mala vo výsledku zúženie subakromialneho priestoru a akromiom typ I tak som zvedavá čo mi povedia

denden77
15. júl 2023

ja som mala potrhane slachy, vaziva, odstiepene z kosti, prasknute puzdro.. bolo toho dost 😁 drzim palec 😊🍀

autor
15. júl 2023

@denden77 ďakujem pekne

autor
16. júl 2023

@denden77 ešte ak sa môžem opýtať, vám dali rovno na MRku papier na operáciu?

denden77
16. júl 2023

myslela som to tak, ze zaver lek. spravy bolo odporucanie na operaciu 😊

autor
16. júl 2023

@denden77 jaaj ďakujem. Tak ja to tak našťastie nemám, verím že to nebude tak zlé. Bolesti sú len občas keď som po 12-ke manuálna práca. Inak pohyb ruky problém nerobí, nieje ani bolesť ani nejaké pohybové obmedzenie tak pevne verím že nebude potrebné operovať. V podstate cele MR v poriadku len v závere písané užší subakromialny priestor..