icon

Artróza na prstoch

mattuliatko30
2. dec 2025

vie mi niekto poradit ci to moze byt artroza velmi ma boli klb na prst ,v noci sa na to budim ,je to stuhnute nemozem ani prstom pohnut ano rano cez den trochu pohybem ale boli. ma ta kost :(

Artróza na prstochArtróza na prstoch
Strana
z2
simsalabim
3. dec 2025
@sisamisaaa

@simsalabim A nehnevaj sa ak to vyznelo že spochybňujem tvoje nohy, niekedy sa neviem tak vyjadriť aby to bolo pochopené ako to naozaj myslím 🙂

@sisamisaaa nie, nehnevam sa, nemam zaco… suhlasim, ze mnoho veci sa da riesit aj inak ako klasickou medicinou. Ale… fotky ruk autorky praveze mozu (a nemusia) byt artrozou. Klby su zhrubnute, bolave. Ci to je atroza, potvrdi lekar na zaklade rentgenu. Z fotky to tazko urcis, ale kedze jej artroza postihla aj ine klby tela, je to uplne mozne. Neda sa len tak povedat, ze to “nie je vazne”. Kludne to moze byt nieco ine, aj “nie vazne”, ale fotka k diagnoze neposluzi.

mattuliatko30
autor
Včera o 05:50
@simsalabim

@sisamisaaa nie, nehnevam sa, nemam zaco… suhlasim, ze mnoho veci sa da riesit aj inak ako klasickou medicinou. Ale… fotky ruk autorky praveze mozu (a nemusia) byt artrozou. Klby su zhrubnute, bolave. Ci to je atroza, potvrdi lekar na zaklade rentgenu. Z fotky to tazko urcis, ale kedze jej artroza postihla aj ine klby tela, je to uplne mozne. Neda sa len tak povedat, ze to “nie je vazne”. Kludne to moze byt nieco ine, aj “nie vazne”, ale fotka k diagnoze neposluzi.

@simsalabim dievcata zatial neviem nic bola som na rentgene a mam si zavolat dalsi tyzden kedze uz som doktorku potom nestihla dsls mi condrosulf 800 prasky a od bolesti flector a uvidime

simsalabim
Včera o 07:01
@mattuliatko30

@simsalabim dievcata zatial neviem nic bola som na rentgene a mam si zavolat dalsi tyzden kedze uz som doktorku potom nestihla dsls mi condrosulf 800 prasky a od bolesti flector a uvidime

@mattuliatko30 drzim palce 🍀 Condrosulf uzivam aj ja. Este sa vratim k mojej otazke - vies po artrodeze stat na jednej nohe v roznych polohach?

Strana
z2