icon

Asi som si poškodila ucho. Čo by ste robili vy na mojom mieste?

19. apr 2022

Ahojte
Vo štvrtok sa mi stal úraz a pravdepodobne som si poškodila ucho/sluch. Odvtedy mi bzučí v ušiach, mám to zalahnuté a prerástlo to až k bolesti hlavy. Začínam zle počuť. Počujem , že na mňa hovoria ale neviem indentifikovať slovo, ktoré hovoria. Dostane sa to ku mne len ako veľký hluk. Samozrejme to nie vždy, len keď ma chytí to veľké bzučanie. Stáva sa to asi každú hodinu, niekedy to trvá pár minút a niekedy aj pol hodinku.
Zo začiatku to nebolo tak zlé ale čoraz viac sa to zhoršuje. Doteraz som nemala možnosť ísť k doktorke , keďže som celé sviatky ťahala v práci sama. Zajtra som sa chystala , no tiež ma nechcú pustiť keďže príde dôležitá návšteva, ktorú musím privítať. Avšak potom budem pracovne odcestovaná a jednoducho nemám kedy inokedy.
Išli by ste k tej doktorke zajtra i napriek tomu, že v práci Vám to budú mať za zle alebo by ste vydržali radšej?
Začínam mám problem sústrediť sa a som už nervozná keď na mňa hovoria, keďže to len bzučí, nerozumiem a bolí ma to.

luccija
19. apr 2022

Je to tvoje zdravie už si tam mala byt

pribinak
19. apr 2022

Išla by dom aj teraz na pohotovosť. Zdravie má prednosť

heln
19. apr 2022

ahoj, uz vo stvrtok po uraze si mala ist na urgent.
vykaslala by som sa na navstevu v praci, ked im tam odpadnes pri vitani navstevy, tak neviem ci to bude lepsie.

mariejenka
19. apr 2022

Udrela si si hlavu. Ako,kde? Okamžite by som isla na urgent a kym ma nevysetria by som tam čakala.

tosomja
19. apr 2022

Takého zamestnávateľa by som nechcela, ktorý má nepustí na vyšetrenie a ani takú zamestnankynu, ktorá kašle na svoje zdravie. Len ohluchni a nebudeš mať ani prácu, ani zdravie. Bež na pohotovosť!

h2
19. apr 2022

Išla by som k doktorke už v ten štvrtok, keď sa ti to stalo. Akože nepustili ťa z práce?! To má byť čo?! Keby si si zlomila nohu, tiež by si išla do práce, lebo nemá kto iný?

kandelabra
19. apr 2022

Zdravie máš len jedno! Nechcem ťa teraz strašiť, ale čo ak je to vážne? V robote by za teba do pár dní našli náhradu, ale ty by si už svoj sluch znovu získať nemusela. S tvojimi príznakmi hneď aj na tú pohotovosť a nie že čakať ešte do zajtra.

autor
19. apr 2022

Vtedy ma nič nebolelo a všetko bolo v poriadku. Začala to až cez víkend a stupňuje sa to. Ďakujem za názory, máte pravdu, pôjdem.

tosomja
19. apr 2022

Daj vedieť ako si dopadla. Držím prsty

zuzubb007
19. apr 2022

Jasné hneď na pohotovosť, nic nieje dôležitejšie ako zdravie, na robotu sa môžeš vykašľať, hluchú zamestnankynu nebudú chcieť, a navyše si budeš vyčítať ak by to bolo dačo horšie, už nečakať ani do zajtra hned

autor
19. apr 2022

Ďakujem dám vedieť😊
Neviem v podstate ja som padla a zostal mi kus niečoho v ušiach (vo vnútri úplne) , všetko sa vybralo ale ešte to mám zalahnuté, zle počujem a mám tlak v hlave.. neviem čo sa mohlo stať..

jaskolka
19. apr 2022

Jednoznačne k doktorovi, na pohotovost hneď tetaz, toto nie je sranda

nttnnt
19. apr 2022

a ked budes hlucha potom ta prepustia..omg toto mi je fakt zmyslanie..ked dostanes infarkt este budes utekat robit si svoju pracu ???? davno si uz mala byt minimalne na pohotovosti..nechapem kedy ludia konecne pochopia ze zdravie im nikto nevrati spat ked si ho poseru

sim_mi
19. apr 2022

Ved ty si spadla a zostal ti kus niecoho v uchu. Boze zena, okamzite by som bola u lekara aj keby ma nic nebolelo, ved nie je nic dolezitejsie ako zdravie. Drzim palce!

autor
19. apr 2022

Áno bohužiaľ som typ “Som okej” aj keby ma akurát sekerou sekali a ani za boha si neviem dať pauzu a myslieť na svoje zdravie.. ďakujem 😊

simsalabim
19. apr 2022

🤦‍♀️ Zena, ty si tak trochu sibnuta. To sa naozaj takto stavias k svojmu zdraviu? A ako/kam si spadla, ze sa ti nieco strcilo do ucha? To si neviem vobec taky pad predstavit.

irusa
19. apr 2022

Ja už fakt niektorých jedincov nechápem ....ale,že vôbec....😬

tosomja
19. apr 2022

Ako si dopadla na pohotovosti?

katie253
19. apr 2022

No ak ti niečo ostalo "vo vnútri úplne" , tak si si mohla poškodiť bubienok. Môžeš mať aj krvácanie vnútorné a ktovie čo ešte.... dúfam, že si šla na tú pohotovosť....

autor
20. apr 2022

Ahojte
tak včera sa mi tak pozreli na pohotovsti, vraj nič akútne a bude to riešiť bežná lekárka - len mi nakvapkali niečo dnu.
Včera to potom bolo lepšie a dnes mi robili vyšetrenia a merania, povedali, že sa mi poškodil trocha sluch, dostala som kvapky a spreje aby sa mi to celé prečistilo a uvidíme či sa mi to dá do poriadku a vráti do normálu alebo mám to už trvalé resp.ak sa to zhorší potrebujem prístroj