Aswaganda
Ahojte
Prosím vas uziva niekto aswagandu na stress\depresiu? Pomáha to?
Ďakujem za každú odpoveď;)
@petruska12 kludne 🙂
aj ja sa pripnem
@kvetinka75 🙂 zevraj je to veľmi účinné. Chcem si objednať lebo mam ťažké obdobie za sebou a veľmi som vystresovana
@erikakissova101 musím sa na to pozrieť, keď budem mať čas vygooglim si bližšie info. ja mám teiž teraz psychicky náročné obdobie. Zišlo by sa niečo
Užívala som, kupované priamo z Indie.
@lenqua_12325 a pomohlo ti to?
Ja užívam. Nie na depresiu, ale na také celkové povzbudenie. Mala som obdobie že som zle spala, v noci sa budila, nevedela potom zaspať, milión myšlienok. A do toho tá dlhá studená jar... kupila som hlavne kvôli únave a spánku. Funguje. Ale čítala som že nie každá je dobrá, ja mám konkrétne https://www.pilulka.sk/avita-ashwagandha-premiu...
@babybubik známy mi poradil že si mám objednať zo stranky oreganovyolej.eu konkrétne tieto kapsule Bio Ashwagandha KSM-66® 500 mg 120 kapsúl... to pomáha na stress a depresiu
Ďakujem Ti za radu si zlatá
@babybubik avita je velmi dobra znacka
@petruska12 túto značku nepoznám. Som prekvapená že slovenská. Ja málo vecí kupujem v lekárni, tak nemám taký prehlľad
Jediné čo sa mi tam nepáči, že stimuluje chuť do jedla 😂. Inak to vyzerá veľmi dobre
@erikakissova101 aj ja som ich pozerala na tej stránke, asi skúsim objednať
Užívam Aschwagandu mesiac ale ťažko povedať ci účinkuje. A možno je to krátka doba ale teda nie kvôli stresu a depresii
Ale ani nejem viac ako predtým
@sense takže to kvôli čomu si ju začala sa zatiaľ nezlepšilo?
@kvetinka75 v podstate kvôli zlepšeniu kvality spánku a mala by vyrovnávať aj krvný tlak a podporiť funkciu štítnej žľazy. Depresie nemám. Ale mal by znižovať aj hladinu kortizolu co môže mať pozitívny vplyv na chudnutie ze vraj. Ale tak uvidíme ono všade pri týchto doplnkoch vravia ze treba užívať aspoň 3 mesiace
@sense veď to, že tým prírodným produktom to trvá dlhšie. Asi to vyskúšam aj ja, potrebujem niečo aj na spánok.
@stella03 idem si objednať aj ja.. držme si palce. Verím že nám kapsulky pomôžu.
@erikakissova101 ja som to nemala na úzkosť, ale určite som mala lepšiu náladu a cítila som sa lepšie.
Mala som viac bylín. Nie čistá Aschwaganda.
Rástli vlasy, zlepšila sa pleť aj som sa cítila veselšia a nabitá energiou.
@erikakissova101 ... účinok bol ale až po 2 týždňoch
@erikakissova101 ďakujem že si mi pripomenula ju užiť 👌 ja som dostala tip tiež na ňu a skusam ❤️ zatiaľ len 4den, ale snáď pomôže. Tiež mám tu, ktorú ti odporučili. Kiež by som vedela viac napísať, ale ja očakávam “zázraky” 🙏🏻 snáď budú
@lenqua_12325 ďakujem Ti pekne za odpoveď 🙂
@ceklis za máličko ❤️ ja verím na zazraky a prajem si aby nam kapsulky pomohli. Držím palce. Veľa zdravia 🍀
@erikakissova101 čítala som na ňu samé chvály, no mne nerobila dobre. Jednak ma z nej bolel žalúdok (do hodiny od užitia) a jednak mi spúšťala vysoký tep a tlak. Otestovala som si to 2x vždy po týždňovej prestávke. Ja som nízkotlaková (90/70), no keď mi po hodine od užitia vyletel tlak na 140/100, myslela som, že skolabujem. Srdce trepalo cez 110, celá som sa chcela, len som do seba liala vodu. Manžel ju užíva a je spokojný, ja už nemám odvahu 😔
tak objednám si aj ja, uvidím čo to spraví.
Objednám si pre istotu iba 60 kapsulovú a keď mi to nesadne, tak to posuniem vám, ktoré to užívate 😉
@nikaeli ďakujem za info . Veru nie každému všetko sade. Ale aspoň tvojmu manželovi to pomáha.
@kvetinka75 držím palce. Nech nám to pomoze
@erikakissova101 nech pomôže 😉
Zienky ako? Beriete si ashwagandu?
tiez pridam skusenost. mne velmi pomohla sa ukludnit, co malo za nasledok ze sa mi krasne upravil reflux. mala som dlhsie prestavku a momentalne zacinam opat, lebo sa mi reflux opat zhorsil. urcite ked kupujete, tak jedine s privlastkom KSM-66.

pripnem sa