Aswaganda
Ahojte
Prosím vas uziva niekto aswagandu na stress\depresiu? Pomáha to?
Ďakujem za každú odpoveď;)
@erikakissova101 dobry vecer prajem, vidim, ze ste tu rozoberali ashwaghandu nedavno, chcela by som ju skusit aj ja, som taka nepokojna posledne obdobie, nedari sa mi schudnut ani pol kila napriek tomu ze drzim stravu a cvicim, beriete ju este alebo boli ste spokojna?rozmyslam, ze to vyskusam len je ich tolko druhov od roznych vyrobcov, rada si necham poradit dakujem 🙏🏻
@cocolinka kup si akukolvek znacku s privlastkom KSM-66. a odporuca sa max 2 mesiace, potom chvilu vzdy pauza, lebo to zatazuje pecen.
@falbala132 dakujem velmi pekne za radu 🤗
@cocolinka ahoj.. aj si uzivala ashwagandha? mam rovnaky problem ze mam stravu aj trenera a nedari sa mi schudnut ☹ pomohlo ti to sa rozbehnut? Dakujem 🙂
@majuska221 ahoj 🙂 vies co neviem ci to bolo len tou aswaghandou ale nejake kila skutocne dole isli, ako som spominala, neslo zo mna dole ani pol kilo ale po nejakom mesiaci uzivania som sa minimalne odvodnila a nejake tri kila som v priebehu dvoch mesiacov uzivania stratila
Ahojte, premýšlam, že vyskúšam Ashwagandhu. Pomohla vám niekomu na úzkosti?
@lenqua_12325 ahoj mozem sa spytat ako ste ju kupovali priamo ci vam ju niekto znamy kupoval
Pripnem sa
@cocolinka kup si akukolvek znacku s privlastkom KSM-66. a odporuca sa max 2 mesiace, potom chvilu vzdy pauza, lebo to zatazuje pecen.
@falbala132 dobry den,co znamena to ksm?

@falbala132 veľmi ma to teší ze ti pomáha..
Aj mne to pomáha na ukludnenie, stres.
😊