Ahojte, niekto skusenost s touto klinikou, pripadne s Mudr.Marekom Šipkom? Dakujem
@bobekova4 a Dr. Šipka robil nejaký zákrok? Ak áno, aký? a boli ste nespokojná?
ano a dopadol zle,,,a žiadna náprava
@bobekova4 aha tak to je mi ľúto, ja som veľmi spokojná.
@meme toto je krasna premena môžem sa spýtať na tvoju výšku váhu prsia sú uzastne fakt klobúk dole koľko ta vyšli prsíčka?
To vážne máš 76kg nevyzerá sú krasne naozaj klobúk dole
Ešte sa môžem spýtať to sú gule???
Ak môžem tak stou foto pojdem za ním po lete dovtedy musím schudnúť aspoň 10kg
Koľko máš ml???vacsie si nechcela???spokojna si s veľkosťou??
Vies čo ja s nich normálne nechápem uplna pecka nádherne toto chcem krasne sú,prepac ale normálne mi nejde k tebe ta váha ty máš 75kg niesi náhodou vysoká lebo fakt vyzeráš byt chuducka🙂🙂🙂
@meme na tejto foto sú úplne supove take ich máš teraz???
Ako sa zmenila klinika Ave po rokoch? Bol tam niekto z BA poslednu dobu? Aky maju cennik, a kvalitu?
@frantiseklotrinsky ja som tam bola..a veru velmi zle. Preplastikova pipenky na recepcii coani nevedia co maju v ceniku. Bola som na botoxe a kys.hayluronke a teda mam tvar samu gulicku a hrcku..ceny maju ako vidis nizke..asi preto..bola som i palovej a neporovnatelne lepsie aspon ma dala do normalu..
Ano!! nikomu nedoporučujem túto kliniku navštíviť nie nadarmo zmenila meno,ak niekomu záleži na kvalite tak určite nie sem!!Arogantna managerka a pan Šipka je bojazlivý zajko.Vôbec nevedia čo je to diskretnosť na recepcii kde koho ohovaraju a najviac tá čo by im mala isť príkladom len ,ona je priateľka majiteľa tak ona vlastne môže.Lepšie služby vám ponúknu v Mc Donald.