icon

Babské rady na posilnenie oslabenej energie

28. mar 2024

dobrý deň prajem prosím poraďte niečo.. mám veľmi oslabené telo som vyčerpaná unavená mám dve malé deti dosť aktívne..2,5r a 9mesačné čo si také dať aby ma nakoplo? manžel je v práci nemá ich kto strážiť

syslik81
28. mar 2024

9 mesacne do kocika 2 a pol na bike alebo kolobezku a zacat rychlochodzou v parku .. unavis deti tie ti potom zaspia a mas cas aj na seba a domace cvienie .. a dat si skontrolovat vitaminy v tele -mozno mas nedostatok zeleza a vitaminu d

cookie29
28. mar 2024

@syslik81 tak toto nefunguje vzdy... bohuzial

@autorka, zacala by som krvnym rozborom. Aj na anemiu. Si este kratko po porode a dva tesne za sebou, telo dostalo dost zabrat. Navyse 2 malicke deti..., zima, no proste ta unava je uplne normalna... samozrejme moze byt ze ide aj o nejake nedostatky vitaminov... a manzel cez vikend asi nepracuje? Tak nech vezme deti von on na dve hodinky a Ty si pospi. Vypni vsetko co Ti hlasi, ze za tie dve hodinky by si mohla uvarit, upratat, pozehlit atd atd atd, ale sprav si cas pre seba. Vecer nech deti uspi a napusti si vanu... ber to tak, ze ak sa nepostaras o seba, tak sa nebudes moct starat o rodinu.

mamamasama
28. mar 2024

Sport a suolementacia

pandorra
28. mar 2024

@syslik81 mozno to funguje na tvoje, na moju starsiu by to nezabralo…Ta sa chce len vozit..Podstatne je, aby ti s detmi pomohol manzel. Ak nemoze, skus poprosit niekoho ineho, opatrovatelku, skolku…

syslik81
28. mar 2024

@pandorra rada je vseobecna samozrejme nebude platit na kazdeho -neskusi nevie .. ty si sa na radu nepytala ...

lossless
28. mar 2024

Mam vekovo plus minus podobne deti a citim sa rovnako, mne pomaha jeden vecer hodka dve len pre seba (vacsinou idem na yogu), idealne teda castejsie ale neda sa zatial. Manzel nech viac pomoze. Vela ovocia , zeleniny a cersrvy vzduch.

pelian
28. mar 2024

Jedine vela oddychu, aj ked to znie pri dvoch malych detoch nerealne, ale proste spat ci oddychovat zakazdym, ked sa da a neupratovat. Mne pomohlo aj pravidelne cvicenie, z toho som cerpala energiu.

luckajozko21
28. mar 2024

Ak si zdravotne v poriadku (zelezo a tak), tak mozno budes vycerpana - co je pochopitelne. Musis si prioritizovat tvoju hygienu - cas pre seba bez deti, pohyb. 'neda sa' nie je spravna odpoved....
Davas telu stravu aku potrebuje alebo jes blbosti a za behu? Spominana suplementacia moze velmi vyrazne pomoct. Nastuduj si aspon nieco co magnezku kedy a ake.
To telo ti vyrobilo a stara sa o 2 deti. Treba mu dat nieco aj spat.