icon

Bakteriálne zápaly

salo
3. apr 2013

Ahojte, neviete mi poradit nieco, ako sa zbavit bakter.vaginalnych zapalov? Trpim tym uz rok a pol, nepomahaju atb.ani probiotika☹ Imunita je v poriadku, tak co s tym? INeda sa s tym stale zit....:'(

Strana
z3
salo
autor
30. máj 2013

@blue99 tak sem s tym zazrakom, prosim.

ajkapajka1
Odpoveď bola odstránená
seraa
30. máj 2013

@ajkapajka1

prepac ale to som neni ja kto radi antibiotika ale 99% lekarov aspon v pripade chlamidii
chlamidie nie su len jednoducha bakteria
a ja sa tiez snazim vyhybat antibiotikam ale ked treba treba

simca06022011
30. máj 2013

Na chlamydie ziadny zazrak z prirody nepomoze, treba celkvoe ATB, chlamydie sa totiz prenesu do celeho organizmu a clovek o tom ani nevie, casom zacnu sposobovat kopec inych problemov... a nikto z nich nepomoze... lebo nikoho netrapia, cize kaslat na mikrofloru, kaslat na PH a somariny, chlamydie treba vyliecit, zlikvidovat ich vo svojom okoli, teda skontrolovat zvysok rodiny a potom sa na uz clovek z ostatneho dostane... co sa tyka zapalov pochybujem ze nejake vlozky pomozu, ide to zvnutra a nie z vonku tela... treba vylucit vsetok cukor, mozno nejaku ocistu tela vycitat niekde (co komu vyhovuje... ) a tak zacat.. kremiky, vlozky a pod. nebudu pomahat... mozno tak koloidne striebro ma napada... vyplachy s tym? MOzno niekto skusal...

ajkapajka1
Odpoveď bola odstránená
betka22betka
10. jún 2022

@monique2 ahoj, čítam tieto rady. mám často e-coli v moči aj v pošve. Chcem vyskúšať tie winalite vložky. Kufrík teraz stojí 99 eur- dá sa zohnať aj lacnejšie niekde ? Ako dlho ich treba nosiť ? Ja som už dôchodkyňa....Niektorá žienka tu hore píše o win care vložkách- to sú iné ako winalite?

betka22betka
10. jún 2022

@miapia tiež by som rada vedela, či pomáhajú. Win car sú iné ako winalite?

Strana
z3