icon

Bakteriálne zápaly

salo
3. apr 2013

Ahojte, neviete mi poradit nieco, ako sa zbavit bakter.vaginalnych zapalov? Trpim tym uz rok a pol, nepomahaju atb.ani probiotika☹ Imunita je v poriadku, tak co s tym? INeda sa s tym stale zit....:'(

Strana
z3
aurorag
3. apr 2013

@salo autovakciny uz nerobia? volakedy sa to robilo zo sterov, ktore zobrali tebe a vyrobili na mieru! treba sa spytat gynekologa!

linda20111
3. apr 2013

@salo ahoj, treba zistit pricinu preco sa ti to nepodarilo tak dlho vyliecit. nemoze byt pricina partner? liecil sa aj on?

doublexgirl
3. apr 2013

@salo Ja bojujem s gyn.problemamy niekolko rokov :/

janka300
3. apr 2013

@doublexgirl Treba absolvovať kompletné vyšetrenie, imulogické, žalúdočné, či nemáš helikobaktera, streptotoka...

salo
autor
3. apr 2013

@doublexgirl a ake mas ty konkretne problemy?

xlucia
3. apr 2013

treba spravit komplexny detox. zacni tym ze kupis sypane lapacho v lekarni

salo
autor
3. apr 2013

@linda20111 pricina sa nevie....bola som len na imunologii a imuniru mam dobru... Neviem este ake vysetrenia by som mala podstupit... Manzel bol na urologii a on je v poriadku...

salo
autor
3. apr 2013

@aurorag robia, mala som na nu ist, ale snazime sa o babo, tak to musim odlozit az po porode, ak sa nam vobec zadari...

doublexgirl
3. apr 2013

@salo no moja, ja uz vsetko mozne, opakovane zapaly, ktore su sposobene candidou

syla
3. apr 2013

@salo mne pomohlo tehotenstvo 😝 taký paradox, lebo vraj v tehu zvyknú bývať častejšie zápaly. Tiež som mala všetky vyšetrenia v poriadku, aj manžel, obmedzovala som sa v strave a aj tak stále pretrvávali. Teraz je to lepšie, tak 2-krát do roka len.

salo
autor
3. apr 2013

@doublexgirl ja mam zase stale ecoly, enterecok, som z toho zufala☹

salo
autor
3. apr 2013

@syla ja som mala v tehotenstve tiez pokoj, pred tehu som to mala tiez niekolko rokov. No a ako som prestala kojit, od vtedy to mam stale a je to uz rok a pol☹ Tak to mas super ked len.2x do roka. Ty si mala ale asi mykozu, ze?

salo
autor
3. apr 2013

@xlucia to som skusala ale priznam sa ze dlho som nevydrzala, nie sommoc na caje😲

xlucia
3. apr 2013

@salo ani ja. ale mne to pomohlo. a to som mala radovo viac zdravotnych problemov? vydrz a neobanujes 😉

salo
autor
3. apr 2013

@xlucia a ako dlho si ho pila, kym ti pomohol?

doublexgirl
3. apr 2013

@salo taaaak to nemas bohvieco :/ netusim, ako ti pomoct, co by mohlo pomoct.. niekde som citala, ze aj sedavy kupel v dubovej kore moze pomoct .. ale ci na toto tvoje, to nvm

linda20111
3. apr 2013

@salo ked uz nic nepomaha, skus zajst za nejakou babkou prirodnou liecitelkou. to snad uz pomoze. drzim palce

salo
autor
3. apr 2013

Ked som to mala este pred tehu.tak som pochodila aj kopec bylinkarov, ale k nicomu to neviedlo☹

anocka
3. apr 2013

Milé moje, nemáte príliš agresívne hygienické mydlá, ktoré vám narúšajú Ph pošvy? Skúste sa sprchovať bez mydla, len na telo ho používajte a nie na rodidlá. Po čase by sa mohla obnoviť prirodzená bakteriálna flóra, ktorá sa ujme len v kyslom prostredí. A teda moč je ten, ktorý ju udržuje počas dňa. Mydlo býva zásadité a časté umývanie dostáva Ph buď do zásaditej alebo neutrálnej roviny. Jeden z postrehov. Prajem všetko dobré.

syla
3. apr 2013

@salo úplne ťa chápem, je to hrozné, keď to takto dlho trvá. Ja som mávala candidu. Čítala som, že je na to dobrý kokosový olej a chcem vyskúšať koloidné striebro.
Zaujala ma tá autovakcína, to my gynekológ nespomínal. Dá sa o to požiadať u neho?

@anocka milá moja, u mňa žiadne mydlá, žiadna kozmetika, dávam pozor aj na šampón pri umývaní vlasov.

miapia
3. apr 2013

a ja neuzivam ZIADNE mydla, absolutne nic, umyvam sa LEN teplou vodou, po potrebe sa utieram spravne, brala som wobenzym, sedave kupele v dubovej kore, bylinky, nosim LEN bavlnene gate a predsa mam vkuse problemy...

miapia
3. apr 2013

vkuse rok a pol permanetne nieco masivne premnozene, ci enterokok, ci gardnerella.... nepomahaju cipky, kremy, gely, tablety...absolutne nic...psychika total znicena, vztah rozpadnuty.

monique2
3. apr 2013

Ahoj, klikla som sem, lebo mi to nedalo. Poznáš aniónové vložky? Neskutočná vec okrem iného aj na vag. zápaly. Je to prírodná záležitosť a hlavne sú bez vedľajších účinkov. Ja ich používam odkedy mala dcérka skoro 3 mesiace a priniesli mi veľa zmien k lepšiemu. Bez nich sa už nepohneme z domu. Likvidujú baktérie, rôzne zápaly, cisty, hemoroidy...proste si v tele nájdu príčinu zápalu a idú na to... Odporúčajú sa nosiť aj v tehotenstve, okrem 1.trimestra,ale to sa len kryjú, lebo to je rizikové obdobie a hlavne po pôrode, aby sa predchádzalo zápalom. Kamarátku zachránili pred reoperáciou po pôrode - 2.krát sa jej vytvorilo ložisko... po pár dňoch nosenia bolo dobre. Odporúčajú to aj pri problémoch s otehotnením... Je to veľmi účinné, jednoduché (len nosiť tenučké vložky) a finančne nenáročné riešenie. Ak chceš, môžem ti o tom napísať aj viac... som presvedčená, že za vyskúšanie to stojí.

miapia
3. apr 2013

anioniove vlozky som skusala tiez...keby som si zratala kolko som investovala do vsetkych veci, kremov, masti, vloziek atd.atd... mala by som dovolenku v egypte... 😠
ale kludne ich skuste vy..vam mozno pomozu, kazda zena je ina..

monique2
3. apr 2013

miapia, môžem sa spýtať, približne ako dlho si skúšala tie aniónové vložky?

miapia
3. apr 2013

asi mesiac

monique2
4. apr 2013

no tak to preto... mesiac je málo, hlavne ak je dlhodobý problém. Tak rýchlo to nepomôže. Je to prírodná liečba... Treba chvíľu vydržať, aniónky sú na zápaly neskutočné. Aj na iné veci, len treba vedieť, ako ich používať, to ti ale mal povedať ten, kto ti ich predával, to nie je tvoja chyba. Ešte som nepočula, že keď má niekto takéto zápaly, správne a pravidelne ich používa, že by to nepomohlo... A viem to aj podľa seba za 4 roky používania. Keď chvíľu pri nich vydržíš, budeš mať pokoj so zápalmi, nič iné si pritom nezničíš, ako pri liekoch a ešte budeš môcť ísť aj do Egypta🙂

salo
autor
4. apr 2013

@monique2 ahoj chvilu som ich nosila ale nevidela som nejaky efekt...asu to treba dlhodobo vsak?

salo
autor
4. apr 2013

@monique2 a ako sa maju nosit spravne??? Rozmyslala som aj nad probiotickymi tamponi, tie si eskusala?

salo
autor
4. apr 2013

@syla ano spytaj sa na to gynekol.alebo imunologa. Oni ti povedia co a ako...

Strana
z3