Bandáž na správne držanie tela
Dobrý deň,
začala som si (a aj ľudia okolo mňa) všímať, že sa veľmi hrbím. Keďže som mladá a naozaj to nevyzerá dobre, rozhodla som sa pre to niečo robiť. Samozrejme viem, že 95% robí cvičenie na chrbát a hlava (musím si to uvedomiť sama a naprávať sa), ale chcem si dopomôcť bandážou na chrbát, hlavne v práci si myslím že by to mohlo byť fajn. Jednu som si kúpila, je to však jedna z tých lacnejších a strašne ma škriabe a ťahá pod pazuchami. Viete mi odporučiť nejakú bandáž, s ktorou ste naozaj spokojné a máte len dobre recenzie? Samozrejme budem musieť pozerať aj na cenu, ale ak mi odporučíte nejakú naozaj dobrú, viem si priplatiť.
Vopred ďakujem 🙂
jee a my sme to dnes dostali tiez pre dceru. AUtorke radim, nech si skoci k ortopedovi a spravia na mieru
takuto kupis aj v obchodehttps://unizdrav.sk/tovar/962/napominacia-banda... dolezite je aby bandaz nebola do lezatej osmicky, ale aby mala na chrbte kovove "platnicky" ktore ta budu napominat , ked hodis do googlu vyhodi ti aj ine prevedenia
@kacenocka2 mňa skôr tlačí ten materiál + je to na suchý zips a škriabe to... Lacná somarina.
tieto co ti tu ukazujeme sa neupinaju okolo pazuch, ale na bruchu takze nebudu skriabat tiez ich deti nosia
@kacenocka2 ja mam tiez taky ale nosenie bolo pre mna hroza..
Syn to preto nechce nosiť,a v lete už vôbec nie...predpišu len najlacnejší..
Nie 95% je cvicenie, ale 100% je cvicenie. Bandaz ti nepomoze.
Neoslabi ta bandaz svaly este viac?

My sme mali takuto na predpis od ortopéda.Pekne napisane pravdivo..treba si to nastaviť v hlave vyrovnávať sa, cvičiť cviky na chrbticu.kazda bandáž bude tlačiť, keďže ten chrbát ma trocha vyrovnať..moj syn sa aj cez bandáž hrbil🙁bojujeme s tým stále,nechce bandáž nosiť ani cvičiť som zúfalá.zacina si to uvedomovať vekom,ale vyrovna sa len keď ma vidi🙂