icon

Bandáž na správne držanie tela

17. aug 2023

Dobrý deň,
začala som si (a aj ľudia okolo mňa) všímať, že sa veľmi hrbím. Keďže som mladá a naozaj to nevyzerá dobre, rozhodla som sa pre to niečo robiť. Samozrejme viem, že 95% robí cvičenie na chrbát a hlava (musím si to uvedomiť sama a naprávať sa), ale chcem si dopomôcť bandážou na chrbát, hlavne v práci si myslím že by to mohlo byť fajn. Jednu som si kúpila, je to však jedna z tých lacnejších a strašne ma škriabe a ťahá pod pazuchami. Viete mi odporučiť nejakú bandáž, s ktorou ste naozaj spokojné a máte len dobre recenzie? Samozrejme budem musieť pozerať aj na cenu, ale ak mi odporučíte nejakú naozaj dobrú, viem si priplatiť.
Vopred ďakujem 🙂

kacenocka2
17. aug 2023

My sme mali takuto na predpis od ortopéda.Pekne napisane pravdivo..treba si to nastaviť v hlave vyrovnávať sa, cvičiť cviky na chrbticu.kazda bandáž bude tlačiť, keďže ten chrbát ma trocha vyrovnať..moj syn sa aj cez bandáž hrbil🙁bojujeme s tým stále,nechce bandáž nosiť ani cvičiť som zúfalá.zacina si to uvedomovať vekom,ale vyrovna sa len keď ma vidi🙂

katulienkax
17. aug 2023

jee a my sme to dnes dostali tiez pre dceru. AUtorke radim, nech si skoci k ortopedovi a spravia na mieru

kacena4
17. aug 2023

takuto kupis aj v obchodehttps://unizdrav.sk/tovar/962/napominacia-banda... dolezite je aby bandaz nebola do lezatej osmicky, ale aby mala na chrbte kovove "platnicky" ktore ta budu napominat , ked hodis do googlu vyhodi ti aj ine prevedenia

autor
17. aug 2023

@kacenocka2 mňa skôr tlačí ten materiál + je to na suchý zips a škriabe to... Lacná somarina.

kacena4
17. aug 2023

tieto co ti tu ukazujeme sa neupinaju okolo pazuch, ale na bruchu takze nebudu skriabat tiez ich deti nosia

alenamihal
17. aug 2023

@kacenocka2 ja mam tiez taky ale nosenie bolo pre mna hroza..

kacenocka2
17. aug 2023

Syn to preto nechce nosiť,a v lete už vôbec nie...predpišu len najlacnejší..

beata_k
17. aug 2023

Nie 95% je cvicenie, ale 100% je cvicenie. Bandaz ti nepomoze.

persephina
19. aug 2023

Neoslabi ta bandaz svaly este viac?