Bardejovské kúpele

marfa333
31. okt 2023

Dobrý deň, prosím vas viete mi poradiť ohladom Bardejovskych kúpeľov s ubytovaním? Chceme so sestrou darovať otcovi pobyt v týchto kúpeľoch ale zatial co sme sa informovali v dvoch hoteloch, ubytovanie na 5 noci vychadza okolo 800-1000€ co je podla mna celkom dost, tak hladame lacnejšiu alternatívu. Je tam viac hotelov alebo ako to tam funguje?
Ďakujem

zalka
31. okt 2023

@marfa333 no bud máš bardejovské kúpele, a tam to je rozčlenené .. po vilkách a hoteloch .. tie vilky sú lacnejšie .. alebo potom družba to je zariadenie min. vnútra ale tiež žeby bolo dáke lacné neni, a sú tam potom ešte súkromné ubytovania.
Kde ste sa informovali o cene? A o aký termín by malo ísť?

zalka
31. okt 2023

@marfa333 https://www.kupele-bj.sk/pobyt/pobyt-standard?r... aj so stravou aj procedúrami na 6 noci napr. jednopostelová vila František 482e , alebo vila Fontána je taká istá cena. To sú pekné ubytovania, stravuje sa v Ozone alebo v Astorii.
V neprerobenej izbe napr. v Blanke stoji to 432e .

Cena zahrňa
ubytovanie, plnú penziu (strava formou bufetu), lekárske vyšetrenie, 3 procedúry denne + 3 krát denne pitná kúra.

BONUSY zahrnuté v cene pobytu
Denne 2 hodinový vstup do WELLNESS SPA v hoteli Ozón – bazénový svet, pravidelný animačný program, medicínske a historické prednášky, vstup na tanečné zábavy
Novinka: neobmedzený vstup na letné kúpalisko počas mesiacov júl a august

Cena nezahŕňa
Daň z ubytovania 1,70 EUR/osoba/noc, parkovné pre osobné auto podľa aktuálne platného cenníka.

oliviabb
31. okt 2023

@marfa333 Len tak som teraz pozrela hotel Alexander - pobyt vital na 3 noci, jednopostelova izba 258e. Mozete tam skusit zavolat, ci sa neda aj na 5 noci. Ja som tam bola vlani, maximalna spokojnost s ubytovanim, stravou, wellnesom, mali sme 3 procedury za pobyt, prostredie kupelov velmi pekne.

marfa333
autor
3. nov 2023

Dakujem velmi pekne všetkým ❤️