Bardejovské kúpele - aktuálne info
Zdravím, vie mi niekto dať aktuálnu recenziu na Bardejovske kúpele? Pretože čítala som, ale staré, sú dobre aj zle a mám zmiešané pocity.. :D
Ubytovanie bude vo Vile Blanka.
Je tam pekne? Dá sa tam niekde nakúpiť? Je tam čo robiť vo voľnom case mimo procedúr? Neviete mi náhodou povedať, či je tak niekde možnosť prania oblečenia?
Akékoľvek iné vaše postrehy privítam. 🙂
Ďakujem za všetky odpovede. 🙂
@anonym_autor osobne som mala rada Blanku vždy sme si tam vyberali ubytko, je to tak nad parcikom, par schodov dole a si v kúpeľnom dome. Trosku ďalej nizsie je Astoria tam sme chodili na stravu.
Blanka v tom čase bola v pôvodnom stave, ( už som tam cca 5 rokov nebola) staré kúpeľne s vaňou a samostatné WC. Ale izby boli priestranné.
Obchod v tých časoch bol dole pod kolónadou v stredisku, ale ak už není tak do Bardejova je to na skok busom, tuším každú hodinu chodil bus.
Pranie oblečenia to sa dalo objednať no bolo to drahé, oprali sme v rukách. Na poschodí Blanky sú izby s balkónami dalo sa sušiť, na prízemí vlastne tiež, vyhodili sme susiaky pred okná a súsili ale ja som tam chodila v lete.
V lese sme zbierali huby ak rástli. Mala som rada tie kúpele ale v lete v zime by som asi nerv zrušila. No je tam kino, knižnica, bowling teda ak to nezrušili všetko.
@anonym_autor osobne som mala rada Blanku vždy sme si tam vyberali ubytko, je to tak nad parcikom, par schodov dole a si v kúpeľnom dome. Trosku ďalej nizsie je Astoria tam sme chodili na stravu.
Blanka v tom čase bola v pôvodnom stave, ( už som tam cca 5 rokov nebola) staré kúpeľne s vaňou a samostatné WC. Ale izby boli priestranné.
Obchod v tých časoch bol dole pod kolónadou v stredisku, ale ak už není tak do Bardejova je to na skok busom, tuším každú hodinu chodil bus.
Pranie oblečenia to sa dalo objednať no bolo to drahé, oprali sme v rukách. Na poschodí Blanky sú izby s balkónami dalo sa sušiť, na prízemí vlastne tiež, vyhodili sme susiaky pred okná a súsili ale ja som tam chodila v lete.
V lese sme zbierali huby ak rástli. Mala som rada tie kúpele ale v lete v zime by som asi nerv zrušila. No je tam kino, knižnica, bowling teda ak to nezrušili všetko.
@zalka obchod tam už pár rokov nie je. Ale sú tam kaviarne,reštaurácie,cukrárne a podobne. Namiesto toho obchodu je taká búdka kde sa dá voľačo kúpiť. Inak len v meste. Bowling stále funguje a aj kino. To je dokonca vylepšené. Kúpiš tam aj občerstvenie. Celkom pekne ho prerobili. A knižnica funguje tiež.
@zalka obchod tam už pár rokov nie je. Ale sú tam kaviarne,reštaurácie,cukrárne a podobne. Namiesto toho obchodu je taká búdka kde sa dá voľačo kúpiť. Inak len v meste. Bowling stále funguje a aj kino. To je dokonca vylepšené. Kúpiš tam aj občerstvenie. Celkom pekne ho prerobili. A knižnica funguje tiež.
@mizoko o službách viem, obchod no bol jeden .. už v čase ked som bola posledne bol otvorený krátko a nie každý den. Ale viac menej ja som ho nepotrebovala, v drogerke sme kúpili papier na pečenie ked sme chceli huby sušiť :D
@mizoko o službách viem, obchod no bol jeden .. už v čase ked som bola posledne bol otvorený krátko a nie každý den. Ale viac menej ja som ho nepotrebovala, v drogerke sme kúpili papier na pečenie ked sme chceli huby sušiť :D
@zalka asi pred 4 rokmi ho zrušili 😌 bývam v BJ a decká chodia každý rok do BJ kúpeľov na liečenie
Sestra tam bola minulu jesen (september) a bola maximalne spokojna. Byvala trosku dalej od toho hlavneho diania (nepamatam si nazov), ale kedze bolo este teplo, tak bola rada, ze sa aspon takto prejde. Ta jej budova bola podla jej slov, pekna, prerobena s balkonmi, na izbe boli dve. Nasla si tam kamaratky, takze kazdy vecer a volne chvile mali nejake aktivity, boli aj v Bardejove a aj v Bachledovej doline. Ak mas moznost, tak chod, budes spokojna 🙂 ona bola aj v Luckach a aj tam bola spokojna.

@anonym_autor nakúpiť tam veľmi nemáš kde. Obchod tam už roky nie je. Len taká búdka. Máš tam kino. Inak nie je veľmi čo robiť. Prechádzky,cez leto kúpalisko. Ale do mesta je to blízko. Nájdeš aj pešo cez cestu v lese. Tak Max polhodka chôdze. Ale chodia aj autobusy do mesta. O možnosti prania neviem. Príroda je tam pekná ale samotné kúpele sú také dosť zanedbané. Aj keď začalo sa to tam obnovovať. Je to taký pomník komunizmu