icon

Biele kúsky v moči

24. apr 2023

Ahojte zbieram 24h moč a plávajú mi v tom také biele kúsky akoby hlien/ výtok . Čo to je neviete?

maminka940
24. apr 2023

Tiež ma to zaujíma

bela30
24. apr 2023

bielkoviny/hnis= moze sa jednat o zapal ale nemusi

akiana
24. apr 2023

To bude zapal mocovych ciest, vtedy vznika takyto hnisavy kal. Ale preco nejdes za obvidnym?

autor
24. apr 2023

No vravím ze zbieram 24h moč, zajtra mu ho beriem. On mi už dával jeden 24 hod moč na rozbor vo štvrtok a všetko bolo ok len nevyšetrili z neho bielkoviny tak teraz musím brať znova a dosť ma zaskočili tie biele kúsky.

daniela2202
24. apr 2023

Ej.. to budú spermie 😁

nikpa
24. apr 2023

Niekoľko rokov dvakrát do roka zbieram 24hod. moč a aj keď ho mám v poriadku, vždy tam sú biele kúsky ako píšeš. Je to z výtoku. Ale uvidíš aké budú výsledky.

autor
24. apr 2023

@daniela2202 neviem skade 😬

autor
24. apr 2023

@nikpa a z gyn hľadiska si v pohode? Či si to neriešila vôbec?

bublinka1426
24. apr 2023

posvovy hlien?

nikpa
24. apr 2023

Ale áno, pýtala som sa na to. Iné veci mám v poriadku zo ženského hľadiska. Dr. povedal, že je to bežné. Že keď sa zbiera moč tak sa pred každým močením žena neumyva a jednoducho z pošvy sa všeličo vyplaví do zbernej nádoby...

autor
24. apr 2023

@nikpa a to sa neukáže vo výsledku moču? Neovplyvní to výsledky? Ale áno môže to byť to, lebo som sa osprchovala a potom šla cikať no a biele tam nebolo už...

nikpa
24. apr 2023

Ako to môže ovplyvniť výsledky? Je to prirodzená súčasť tvojho prostredia a teda aj moču. V 24hod. moči sa robí komplexný rozbor všetkého možného. Zbytočne to riešiš, uvidíš čo ti povedia po výsledkoch. Ale zápal určite nemáš keďže moč vo štvrtok si mala v poriadku.