Bielenie zubov - prírodné a účinné metódy
Baby chcem si vybieliť trochu zuby a bojím sa experimentovať z pastami , bojím sa o sklovinu.... dajte overený príklad čo vám pomohlo a nepoškodilo zuby dakujem . A zubára neriešim 🙂 resp. zatial nemám až tak hrozné že by to potrebovalo zubára 🙂
@puticka7 aj by som ti poslala fotku, ale horšie je, že som si zuby neodfotila a sama by som to teraz nedokázala. Mám slabší telefón, takže by dobre ani nebolo vidno, aké ich mám biele. Ja som si spravila s brilliant coca iba takúto fotečku v tvare srdca❤ No vyšlo ma to viacej, keďže som si to aplikovala až 12 týždňov. Kúpila som si dve tie najväčšie balenia, ktoré jedno je určené na 6 týždňov a stojí to 40,99€ plus som k tomu dostala zadarmo bambusovú zubnú kefku. Už aj tie máme dve doma, jednu ja a jednu som podarovala drahému🙂
Erika peknu fotku si spravila😉 Ale co je to za sacky? Precitala som si, ze ide o nejaky kokosovy olej ale okrem neho tam nic ine nie je???😲 To chcete povedat, ze kokosovy olej bieli zuby?😲😲
@eri444 teiž som skúšala ten olej a nič. Ani dcére nepomohol. Teraz si kúpila nejakú čiernu pastu - neviem značku, no neviem či to pomáha. Musím sa jej bližšie pozrieť na zúbky
@jancazvalova ďakujem, snažila som sa😉🙂 Áno, je to za studena lisovaný kokosový olej s mätovou príchuťou, ktorý sa používa ako tzv. OIL Pulling. Je to prírodný produkt, takže okrem spomínaného kokosového oleju tam iné chemikálie a látky nie sú! Bieli, keby nebielil, tak to sem nepíšem. No ja vďaka nemu mám skutočne krajšie zuby. A teraz dokonca dali do predaja aj špeciálnu zubnú pastu, tak už sa chystám aj tu si od nich objednať😉
@kvetinka75 konkrétne túto značku, tieto sáčky ste skúšali? A ako dlho ste to používali?
@eri444 nie, ja som skúšala kokosový olej a čiernu zubnú pastu. A výsledok nič moc.
dievcata a preco nejdete na profi bielenie k zubarovi? Takto si kupujete vyrobky ktore funguju ,ale viete na baze coho to je? Nepisem, ze produkt ktory ste poslali je nevhodny a poskodi Vam zuby. Ale keby sa to stalo, tak si poskodite sklovinu na cely zivot.
@puticka7 Ale cosi, never tymto nezmyslom. brillianc coco si takto robi samoreklamu vsade kde sa to len da, kedze je to samozrejme brak a nezmysel. Kokosovy olej je vyborny na varenie, ale urcite nie na bielenie zubov :D nema ako bielit zuby, neobsahuje ziadnu zlozku na to urcenu. Citaj o tom napriklad tu: https://bieliace-pasiky.com/blog/bielenie-zubov...
@jancazvalova Jasne ze nebieli :D robi si len reklamu, treba to ignorovat 🙂 kokosovy olej v sackoch za 42 eur kupi len totalny hlupak :D
@eri444 typicka a velmi trapna samoreklama 🙂 len hlupak si kupi kokosovy olej v sackoch za 40 eur a len blazon sa stotozni s nazorov nejakej anonymky na internete, ktora pise, ze jej olej vybielil zuby... KZDY ZUBAR povie jasne, ze kokosovy olej nema ako vybielit zuby. Kazdy sudny clovek, ktory si skusal niekedy suchat sklovinu kokosovym olejom dnes vie, ze vysledok "bielenia" je nulovy, kedze nejde o bielenie zubov, ale o vymysleny nezmysel spekulantskych amaterov na internete. Kokosovy olej nikdy nepatril a ani nepatri na zuby. V ziadnom pripade nie je urceny na ich bielenie. Neobsahuje ziadnu latku, ktora by mohla zuby bielit. A navyse, neobsahuje latky, ktore chrania pred zubnym kazom, takze ak si niekto umyva zuby len takymto olejom, tak riskuje zdravie svojich zubov....
Podľa mňa je to každého vec, čo si na zuby dáva. Keď niekomu nie je veľa, dávať za tie sáčky 40€ (či koľko to presne stojí), tak nech si to kupuje. Veď predsa každý sám za seba rozhoduje a môže si robiť čo chce!
Nič zlé si nespravila eri, mnohé baby ti poďakujú za to, že si im poradila. Ale je pravda, že niektoré veci je lepšie riešiť cez IP, aby to iné baby nevideli a neobúvali sa do toho! IP ti idem napísať, lebo ešte nejaké infošky potrebujem zistiť od teba😉🙂
@ola101 to som nemohla vedieť, že to niekomu bude až tak prekážať. Ale poučila som sa z toho!
@0silvia0 podľa mňa to oblb nie je a stále si stojím za svojím názorom. Píšem z vlastných skúsenosti! Keby som s ním nebola spokojná, tak si nekupujem stále ďalšie balenia. Teraz som si objednala aj ich set (pridávam aj foto), aby si mi uverila, že to skutočne mám doma!!!
Moja kamoska používala prášok na bielenie zubov . Nevybielilo jej toúplne ale aspoň trochu
@0silvia0 je to jasny oblb.... v drogerii predavaju ich trapny lacny cierny prasok na skrabanie skloviny za 37 eur...ak chces, vyrobim ti TOTOZNY prasok cez cinsku alibabu (rovnako ako oni) za 50 centov a predam ti ho lacnejsie ako oni, za 10 eur...chces?.....tolko asi k celemu zmyslu tej trapnej znasky. Neobsahuje ziadnu latku, ktora by dokazala bielit zuby. Ak neveris mne, opytat sa inej dentalnej hygieničky alebo zubarky a never tu nejakym anonymnym mamickam na materskej, ktore sa do toho h.... vyznaju
@uhgara prepáč, že reagujem až teraz ale snažím sa sem chodiť menej, lebo niektoré baby, ktoré sú tu, sú až moc múdre a to ja vôbec nemusím každý deň čítať. V tej malej krabičke s označením mint je zubná pasta zero waste. Bližšie info si pozri na ich stránke, lebo zase ak niečo viac napíšem, tak budem za tú, ktorá pchá ľudom do hlavy nezmysly. Tak si to prosím pozri alebo mi napíš IP, tam s tebou ochotne popísmenkujem🙂
@eri444 je mi luto, ze ti to tu niektore baby tak znechutili. Ja sem chodim rada, sice nie az tak casto ale ked som tu, tak si tu rada popisem s babami a popozeram si rozne clanky. Pozriem si to aj sama, uz teraz ked viem, o co ide, tak to nie je pre mna ziadny problem. Dakujem ti velmi pekne aspon za toto!

@vikisukik hmm, vyzera to dobre a aj ta aplikacia vyzera jednoducho. cakala som, ze to bude komplikovanejsie. a ta informacia, ze mozu aj dojciaze zeny pouzivat ma najviac potesila. kde by som to kupila?