icon

Bieliace pásiky Crest

slavicaa
20. jan 2014

Ahoj prosim vas aky mate nazor na tieto bieliace pasiky od firmy crest..chcela by som si u nich zakupiť tie najsilnejšie profesional ale polovične balenie lenže nechcem vyhodiť tolko penazi len tak za nič.
A hlavne potrebovala by som vedeť či si mam dať najprv doporiadku všetky zuby a potom ked ich budem mať spravene(s plombami) si kupiť tie pasiky alebo možem pasiky použiť aj na zuby na ktorych su kazy?...pretože mam asi dva alebo tri kazy u zubarky som nebola strašne dlho lebo sa bojim , no už pojdem.
Dakujem

ivanatim
21. jan 2014

@habibi78 Nechce sa mi uz tu venovat sa laikom ako si ty...Prepac, ale nebudem na teba uz reagovat. Uplne mi postacuje tvoja veta: "a to uz tu písalo množstvo bab"... mnozstvo bab pisalo aj o sod bikarbone a citrusovych plodoch vybornych pre biele zuby 😀

habibi78
21. jan 2014

@ivanatim no ty si odborníčka na všetko očividne... 😀

habibi78
21. jan 2014

@ivanatim a ta tvoja perla na záver že Američania majú zdravšie zuby než Európania... Si strašne vtipná osoba 😀 😀

ivanatim
21. jan 2014

@habibi78 ... 🙂

ivanatim
21. jan 2014

@sissy27 Inak este stale som nepochopila aky ma vlastne zmysel ta tvoja reakcia, ze prirodzena farba zubov nie je biela atd... A co? 😀 Kto tvdil, ze je? To tym sa branis, preboha? To je tvoja reakcia na to, ze niektore napoje a ovocne kyseliny predstavuju ovela agresivnejsi zasah do skloviny ako bielenie zubov? Nemas na to co ine povedat, tak si sa uchylila aspon k takejto reakcii, ktora nikoho nezaujima? 🙂 Naco tu vypisujes o oslabovani skloviny pri bieleni zubov, ked o tom nic nevies? Ked si nechces bielit zuby, nebiel si, ale naco tu strasis ludi a balamutis hlavy ludom, ktorych bielenie zubov zaujima?

sissy27
21. jan 2014

@ivanatim a doma všetci v poriadku?? ty si prvá začala s tým, aké majú američania parádne zuby a kvalitné bieliace pripravky - moja reakcia je, že to spolu nesúvisí... hlavne ani nie tak tie bieliace prípravky, ako umelé chrupy... a spoľahni sa, že mám o tom lepší prehľad ako ty a hlavne nie z bulvárnych a reklamný plátkov, odkiaľ ty očividne čerpáš... ale keby si chcela, môžem ťa zoznámiť s jedným americkým zubárom, ktorý veru má denne čo robiť s tými "zdravými" americkými zúbkami...
viac času s tebou strácať nebudem, očividne máš naštudované kvantá reklamných materiálov 😀 😀 😀

habibi78
21. jan 2014

@ivanatim ty uz sa odpoj z matrixu pre boha ziveho.... 😀 😀 😀 spravas sa ako male trucovite dieta, ktore musi a musi a musi mat pravdu a este si aj dupni!!! 😝

ja osobne nespochybnujem bielenie zubov pod lekarskym dohladom a v ambulancii lekara....ale taketo bieliace pasiky a pasty a nasadky su obycajny reklamny odrb prave pre ludi ako si ty...reklamozrut.....

habibi78
21. jan 2014

@ivanatim a este jedna a posledna vec k tebe....nauc sa akceptovat rozne nazory inych ludi.... ja netvrdim ze ten moj je pre niekoho ineho ten pravy a necakam ze kazdy bude so mnou suhlasit..... ale je to moj nazor a toto je DISKUSIA....vtedy slusni ludia spolu diskutuju, t.j. pisu svoje nazory na dany problem, vacsinou spolu nesuhlasia, ale este preto sa do seba nenavazaju tak ako to robis ty a nevnucuju spoj pohlad na vec inym.... dobru noc

ivanatim
22. jan 2014

@habibi78 si úbohá 🙂 Este raz ti skopirujem napriklad aj nazory ludi, ktori naozaj niekedy v zivote bieliace pasiky z usa pouzili a mozes si cele dni citat a plakat, aki su s pasikmi spokojni a nikde nikto nepise o znicenych zuboch a podobnych blaboloch s akymi mas problemy ty 🙂 citaj a plač 🙂 : http://obchody.heureka.cz/belici-pasky-com/rece...
http://obchody.heureka.sk/bieliace-pasiky-com/r...
A uz neriesim tieto vase slabe egá..neviete vy dve prijat odborny nazor, napisala som tu dost odbornych FAKTOV. Vy dve ani jeden. Kazdy sudny clovek si sam urobi nazor. 🙂

ivanatim
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
22. jan 2014

ta necitam komentare, ale uz k otazke sa musim vyjadrit: Pasiky som pouzivala, cca 2 balenia som minula s s prestavkami, a veruze zuby vybielili, cize to co sa slubilo aj bolo. ALE neviem ako si predstavujes, ze bdues mat biele zuby a kazy??? Treba zbehnut k zubarke, zuby si dat urobit, biele vyplne + dentalna hygiena (mne uz len klasicka dentalka vybieli zuby uzasne a to mi ich zubarka "nebieli") + riadna kefka a pasta domov... a potom si das pasiky ak ti bude vobec treba. Nepokazilo mi to zuby, ani sa mi nezacali po case kazit, kedze to uz budu aj 4 roky co som ich doma mala a ziadny problem, takze zase paniku okolo vsetkeho robit netreba 🙂

habibi78
22. jan 2014

@ivanatim sak píšem, reklamozrut 😀 ty fakt asi ani len netušíš o tom ako fungujú recenzie na reklamných stránkach.... Negatívne su do 5 minút vymazané.... Ale to by si musela v reklame robit a mat s týmto skúsenosti, co očividne nemáš...o mojom egu môžeš ty iba snívať a ked je v tvojom okoli kazdy kto ma iny názor úbohý, tak ľutujem všetkých naokolo 🙂

Nech si názor na bieliace pásiky urobí kazdy sám, babam ktoré majú pozitívne skúsenosti blahoželám, babam ako bola zakladateľka témy ktorá mala problémy s kazivostou, neodporúčam... Píšem to v mieri, neutocim, nauč sa to aj ty.

ivanatim
22. jan 2014

@habibi78 V ziadnom pripade nie som reklamozrout, ako som uz dokazala vyssie, v tematike bielenia zubov a celkovej ustnej hygieny sa vyznam, aj vdaka studiu. Uviedla som dost faktov, ktorym sa ty len smejes, ale su to fakty, s tym nic neurobis. 🙂
Ved ty netusis ako funguje system "heureka.sk overene zakaznikmi" ! Nastuduj si to na heureka.sk. Zakaznikovi, ktory naozaj v e-shope objedna (KAZDEMU ZAKAZNIKOVI) pride o 10 dni na mail dotazník, ktory moze vyplnit. Ak by existoval zakaznik z tych TISICOK ludi, ktoremu by pasiky nejako zuby znicili, URCITE by to tam napisal . 🙂 To pochopí kazdy...ale ty sa cez toto ocividne nevies prehrýzť. 🙂 A nie je to tak, ze kazda negativna recenzia je hned vymazana. Heureka taketo pripady velmi prisne preveruje ci ide naozaj len o záškodníctvo konkurencie. Na internete sa daju najst aj e-shopy, ktore maju dost vela negativnych recenzií. Take e-shopy potom vacsinou stiahnu zo svojho webu ten dotaznikovy system "heureka pverene zakaznikmi", aby neukazovali ludom, ze nie su kvalitní a seriozni. Ale ak e-shop ma na webe tento system a je tam mnozstvo pozitivnych recenzii, tak je to proste tak = "má množstvo pozitívnych recenzií"... Ten system kontroly tretej (nezainteresovanej) strany sa neda nijako oklamat, zmier sa s tym, ze maju pasiky take pozitivne ohlasy a ze sa nikde neozyva nikto (nepocitam anonymov ako si ty v diskusnych forach, ale pocitam overenych zakaznikov), ktori by mali so zubami a pasikmi nejake problemy...
Je to proste tak, mozes napisat rovno do heureky ak tomu neveris, resp.ak tomu nechces verit, ze pasiky maju na Slovensku tak vela spokojnych zakaznikov, medzi ktorymi som aj ja (clovek s bielymi a zaroven ZDRAVYMI zubami 😉 ).

habibi78
22. jan 2014

@ivanatim dievča naivne, ver čomu chceš... 🙂

habibi78
22. jan 2014

@ivanatim http://www.bielezuby.sk/media/images/zdravie_01... takýchto článkov písaných stomatologmi je kopec.... Nie je bielenie ako bielenie.... Ale su ľudia ktorí viac veria internetovým recenziam...

laurika25
22. jan 2014

@slavicaa tak ja som si ich kupila este ked som zila v UK..zubky mi vybielilo ale ja som mala riadnu bolest asi citlive zuby-:(ale efekt bol..no kamoska ich mala tiez a jej problem nerobili,takze zalezi aj od citlivosti zubov a to nemam citlive zuby ani na chlad ani teplo..atd.Ja som si toho nakupila viac ale nakoniec som ich pouzila len raz .

habibi78
22. jan 2014

@ivanatim Užívatelia „internetového“ bielenia si neuvedomujú, že ak majú pokazený a neošetrený chrup, vyššia koncentrácia bieliacej látky môže mať za následok až odumretie zuba. Nehovo- riac o tom, že mnohí z nich sa po takom bielení nedokážu pre zvýšenú citlivosť zubov niekoľko dní ani nadýchnuť. Nekontrolované a časté bie- lenie okrem toho môže u ľudí, ktorí nechodia na ošetrenie k lekárovi, spôsobiť zvýšenú kazi- vosť. Neuvedomujú si, že sprievodným javom bielenia je aj čiastočné odvápnenie skloviny. Preto aj nižšie koncentrácie domáceho bielenia by ste mali konzultovať v zubnej ambulancii, samozrejme, po predchádzajúcej krátkej kontrole stavu zuboradia.

simca06022011
22. jan 2014

@ivanatim tak zase reklame a aj heureke a "overene" atd netreba tak velmi doverovat... sama pracujem v eshope a viem ako to funguje, predavanie likeov, kontrola hodnoteni... nie kazde zle hodnotenie sa vymaze, ale sito je tam take dobre aka akcna je snaha zamestnancov/majitelov co najviac predat. Detto podmienky dostat "pecat" doverihodneho shopu alebo overeneho vooobec nie su o kvalite, ale o tom ci mas v pohode podmienky, ci fungujes... to ci predavas origina/napodobeninu/hlupost... to nik neriesi, podstatne je ze zaplatis za "zmluvu", za pocet likeov, hodnoteni.... Ako pri kazdom produkte treba sa riadit vlastnym rozumom, a ked tak vyskusas a uvidis.. iba sebe urobis zle - ci uz doslova alebo financne 🙂

ivanatim
22. jan 2014

@simca06022011 Nemas pravdu...Ja mozem tiez napisat, ze sama predvadzkujem e-shop a viem ako to funguje. Viem ako to funguje, nebudem hovorit preco. Neviem o ziadnom predavani likeov. Tomuto asi trochu nerozumies, pretoze "heureka overene zakaznikmi" nema absolutne nic spolocne s nejakymi like-ami :D... Je to proste tak, je to fakt, ak je mnozstvo zakaznikov s produktom, ktory si kupili, nespokojnych v tom zmysle ako pise tu tvoja kolegyna, ze im produkt pokazil zuby, zuby ich boleli a ine problemy, tak to tam v dotazniku to mnozstvo zakaznikov aj napise. Ak ma e-shop take obrovske mnozstvo pozitivnych recenzii od overenych zakaznikov, je to jasná STATISTICKA VZORKA, ktoru neoklame ziadny anonym, laik, ani záškodník. Heureka, ako tretia a nezainteresovana strana, kontroluje pravidelne IP adresy, z ktorych su robene objednavky a vyplnane dotazniky. Na vlastne oci som uz videla vo vypise recenzii od overenych zakaznikov aj podvodne recenzie pridane samotnym e-shopom, ktore boli vymazane a bol tam komentar od heureky (viditelny pre vsetkych), ze e-shop porusil podmienky a ze tá konkretna recenzia bola pridana predajcom. Tvoj prispevok mi pride ako keby si tomu trochu nerozumela. Nerozumiem preco tu miesas do dotaznikov heureky nejake like-y, taktiez nerozumiem vete: "ale sito je tam take dobre aka akcna je snaha zamestnancov/majitelov...". To som nepochopila...ked raz v e-shope objednavaju stovky ludi, je zbytocna kazda snaha predajcu robit si nejake podvodne recenzie, kedze ani nema ako, kedze heureka to vsetko kontroluje a podvodne recenzie maže a dava na oci zakaznikom, ako som uz uviedla vyssie a taktiez by to bola zbytocna snaha, kedze tie stovky zakaznikov by svojimi negativnymi recenziami dost zamiesali percento odporucanu e-shopu. Ked ma raz e-shop percento odporucani 98 alebo 95 a podobne, je tam cez 300 ci 400 recenzií od ludi, ktori nevyplnili len bodové, ale aj slovné hodnotenie, v eshope objednava stale mnozstvo ludi, ktori maju moznost kedykolvek ked su s takto specifickym produktom nespokojni, dat to najavo, tak vtedy nema vyznam taketo obvinovanie, ze aj takyto doveryhodny e-shop je vlastne nedoveryhodny... Mozno existuju e-shopy, ktore nemaju zakaznikov a maju taketo snahy ako si uviedla, ale tento e-shop by som do toho nemiesala, kedze tam vidime jasnu a dostatocne velku statisticku vzorku skutocnych zakaznikov... Je to proste fakt 🙂
A taktiez nerozumiem tvojej vete: "podstatne je ze zaplatis za "zmluvu", za pocet likeov, hodnoteni.".... 😀 To mas odkial, preboha? S heurekou e-shop podpise zmluvu, nabije si kredit, aj chce aby sa jeho produkty zobrazovali v porovnani cien rovnakych produktov s inymi e-shopmi a implementuje si system dotaznikov...Nic ine sa nedeje, odkial mas taketo vymysly o kupovani hodnoteni, lajkov...? Nepletie sa ti to nahodou tak trochu s facebookom? 🙂 Pretoze tam sa samozrejme lajky daju kupit, aj hocijake anonymne "komentare", ale toto je trochu nieco ine... V
Vlastne az teraz som si vsimla, ze len pracujes v e-shope, ale nevlastnis ho a nepoznas teda tieto veci dostatocne, takze uz to chapem...

ivanatim
22. jan 2014

@habibi78 Toto je trochu od veci co si napisala... Po bieleni u zubara ma vacsina ludi dost citlive zuby, niekto aj dost boľavé, musi si dat Ibalgin aby to vydrzal a podobne. Ale to boli koncentracie ako 30 ci 38 % a podobne...na dve hodiny...ale pasiky Crest asi nepoznas 🙂 Pretoze tie take velke koncentracie neobsahuju a neaplikuju sa na dve hodiny, ale napriklad na 5 ci 30 minut, maximalne na hodinu. Neviem co to s tebou je, asi mas nejake vazne problemy so zavistou voci ludom, ktori maju zuby v poriadku a bez problemov si zuby pravidelne kazdy rok ci kazde dva roky bielia a nic im nie je a maju stale pekne zdrave a biele zuby...Ako napriklad aj ja 🙂 Ak take stastie nemas, bohuzial, ale nestraš takymito prehnanymi žvástami ludi, ktori si tu pytaju radu, pretoze patria medzi laicku verejnost a nie odbornikov. Uz vyssie som pisala, ze coca cola, ci fanta, ci ine bublinkove napoje, ci citrusove stavy, nicia sklovinu zubov a to tak velmi, ze sa to neda s beznymi koncentraciami produktov na domace bielenie zubov, ani porovnavat...Preco nestrasis ludi, aby nepili colu? Alebo nejedli pomarance? Ale strasis ich takymito mýtami, o ktorych bohuzial vela ludi nevie, ze su to len mýty...? Bavi ta to alebo mas fakt nejaky problem so sebavedomim a tak?...Tak proste nebudes mat biele zuby no..ale nestraš takymito extrémami, s ktorymi sa clovek zo zdravymi zubami v realite nestretne. 🙂

ivanatim
22. jan 2014

@habibi78 Ty si neuveritelne zatrpknutá 🙂 Neveris nikomu a nicomu a vsetkeho sa bojis 🙂 System "heureka overene zakaznikmi" je system kontroly tretej strany a system, kde ma pravo pridat recenziu LEN SKUTOCNY zakaznik e-shopu, pricom ju ma moznost pridat KAZDY SKUTOCNY zakaznik, aj ten, ktory je nespokojny s produktom, ci sluzbou, ci s eshopom ako takym. Tie recenzie nie su take ako tieto, ktore najde clovek tu na modrom koniku, alebo hocikde v diskusnych forach. Tam si moze hocico napisat hocikto, kadejaky idiot, ci záškodník, ci laik, ci niekto, kto nikdy v zivote dany produkt ani len nevyskusal, alebo sa do problemitky absolutne nerozumie, len bezhlavo veri kazdemu clanku, na ktory narazi na internete. 🙂 Je to proste FAKT, statisticka vzorka skutocnych zakaznikov je proste statisticka vzorka skutocnych zakaznikov a ty s tym nic neurobis. 🙂 Jedine co mozes urobit, je zmierit sa s tym a dufat, ze budu odrazu po rokoch predavat nejake fejky a ze tam odrazu zacnu pribudat uz recenzie od nespokojnych zakaznikov a nie len od samych spokojnych a skutocnych zakaznikov. 🙂 Ale to sa dufam nestane. Je to proste system, ktory sa neda oklamat - ak eshop ma zakaznikov, tak tí zakaznici maju vzdy moznost postazovat sa v dotazniku, ktory im pride po objednavke na mail 10 dni po objednavke a je to... FAKT...A nie tvoje paranoidne podozrenia, ze netreba verit overenemu systemu kontroly e-shopov a recenziam skutocnych zakaznikov, ktorym naozaj po skutocnej objednavke a skutocnom vyskusani produktu, pride dotaznik na vyplnenie. Ty mozno veris viac anonymnym diskusnym foram ako realite a faktom :D
A ked uz hovoris o clankoch po internete, naozaj ich tu najdes kopec vselijakych...aky chces najst, taky najdes 🙂 Napriklad aj taketo nieco o spolahlivych typoch bielenia: http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/domaci-bel...

simca06022011
22. jan 2014

@ivanatim ja som nepovedala ze HEUREKA ma laiky, ja som napisala vseobecne o reklame a AJ o heureke.... okrem toho je milion inych porovnavacov cien kde je moznost hodnotit produkty, obchody... a len ZLOMOK ludi to tam hodnoti. Nie su to moje paraoidne podozrenia, ale tvoja naivita, prevadzkujem jeden z najvacsich eshopov v danom segmente uz 9 rokov a teda viem o com je rec, ano predavanie likov funguje konkretne na facebooku a je to fakt.

simca06022011
22. jan 2014

@ivanatim vidim inak ze si odbornicka na vsetko, od zubov po reklamy a eshopy a aj bieliace pasiky :P aj zhadzovanie ludi ti ide dostatocne dobre v kazdom ohlade... ale uz sme teda dost mimo temy... lebo TATO nie je o poznatkoch o reklame ale o zuboch. Medzi nami...

milka300
22. jan 2014

@slavicaa Ahoj, ja používam tie druhé najsilnejšie professional effects a som spokojná. Myslím, že ani netreba tie najsilnejšie, tieto bielia dostatočne dobre a ani zuby z nich nemám citlivé, takže za mňa spokojnosť. Mala som ich za 5 rokov asi 4-krát a pred letom ich plánujem zase objednať. Chcela som sa tu v diskusii opýtať či má niektorá z vás skúsenosť s tými o stupeň slabšími, ale vidím, že tu sa asi veľa nedozviem. Tu sa asi nezdržiavajú ľudia, ktorí pásiky používajú, skôr ľudia, ktorí o nich nevedia nič a kritizujú. Ak by niekto mal skúsenosť s tými advanced vivid, napíšte mi pokojne aj do správy, ďakujem. 🙂

simca06022011
22. jan 2014

@milka300 neviem, ktore su najsilnejsie atd ale ja som mala crest white strips premium... v takom plastovom boxe a boli super. Ak ti pomozem...

milka300
22. jan 2014

@simca06022011 Ďakujem za radu, ale tie Premium sa už dlho nevyrabajú, to je ešte stará verzia, ale pamätám si ich, aj ten plastový obal 🙂 . Nevadí, ja som len chcela vedieť či aj tie slabšie pásiky budú také dobré ako tie druhé najsilnejšie. Ak sa nedozviem, tak ostanem pri tých svojich professional effects. 🙂

simca06022011
22. jan 2014

@milka300 no ja som ich mala davnejsie ako som pisala, a z kade to objednavate?

billam
22. jan 2014

@ivanatim o stomatologii "mozno" niečo vieš, ale určite sa nevieš správať...prísť do diskusii a nadávať, ponizovat a globálne hodnotiť národ, svedčí o tvojej inteligencii...len toľko k tvojej prezentácii...

ivanatim
22. jan 2014

@simca06022011 OK, tak prepac, ale my sme sa potom asi vobec nepochopili. Respektive ty si tu zbytocne dala tento nazor, ze netreba verit recenziam na internete. Pretoze my sme tu hovorili KONKRETNE o systeme "heureka overene zakaznikmi". To je jeden z mála systemov, o ktoreho serioznosti niet pochyb, kedze tam maju moznost hodnotit len skutocni zakaznici a vsetci skutocni zakaznici, cize aj tí nespokojni a tí urcite radi skritizuju ak su nespokojni (aj ked tie dotazniky mozno nevyplna kazdy zakaznik, ale tí nespokojni urcite s radostou vyplnia ked mozu). 🙂 Takze tu sme sa len trochu nepochopili. A tiez som nepisala o hodnoteni produktov na heureke..samozrejme da sa to tam aj bez objednania priamo v porovnavacoch, ale to nie su tie recenzie overenych zakaznikov, ktore sa zobrazuju len v tomto systeme...tamto su len kadejake recenzie anonymov = nie vzdy seriozne a pravdive nazory a skusenosti... Cize ja som pisala konkretne o "overene zakaznikmi" a to je seriozny system. A samozrejme su aj ine porovnavace, nehovorim, ze nie su, ale heureka je najvacsi a ten eshop o ktorom som pisala, aby "kolegyna" z diskusie uverila spokojnosti ludi s pasikmi crest, ma pouzity prave ten system dotaznikov z heureky a nie iny porovnavac.
A samozrejme klasika, facebook like-y, to viem ze sa to dnes kupuje a tak, to je jasné, ale toto ja tu neriesim... ja som pisala len o overene zakaznikmi a o tom, ze podozrenia k tomu systemu nie su na mieste.

ivanatim
22. jan 2014

@billam Dakujem 🙂 Áno, nie som hrdá Slovenka a čo? Nasa krajina je plna hlupakov, staci sa pozriet tam "hore"... plná (so svojim zivotom) nespokojnych ludi a preto aj plná zavistlivych ludi... nehanbim sa to povedat verejne, kedze je to tak...a čo? je to moja vec, nemam rada hlupost... a rada aj poucim neznalého cloveka ak mam ako 🙂