Bieliace pásiky Crest
Ahoj prosim vas aky mate nazor na tieto bieliace pasiky od firmy crest..chcela by som si u nich zakupiť tie najsilnejšie profesional ale polovične balenie lenže nechcem vyhodiť tolko penazi len tak za nič.
A hlavne potrebovala by som vedeť či si mam dať najprv doporiadku všetky zuby a potom ked ich budem mať spravene(s plombami) si kupiť tie pasiky alebo možem pasiky použiť aj na zuby na ktorych su kazy?...pretože mam asi dva alebo tri kazy u zubarky som nebola strašne dlho lebo sa bojim , no už pojdem.
Dakujem
@lucinocka aj tak sa da, ist do Chorvastka si vybielit zuby 🙂 Ak si pasiky nevyskusala, nevies o com su. Ja som s nimi maximalne spokojna. A nielen ja, ale aj miliony ludi po celom svete a takisto tisicky ludi na Slovensku...nie je potrebne sa s nimi trtkat. Ja by som zase nikdy v zivote nesla bielit zuby k zubarovi...nemam zaujem byt 3 dni na Ibalginoch kvoli vysokej citlivosti po bieleni takou silnou koncentraciou peroxidu...ale nehovorim, ze take bielenie neuznavam...len vravim, ze ja som radsej za jednoduchsiu cestu, v pohodli domova, nemusim sa nikam trepat ku zubarovi na dve hodiny s odsavackou v ustach...
A inak na tvoj nazor ti mimochodom, co by som chcela zdoraznit v tejto diskusii, dala like aj uzivatelka habibi78, ktora este pred chvilou vyssie tvrdila, ze bielenie zubov skodi zubom 😀 A nasledve dava like tebe, osobe ktora si bieli zuby ovela silnejsou koncentraciou peroxidu, ako je v pasikoch Crest 😀 😀 😀 skutocne na pobavenie. 🙂
@ivanatim si precitaj pravidla fungovania heureky ty vsevedica.... mazu prispevky ktore su negativne a mozu poskodit dobre meno obchodnika, tu to mas skopirovane z ich stranky, bod 7.4..... plus ti prikladam link lebo ty si schopna napisat ze som si to vymyslela 😀
nabuduce si najprv nastuduj a potom rob zo seba mudru, lebo teraz si iba na smiech....
Využívanie Heureky je pre Používateľov zdarma.
7.2. Používateľ je oprávnený informovať Prevádzkovateľa o prípadoch, kedy mu tovar nebol Obchodníkom dodaný včas, alebo sa dodaný tovar nachádzal v akomkoľvek rozpore s kúpnou zmluvou.
7.3. Používateľ je oprávnený prostredníctvom rozhrania Heureky vkladať k jednotlivým výrobkom používateľské recenzie a príspevky v poradniach, a hodnotenia k jednotlivým Obchodníkom (dohromady „Príspevky“). Používateľské Príspevky vyjadrujú názory iba ich autorov a nevyjadrujú názory Prevádzkovateľa. Prevádzkovateľ nezodpovedá za pravdivosť informácií prezentovaných v Príspevkoch a za súlad týchto informácií s právnymi predpismi. Obzvlášť anonymné Príspevky by mali Používatelia prijímať ako subjektívny názor, ktorý sám o sebe nemusí poskytovať úplnú a pravdivú informáciu o kvalite tovaru, E-shopov alebo Obchodníkov.
7.4. Prevádzkovateľ je oprávnený odstrániť akýkoľvek Príspevok bez uvedenia dôvodu, a to najmä taký príspevok, ktorý je v rozpore s právnymi predpismi, dobrými mravmi, nesúvisí s témou, alebo ktorý je schopný akokoľvek poškodiť Prevádzkovateľa, Obchodníkov alebo iných Používateľov. O odstránení príspevkov nie je Prevádzkovateľ povinný Používateľa informovať alebo mu uviesť dôvody odstránenia.
http://info.heureka.sk/podminky-uzivani/
@billam Ty sa pozri kedy a kde si napisala nejaky rozumny argument k teme - k pasikom 🙂 A ano, slovensky narod je tupy, ved nevidis preferencie? statisticka vzorka, vsade samy hlupák. 🙂 nepozeras ci necitas spravy? (ja uz nastastie nepozeram, neda sa na to pozerat, nastasie ma to uz nemusi zaujimat...)
@habibi78 Ach bože moj 😀 😀 😀 Ty mas ake IQ? merala si si to niekedy v nejakom teste? Vymedzenie pojmov:
Prevádzkovateľ – prevádzkovateľ Heureky, spoločnosť Allegro Group CZ, s.r.o., se sídlem Karolinská 650/1, 186 00 Praha 8, IČ 24725382, DIČ CZ24725382;
Používateľ – používateľ internetu, prichádzajúci na stránky Heureky za účelom prezerania ponúk tovaru, uzatvárania Kúpnych zmlúv s Obchodníkmi a písania komentárov a hodnotení tovaru a služieb Obchodníkov;
Prevadzkovatel je heureka...to po prvé.
A po druhe: Podmienky používania nákupnej galérie Heureka.sk
TOTO NIE SU PODMIENKY POUZIVANIA SLUZBY HEUREKA OVERENE ZAKAZNIKMI 😀 😀 😀
Toto su obycajne komenty k produktom, take nieco ako ty (anonym) pises tu. Toto sa absolutne nijako netyka recenzii overenych zakaznikov prijatych do heureky cez dotazniky vyplnane skutocnymi zakaznikmi e-shopov. 😀 😀 😀
wow 😀
@ivanatim ty nemas ani pojem o com pises dievca zlate, ake vzdelanie mas???? toto co za bludy teraz pises, to je akoze obhajoba toho ze klames, vymyslas si a ides mi tu vysvetlovat pojem prevadzkovatel??? uz si fakt s prepacenim series do huby ale tak strasne 😀 😀 😀 no co uz, topiaci sa aj slamky chyta ale toto co ty davas..... 😀 😀 😀 😀 asi si v skole vela chybala, ze?? 😀 😀 😀
Načo sa tu tak hádate? Veď kto si nechce bieliť zuby, nech nechodí do týchto diskusií a nerieši nás, čo bielime zuby. Ja pásiky Crest používam už 5 rokov a som spokojná, nemám žiadne problémy s chrupom, budem ich určite používať aj naďalej aj keď bude niekto písať, že sa zuby ničia a podobne. Kto má zuby v poriadku, nemá problém. Komu sa to nepáči, nech nerieši, načo sa tu hádate?
@habibi78 Topiaci sa aj slamky chytá? to pises akoze o sebe? ved sa pozri co si tam napisala...ty si tu skopirovala podmienky pouzivania NÁKUPNEJ GALERIE, pritom si tu pisala o mazani recenzii v OVERENE ZAKAZNIKMI 😀 😀 😀 ved ty asi nemas ani ZŠ, vsakze? Nerozumies zakladnym pojmom ci co? nepriznas si ze nemas pravdu, aj ked si tu takto ocividne chcela nieco dokazat, ale dala si to nieco co s tym vobec nesuvisi 😀 Za to ze ta tu kamoska, ktora sa so mnou tiez hada, podpori, neznamena ze mas pravdu, ved musis vidiet, ze si tu dala blbost 🙂 Ak tomu nerozumies, skus citat pomalsie este raz co som napisala, mozno ti dojde 🙂 Ziadny e-shop nema ziadnu sancu ako by mohol vymazat recenziu prijatu cez system overene zakaznikmi 🙂 Zmier sa s tym a neoblbuj tu klamstvami ludi 🙂 Zmier sa s realitou, ludia su s pasikmi Crest spokojni, aj ked tebe sa to nepaci 😉
@slavicaa ahoj, postup je taky, ze vzdy sa najprv osetri chrup az potom sa zuby bielia, pretoze nove vyplne su najsvetlejsie ( samozrejme hovorim o bielych). Aby ti neostali biele zuby a tmavsie vyplne (tie peroxid nevybeli). Cresty ti vybielia, ale trva to omnoho dlhsie ako ambulatne bielenia ( potrebujes vacsi pocet aplikacii)
@habibi78 No ja neviem, nechcem sa vám tu do toho veľmi miešať, ale podľa toho čo som si tu teraz prečítala, má ivanatim v tom poslednom príspevku pravdu. Naozaj si tu skopírovala niečo čo sa týka nákupnej galérie a nie toho dotazníkového systému. Ja sama som ich pravidelnou zákazníčkou a tiež som im po objednávke dala už asi dve recenzie na heureke, keď mi prišiel dotazník. Ale to sú iné recenzie ako tie v nákupnej galérii v porovnávaní cien na heureke.
@ivanatim ????? ty o com tocis???? o com tocis????? pretoze ja o recenziach ktore zakaznik vlozi na heureka a su nasledne vacsinou po par hodinach zmazane.... a to je pravda.... co ty tu pises bludy o recenziach overene zakaznikmi.... prestan uz...... zaloz si novu temu o heureka a nezaberaj priestor tu, uz si napisala dost.... a mimochodom....o mojom dosiahnutom vzdelani ty mozes iba tak snivat.... 🙂
@habibi78 Napisala som to z jednoducheho, a inteligentnym clovekom, pochopitelneho dovodu. 🙂 OD ZACIATKU sme tu hovorili (ked sme hovorilio heureke) LEN o recenziach v tom systeme "overene zakaznikmi". Ale NIE o beznych anonymnych recenziach v nakupnej galerii. Tam si moze pridavat recenzie hocikto, aj ten kto pasiky nikdy v zivote nepouzil. Ty si sa teraz vlastne asi prezradila, vsakze? Kedze asi nevies a nedoslo ti doteraz, ze hovorime o recenziach cez "overene zakaznikmi", cize cez dotaznik, ktory pride LEN ZAKAZNIKOVOU ESHOPU po objednavke.,,asi si nikdy pasiky cez ten eshop ani neobjednavala. 🙂 Pretoze ak by si ich tam objednala, o 10 dni na to by si mala v maily dotaznik heureka.sk a tam by si ich mohla skritizovat. Ale nie, ty si VRAJ pridala recenzie len v nakupnej galerii a tam ti ich VRAJ stiahli 😀 😀 😀 Cize nepleť tu VOBEC nejake anonymne pochybne nicim nepodlozene (casto záškodnícke...) recenzie, ktore moze napisat hocikto do nakupnej galerie na heureke... (Inak zbytocne si tam budes zvysovat ego nejakymi vymyslenymi anonymnymi recenziami, tamtie recenzie nezaujimaju nikoho, pretoze ich tam moze napisat hocikto, aj ten kto pasiky nikdy nemal a nepouzival.........) ja som tu uzivatelke, kotra zalozila tuto temu, napisala link, na ktorom vidi recenzie skutocnych zakaznikov prijate cez system "overene zakaznikmi" a nie pochybne anonymne recenzie z nakupnej galerie......
všetkým Vám pekne ďakujem za spríjemnenie pracovného večera 😉 som sa tu náramne pobavila ale zároveň aj poučila. Do diskusií sa radšej zapájať veľmi opatrne 😵
@habibi78 Ach boze... to je ako rozpravat sa s 2rocnym dietatom..."mykam" si preto, pretoze o heureke sa tu zacalo od zaciatku rozpravat v diskusii len v suvislosti s overene zakaznikmi, kedze ziadne ine "recenzie" nema vyznam riesit, kedze su to casto pochybne neseriozne anonymne vyplody zaskodnikov a zavistlivcov 😉 cize nerozumiem preco si vlastne odrazu zacala hovorit o niecom inom a ani si nepovedala, ze hovoris uz o niecom inom 🙂 naco si utekala od temy...hm...
z heureky sa pasiky objednat ani nedaju.... 😀 ...momentalne sa na Slovensku daju objednat z 1 e-shopu, ktory je napojeny na system kontroly tretej strany, cize system overene zakaznikmi od heureky. Neviem ci ty vobec vies o com tu vlastne dookola hovorime, mam taky pocit, ze ani velmi nie 😒
Nechajme radsej uzivatelku nech si sama urobi nazor na pasiky crest a to radsej citanim recenzii skutonych a overenych zakaznikov na heureke, ako citanim tejto diskusie, do ktorej sa moze zapojit kadejaky voci pasikom nenavistne predpojaty anonym, ktory nikdy v zivote pasiky nepouzil...

@billam K pasikom hej? ty 😀 ved mas prazdno v hlave 🙂 Nedala si tu ani jeden rozumny argument, len si sa uchylila k urazkam, vid hore 🙂 Na viac nemas 😉