Bieliace pásiky Crest Supreme Professional
Ahojte, dnes som si objednala Crest Supreme Professional, zajtra by mi mali prísť. Len mi to nedá a chcem sa spýtať aj tu, či ste to vyskúšali alebo niečo podobné. Nenašla som tu nič o tom..Na ich stránke a v iných fórach boli väčšinou pozitívne ohlasy.
@annabal Ale prosim ta, daj s tym uz pokoj...uz to tu bolo niekolkokrat rozoberane a vysvetlovane. V tom clanku su inak šarže stare asi 4 roky...Zakazane urcite nie su a aj keby boli, tak co? Ja si ich kupim aj vtedy. Cela USA a cely svet ich pouziva a vsade je to normalna vec len tu nie. Je to len zalezitost zaostalej normy Europskej unie 0,1% peroxidu, ktora neplati nikde inde na svete, len v EÚ. Samozrejme ze 0,1% ti zuby nevybieli. Ale zubar moze kludne pouzit aj 40%, to ti ale neublizi, vsakze? 🙂 Cely svet s tym nema problem, len EÚ, kvoli ziskom zubarov samozrejme. A to nie je ziadna konspiracia, ale holy fakt...este nedavno ta norma v EU neexistovala. Potom tu prisli pasiky z USA, ludia si ich zacali oblubovat, ludia zistili, ze su ucinne, ze im pomahaju, ze s nimi nemaju absolutne ziadny problem a preto musela prist ta norma. Nemoze predsa americky produkt kradnut zubarom ludi na tie ich 400eurove bielenia, nie? 🙂 Toto som okopirovala z inej diskusie ineho diskutera a plne s tymito tvrdeniami suhlasim. Ked si nechces bielit zuby pasikmi, tak si nebiel. Predavaju sa, lebo och ludia chcu, staci pozriet recenzie a zistis ako ich kazdy, kto ich pouzil, ospevuje...Ja tie pasiky pouzivam uz asi 6 rokov ako som ti uz raz pisala a mam zuby stokrat zdravsie ako ty mozno, co ich nepouzivas...
@annabal Chodis z jednej diskusie do druhej a pridavas vsade tie linky na ten clanok...ty si nejaky konkurent tych pasikov, vsakze? Priznaj sa...Nie je ti to trapne sa tu snazit hanobit produkt, s ktorym su podla tisicok recenzii na heureke ludia jednoznacne maximalne spokojni?
http://obchody.heureka.sk/bieliace-pasiky-com/r...
1700 recenzii, cca 700 aj so slovnym hodnotenim. A to su len Slovaci. Tu je to neznama vec. V USA to pouzivaju miliony ludi uz 15 rokov...nedobry produkt tak dlho na trhu nevydrzi...
Uspesny produkt bude konkurencii vzdy vadit, to je jasne...Nastuduj si nieco o tych pasikoch, o ich 15-ROCNEJ historii, alebo o tom, ze ich pouziva takmer kazdy American, v USA odporuca kazdy zubar, kazdy dentalny hygienik, len u nas je to problem, lebo to nie je europsky produkt a nase produkty a sluzby treba predsa nejako chranit nie? Aby ich aspon niekto kupoval....ale kto chce kvalitu, kupi si kvalitu aj napriek trapnym snaham EU a ich nezmyselnym normam. Inak, v USA je zakazane Kinder vajicko, vedela si o tom? Ano, vedela, lebo uz som ti to vysvetlovala v inej diskusii, kedze ty tu chodis s tymi linkami a pridavas do kazdej diskusie nezmyselne...
Ja chodim z diskusie do diskusie ???? 😀 😀 pisala som na tuto temu iba v jednej diskusii a vcera som nasla aj tuto, tak som co to napisala.......a ja nie som žiadny konkurent, pisala som v inej diskusii, že sa mi ani len neobtazovali a to doteraz odpisať.....ked som sa pitala na zloženie, ale ved Ty vieš o čom pisem, vsak? 🙂 A tak isto som pisala že už ich mam a že ich skušam, nič viacej. Ale v inej diskusii som si dobre všimla že si strašne citliva na temu pasikov, neviem prečo.......ved ludia sme rôzny a čo tebe chutí nemusi zase inemu chutiť. Ozaj, nie si Ty nahodou z Košic, ked už ma tak osočuješ?? Lebo tam tie pasiky predava viacej ludi cez net a shopy 🙂 a čo je na tom že hodim nejaký link a niečo sa opýtam?? Predsa na to su diskusie moja najmudrejšia radkyňa pod slnkom 🙂 V istých okamihoch sa vieš celkom nasrdiť a poriadne to davaš pocitiť bežným ľuďom. A ak nevieš o čom píšem, tak sem kľudne skopírujem Tvoje diskusie. Prečo útočiš na normálnych ľudí? Ja som sa len pýtala. A všade hadžeš len tie linky z heureky a iným tvrdiš že su konkurenti , ako keby si sa Ty niečoho obávala. Sa mi tak vidí že hraš hru o ktorej Tvrdíš že ju hrá niekto iný. Nie si Ty rozdvojená osobnosť? 🙂 A netvrď že peroxid je v pohode. Dám ti kopec príkladov že nie je. Nie je v tedy, ak ho použiješ raz,alebo parkrát. A to je jedno či na vlasy, kožu, proste v zdravotnictve,alebo inde.....ale samozrejme v malej koncetracii.
Ja viem o com pises? Ty si nejaka divná fakt. Ako mam ja vediet ci si im ty vobec nieco pisala a ci ti odpisali? Mozno si si vymyslela uplne vsetko co si tu doteraz pisala a len sa snazis im poskodit. Ono to tak aj vyzera, akoby si tu bola za nejaku firmu. Mne vzdy bez problemov odpisali, aj ked je pravda, ze uz som im dlho nic nepisala, lebo to nemam zapotreby.
Uff, no neviem ci ma vobec zmysel na teba este nejako reagovat 🤐 Ja rozdvojena osobnost? Nie nahodou ty? Ved ty sa tu doslova na jednej strane hras na nestranneho zakaznika a na druhej strane si podla mna urcite konkurentom tych pasikov, jednoznacne tak pôsobíš. Ked som pisala, ze chodis z diskusie do diskusie, tak som mala na mysli presne to co si napisala, ze si bola v jednej diskusii, riesila pasiky Crest a potom isla uplnu blbost napisat este do jednej diskusie tykajucej sa pasikov. Na nic ine sem nechodis, len na to, aby si nejako poskodzovala dobru povest pasikov. Ty si jednoznacne ucelovo vytvorene konto nejakej firmy. Ja tu som uz roky a mam tu desiatky prispevkov v roznych diskusiach, nie len v diskusiach o pasikoch. O pasikoch diskutujem, lebo ich pouzivam uz asi 6 rokov a mam uz odskusane rozne produkty na bielenie, uz som o tom niekolkokrat pisala, ale ty neviem ci nevnimas, alebo mas problem s pisanym textom...? Ked sa do niecoho dobre rozumiem alebo mam nieco odskusane, tak preco by som sa nemohla podelit o skusenost alebo poradit ci poucit niekoho, kto sa nevyzna v danej teme a pyta sa na odpovede? Ty si tu akurat prisla zdielat nejake linky, ktore nikoho nezaujimaju. Ked su ludia s niecim spokojni, neodradi ich od toho jedna anonymna schizofrenicka, mna teda urcite nie. Ja pasiky pouzivam uz dlhe roky a urcite budem aj nadalej. Ty ich nepouzivaj a mas pokoj. A uz som niekolkokrat pisala, ze ja pasiky nepredavam, ale pouzivam. Vies citat? Precitaj si to este raz: Pasiky nepredavam, ale pouzivam uz asi 6 rokov a mam zuby mozno stokrat zdravsie ako ty... A takisto aj dalsi ludia co pasiky pouzivaju alebo ich poznaju z ameriky. Takze nechapem tu tie tvoje kosice a co to tu tocis vlastne. Velmi by ma zaujimalo z ktorej firmy to si, ale predpokladam ze z nejakej kosickej ked pises o kosiciach 😅
Presne tak isto ako nie si z nejakej firmy tak nie som ani ja. Podla teba sem asi nikto novy nemoze prist lebo okamzite je Tvoj nepriatel 🙂 a reagovala som priamo na Tvoje diskusie ktore som si pozrela kedže si taká múdra. 🙂 ale to som uz pisala a urcite to vidia aj iní že ak Ti niekto oponuje tak sa hned hnevaš a útočíš. Ale to som uz pisala.....prestavas ma bavit 🙂
Táraš, prispievam do mnohych a roznych diskusii a nie preto, aby som sa hadala, ale preto, aby som radila. Zatial co ty si si vytvorila konto len na to, aby si kydala na pasiky, aj ked si ich doteraz nikdy nemala. Len nechapem naco si si ich vraj kupila ked sa ti niecim nepacia...
Uz som o tom pisala a nekydala som na ne ale na nich ze nevedia a ani doteraz neodpisali na to zlozenie. A to ze sem hodim nejaky link z toho dovodu ze chcem poznat nazor inych co na to hovoria Ťa teda poriadne vytáča. Je moja vec čo, kde a kedy dám, alebo sa opytam. Nemusiš vôbec na to reagovat. Nik sa Ti neprosí všemohúca pomocníčka 🙂 ty máš ale teda guráž....hmmm 🙂

Inač ked je to zakazene prečo sa to predava potom?